Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
akisek píše:
Oggyaozzys vámi, pane doktore, sekci i bez anestezie
![]()
Já měla epidurál a super
DianaAndílek píše:
no asi tak, s vámi, pane doktore? vydržím všechudák manža
Ten bude koukat po prckoj
![]()
Oggyaozzy
špatně počítám, nebo budou mít vaše děti narozky tak těsně od sebe? To je krásný! ![]()
Zdravím, já momentálně ležím v Pardubicích na gyndě s hematomem. A musím říct, že doktoři, i chválená dr. Kokrdová si neodpustily poznámky na můj věk (20) a plánované mimčo
Doktoři na mě koukají trochu skrz prsty. Byla jsem rozhodnutá jet rodit do Chrudimi, ale všichni mě přemlouvají, ať jedu do Pardubic. Musím uznat, že po tom, co jsem slyšela a po své zkušenosti se mi moc nechce
Sice mám ještě do dubna čas, ale tohle rozhodování mi hlodá hlavou už dlouho. Nerada bych ještě na porodím sále poslouchala zaobaleně vyslovené, že jsem nezodpovědná ![]()
Reinka to se divím, moje kamarádka tam rodila dva roky nazpátek Dominička, bylo jí tou dobou 21 a neměla vůbec žádnej problém, včera jsem s ní zrovna byla na Kofče a byla naprosto spokojená, jak s porodem, sestřičkama a celkově přístupem.. ![]()
Nesmíš si to asi tolik brát, neboj nic, to zvládnem, já ti potom napíšu, jak jsem dopadla já ![]()
No, ona měla spíš řeči na to, že jsem studentka
Já na tom teda v dnešní době nevidím nic špatného, když máme jak mimčo finančně zajistit
Ještě jsem tam večer volala a ona hned „Jó, to je ta vysokoškolačka…“ takže si myslím, že mě tam po odjezdu pěkně podrbaly
Ale zase Pardubice jsou pro mě blíž. Já nejsem nějaká cíťa, co by se jí to dotklo, jen mě to překvapilo, vždyť jí to může bejt fuk, od hodnocení lidí tu není
No jo, to víš, tomu asi člověk někdy neujde..asi je trochu ze starý školy..i když dřív ženský měly mimča ještě dřív, tak nevím..ale prd je jí do toho, kašli na ní, hlavně ať jste v pořádku, jak ty, tak prcek
![]()
Ještě k ní jdu v úterý na screening, to je radosti
Ale ať si říká, co chce, hlavně ať je prcek v pořádku. Já byla tak vyděšená, že mi to, co mi říkala došlo až doma, jinak bych ji asi něco řekla
Ale pro mě je důležitý, že jsou na ni kladný ohlasy jako na doktorku, i mamka mi potvrdila, že to je dobrá doktorka, to je nejdůležitější ![]()
Taky jsem na ní četla kladná hodnocení, neznám ji, nikdy jsem tam enbyla, tak třeba budu mít tu čest u porodu ![]()
Akisku - ze bys prihodila do plena neco o pani doktorce? I kdyz ja jsem zrovna jedna z tech,co si na ni nemuze stezovat… ![]()
Já nebudu komentovat, prostě když není žádný problém, každý si porodnici chválí, ne? ![]()
akisek píše:
Já nebudu komentovat, prostě když není žádný problém, každý si porodnici chválí, ne?
Povídéééj
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.