Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
1.10.11 17:05

ten byl minule protivnej jak svítiplyn..... :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
1.10.11 17:56
akisek píše:
Oggyaozzy :lol: s vámi, pane doktore, sekci i bez anestezie :lol: :mrgreen: Já měla epidurál a super :palec:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
1.10.11 17:56
DianaAndílek píše:
no asi tak, s vámi, pane doktore? vydržím vše :andel: chudák manža :oops:

Ten bude koukat po prckoj :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
1.10.11 19:07

Oggyaozzy 8-o špatně počítám, nebo budou mít vaše děti narozky tak těsně od sebe? To je krásný! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
1.10.11 19:15

Tobik 4. a Adla 11. Ze bych jeste dala nohy k sobe? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
1.10.11 19:19

Oggyaozzy nepřeobjednáš se ještě? :lol: bylo by to praktičtější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
1.10.11 20:20

Zdravím, já momentálně ležím v Pardubicích na gyndě s hematomem. A musím říct, že doktoři, i chválená dr. Kokrdová si neodpustily poznámky na můj věk (20) a plánované mimčo :cert: Doktoři na mě koukají trochu skrz prsty. Byla jsem rozhodnutá jet rodit do Chrudimi, ale všichni mě přemlouvají, ať jedu do Pardubic. Musím uznat, že po tom, co jsem slyšela a po své zkušenosti se mi moc nechce :nevim: Sice mám ještě do dubna čas, ale tohle rozhodování mi hlodá hlavou už dlouho. Nerada bych ještě na porodím sále poslouchala zaobaleně vyslovené, že jsem nezodpovědná :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.10.11 20:23

Reinka to se divím, moje kamarádka tam rodila dva roky nazpátek Dominička, bylo jí tou dobou 21 a neměla vůbec žádnej problém, včera jsem s ní zrovna byla na Kofče a byla naprosto spokojená, jak s porodem, sestřičkama a celkově přístupem.. :nevim:
Nesmíš si to asi tolik brát, neboj nic, to zvládnem, já ti potom napíšu, jak jsem dopadla já :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
1.10.11 20:27

No, ona měla spíš řeči na to, že jsem studentka :nevim: Já na tom teda v dnešní době nevidím nic špatného, když máme jak mimčo finančně zajistit :nevim: Ještě jsem tam večer volala a ona hned „Jó, to je ta vysokoškolačka…“ takže si myslím, že mě tam po odjezdu pěkně podrbaly :pocitac: Ale zase Pardubice jsou pro mě blíž. Já nejsem nějaká cíťa, co by se jí to dotklo, jen mě to překvapilo, vždyť jí to může bejt fuk, od hodnocení lidí tu není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.10.11 20:28

No jo, to víš, tomu asi člověk někdy neujde..asi je trochu ze starý školy..i když dřív ženský měly mimča ještě dřív, tak nevím..ale prd je jí do toho, kašli na ní, hlavně ať jste v pořádku, jak ty, tak prcek :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
1.10.11 20:30

Ještě k ní jdu v úterý na screening, to je radosti :lol: Ale ať si říká, co chce, hlavně ať je prcek v pořádku. Já byla tak vyděšená, že mi to, co mi říkala došlo až doma, jinak bych ji asi něco řekla :mrgreen: Ale pro mě je důležitý, že jsou na ni kladný ohlasy jako na doktorku, i mamka mi potvrdila, že to je dobrá doktorka, to je nejdůležitější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.10.11 20:32

Taky jsem na ní četla kladná hodnocení, neznám ji, nikdy jsem tam enbyla, tak třeba budu mít tu čest u porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
1.10.11 21:39

Akisku - ze bys prihodila do plena neco o pani doktorce? I kdyz ja jsem zrovna jedna z tech,co si na ni nemuze stezovat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
1.10.11 21:48

Já nebudu komentovat, prostě když není žádný problém, každý si porodnici chválí, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
1.10.11 21:55
akisek píše:
Já nebudu komentovat, prostě když není žádný problém, každý si porodnici chválí, ne? :lol:

Povídéééj :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková