Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj Oggyaozzy - to jsem ráda, že Tě tu vidím. Moc gratuluji k narození Tobíska a přeju mu hlavně hodně zdravíčka. A jak se daří Tobě po císaři? A co Adélka říká na bráchu?
Krmar - Ahooooj, no jsem ještě taková bolavá, děkuji za optání
Všechno to bylo takové divoké, rodila jsem v HK, to už jsem tu asi psala, byli tam super, ale hojení mám nějaké divoké, jizva štípe a pálí daleko víc, než po prvním císaři, do toho dnes fakt bulím bolestí u kojení - ne že bych měla zánět v prsu,ale jen na bradavkách, ale pocit, jak kdybych tam měla tisíc špendlíků.. Jsem na mrtvici. naštěstí je Tobík jinak zlaté miminko a Adélka je super starší ségra, velká pečovatelka a pomocnice, ale i tak trošku (asi i s přispěním těch všech hormonů) se plácám v únavě… Ráno se máme vypravit na focení mláděte, jsem na nás zvědavá..
A jak fungujete vy?
To je stejně mazec, před chvílí jsme řešili amniocentézu a teď už chovám i já
![]()
jééé oggyaozzy až teď jsem si v metříku všimla přírustku, tak gratulace
hlavně, ať jste zdraví… já už to chci mít taky za sebou
Oggyaozzy no to jo, uteklo to strašně. Hlavně, že jste všichni v pořádku a zdraví, po všech těch strašácích v těhotenství. Tak ti přeju, ať se jizva brzy zahojí, asi proto teď tak štípe, jak se to hojí. A ty prsa taky, ono se vše brzy srovná a bude zase dobře.
My válčíme v pohodě, je to jako u Vás Karolínka většinou hodné mimi a Fíla šikovnej starší brácha.
Tak to máme dobré že? Jsou ty naše dětičky zlatíčka. Tak ať jim to tak pěkně vydrží i až budou starší.
Já únavu nijak moc nepociťovala, docela se od začátku i dost vyspíme, ale je fakt, že Fíla už je velkej, o něj je ta péče už jednodušší. Celkově teď líp zvládám, než u prvního, už jsem přece jen zvyklá.
Mějte se moc hezky a hlavně ať jste zdraví! A Tobě ať je brzy lépe, ať si můžeš naplno užívat svá zlatíčka.
Zdraviim oggyaozzy taky gratuluju
Přeju hodně štěstí…!
Holky chtěla bych se zeptat neporadite někdo nějakyho praktyckyho doktora v pardubkach? Pro malou jsem si doktora už našla ale pro sebe ještě ne pořad mam jen v praze… A kde se nezeptam tam neberou.. Diky ![]()
Savi:Chodím nově k Sillingerovi, je na Dukle, bývalý internista, moc milej chlap, jen pomalu píše a přeříkává si to
Nicméně prý je pečlivej, dělá veškerý testy a vyšetření, takže se nestane, že by něco zanedbal. A jako člověk je velice příjemnej. Praxi otevřel asi před rokem a pokud vim, ještě bere. Zkus to ![]()
Diky moc
už sem si našla telefon na netu a zitra zavolam a zeptam se.. ![]()
Savi já chodím na novou polikliniku k doktorovi Řehákovi, mladý chlap a moc příjemný. oceňuju, že má diagnostický přístroj na přítomnost virů, takže necpe hned antibiotika, udělá rozbor krve z píchnutí do prstu a podle toho léčí… a je fakt pečlivej.
je tam s ním ještě doktorka Kuchyňková, taky mladá a dobrá, když není on tak zastupuje a nemusíš chodit jinam.
Ja to tady moc neznam… Co je bliž k polabinam? Nebo spiš kde že je ta nova poliklinika? jinak taky děkují.. ![]()
http://www.lekar.zdravcentra.cz/jan.rehak/?…
nevím která je to přesně část, ale kousek je Višňovka. No jinak je to z Polabin docela kus, ale MHD se tam dostaneš
Savi7 píše:
Ja to tady moc neznam… Co je bliž k polabinam? Nebo spiš kde že je ta nova poliklinika? jinak taky děkují..
Tak já mám obvodní přímo v Polabinách - MUDr.Hurtová, je to na tom učilišti vedle Intersparu. Je taky moc hodná i pečlivá, ale bohužel netuším, jestli ještě přibírá nové pacienty.
Krmar no tam sem se už ptala bohužel nebere..
Díky za typy holky ja to obvolam a uvidime.. ![]()
Řehák je taky super, původně jsem se chtěla hlásit k němu, jen má hrozitánský fronty v čekárně… ![]()
Dessie, mě to ani nepříjde… já se teda většinou objednávám, když něco potřebuju a pokud tam jdu s akutní nemocí, tak je tam max 5 llidí, což mi nepříjde moc
asi jsem měla štěstí… A to je tam ještě ta doktorka, takže ne všichni jdou za ním
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.