Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Marben: no je lepší být připravena, než abych pak stresovala chlapa ještě s věcma ![]()
noooo, vím to s tím malováním asi dva týdny, já mám termín 1.10.!!!!!!!
![]()
teda holky, v úterý začínám 36.tt a už mi odchází hlenová zátka, já to snad než pce zavřou stihnu ![]()
Já chci takýýýý!!!!
![]()
Ale pozor, mně v minulm těhu odtekla komplet a víc jak 14 dnů před porodem ![]()
Jé holky, já vám zavidím, že to budete mít brzy za sebou… já si musím ještě minimálně do konce listopadu počkat
oggyaozzy píše:
Já chci takýýýý!!!!![]()
Ale pozor, mně v minulm těhu odtekla komplet a víc jak 14 dnů před porodem
já jsem to s kubíkem vůbec neměla…prostě mi začaly v noci bolesti…teď jsem na to koukala jak na zjevení…ale už odpolko nic nebylo, tak uvidíme ráno…snad se to už chystá, já tak za těch 14 dní plánuju porodit…protože do 40.tt to nedám
DianaAndílek píše:oggyaozzy píše:já jsem to s kubíkem vůbec neměla…prostě mi začaly v noci bolesti…teď jsem na to koukala jak na zjevení…ale už odpolko nic nebylo, tak uvidíme ráno…snad se to už chystá, já tak za těch 14 dní plánuju porodit…protože do 40.tt to nedám
Já chci takýýýý!!!!![]()
Ale pozor, mně v minulm těhu odtekla komplet a víc jak 14 dnů před porodem
A kdy máš TP???
Ahoj holky, tak jsem se dnes bavila s kámoškou, která před měsícem rodila v PCE a říkala, že laktační poradkyně tam jsou na hovno, takže ty co rodíme poprvé a neumíme kojit, z porodnice odejdem přinejlepším z rozpraskanýma bradavkama a je otázkou jestli se rozkojíme, že tam bylo několik holek, které takhle dopadly
Prý když to nejde tak šoupnou umělou stravu a nějak se tím nezabívaj… to mě docela zaskočilo ![]()
Ahoj Oggyaozzy tobě už se to pěkně krátí viď? Tak přeju ať je vše v pořádku a rychlý, bezbolestný porod no a hlavně zdravého kloučka brzy v náruči.
Monny89 píše:
Jo, mě šoupli rovnou klobouček a dudlík pro malýho
tak od čeho tam k…a jsou ![]()
womanz píše:Monny89 píše:tak od čeho tam k…a jsou
Jo, mě šoupli rovnou klobouček a dudlík pro malýho
Jako byli celkem sympatické a v pohodě.. ale tenhle přístup nechápu.. stejně jako přisátí až po 24hodinách ![]()
Tak já budu trvat na tom, aby mi ji přiložili hned a pak nejpozději do tří hodin ![]()
womanz píše:
Tak já budu trvat na tom, aby mi ji přiložili hned a pak nejpozději do tří hodin
To já třeba nechápu, kámoška po císaři tady v HK měla přisátí ještě v narkóze na sále.. Já v Pce až po 24hodinách na šestinedělí
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.