Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky ![]()
Lyri taky gratuluju k narozkám
kdy že jsi je měla?včera?jestli jo tak to máš stejně jako moje Kačenka
včera měla 3 roky
![]()
Savi k těm kalhotkám-já je měla sebou před 3roky a vůbec jsem je nenosila,taky mi byli malý
a po císaři mě teda pěkně škrtili
takže jsem nosila svoje a nikdo nic neřekl,oni taky nemůžou páč když je vizita tak nesmíš mít nic jen vložku
takže já myslím že je to jedno.tentokrát si je beru jen kdyby náhodou,ale jinak budu mít svoje ![]()
Vítám nováčky ![]()
a už si nic nepamatuju páč jste toho nakecali nějak hodně ![]()
jo Womenz,blbej zážitek teda,tak at je sousedka v pořádku a brzy fit ![]()
lyrica píše:KRML píše:
Mindžák má zakázáno rodit![]()
![]()
Ten člověk by měl mít zakázáno i chodit mezi lidi. Málem po mě mrsknul propiskou, když jsem mu řekla, že už k němu nepřijdu. Řval, vyhrožoval smrtí miminka… fakt lahůdka, jen co je pravda.
Právě, že jsem také nakoukla, abych zjistila jak moc se pardubická porodnice liší od mých představ a zážitků z jiné porodnice. Jak to tam všechno probíhá a tak. Kamarádka má na jaře rodit svoje první mimi. Má podobnou představu o porodu a porodnici jako já. Já jsem do porodnice jela 100 km, jenomže její muž s ní jet zatím nechce, takže jí zbývají asi Pardubice.
Nebojte, já vám sand brzy popíšu, jakej jsem měla krááásnej porod v Pardubicích, jestli ten mrňous bude chtít ven
![]()
Anet, neboj i kdyby se mu nechtělo, tak mu pomůžou, nemůže tam zůstat donekonečna ![]()
womanz píše:
holky já mám dnes den… Před obědem jsem zašla k sousedce na kafe, tak jsme si v klidu popíjely a ona, že má ještě nějaké věcičky po dceři, že mi mrkne na půdu… taktam vylezla po stahovacích schodech, hrabala se tam v těch věcech a shazovala to dolů do pokoje a najednou ráda a spadla dolů, já myslela, že mě raní… takovej šok, že jsem se hned rozbrečela, naštěstí se jenom pořádně potloukla, ale i tak jsme jely do nemocnice na rentgen, dali ji ruku do sádry, sice nemá zlomenou ale pořádně naraženou, tak aby s ní nehýbala…Já jsem z toho špatná ještě teď, je mi úplně špatně když pomyslím na to, co všechno se ji mohlo stát, kdyby dopadla jen trochu jinak
já z toho dnes snad ani neusnu
Tak hlavně že to dopadlo tak, jak to dopadlo
womanz píše:
Anet, neboj i kdyby se mu nechtělo, tak mu pomůžou, nemůže tam zůstat donekonečna
No jooo, ale ráda bych se té pomoci aby šel ven vyvarovala ![]()
Monika H. píše:
Holky, narazila jsem na tuto diskusi. Předem říkám, že jsem v Pardubické porodnici nerodila, protože jsem hledala alternativní porodnici. Ovšem tím nechci říct, že je špatná, jen pro mě není zkrátka vhodná. U Mudr. Mindžáka jsem byla na konci těhotenství asi 3krát, moje doktorka byla na dovolené. Mám velice špatnou zkušenost, hodně dlouho jsem zvažovala stížnost na jeho chování. Zažila jsem u něj nátlak, vyhrožování, zastrašování, aroganci… Pokud bych toto věděla dopředu, jela bych do jiného města.
Mony já také bych chtěla alternativní porodnici, ale tu máš akorát ve Vrchlabí a Neratovicích, nikde to tady tak není, jen prostě někde jsou vstřícnější, někde méně, ale také hledám podle tohoto, ale fakt nevím, asi opravdu půjdu do Pardubic, protože minžák nerodí a je to nejblíž a do Hradce nechci, to mi přijde jak továrna na děti
Káčulaa píše:Monika H. píše:Mony já také bych chtěla alternativní porodnici, ale tu máš akorát ve Vrchlabí a Neratovicích, nikde to tady tak není, jen prostě někde jsou vstřícnější, někde méně, ale také hledám podle tohoto, ale fakt nevím, asi opravdu půjdu do Pardubic, protože minžák nerodí a je to nejblíž a do Hradce nechci, to mi přijde jak továrna na děti
Holky, narazila jsem na tuto diskusi. Předem říkám, že jsem v Pardubické porodnici nerodila, protože jsem hledala alternativní porodnici. Ovšem tím nechci říct, že je špatná, jen pro mě není zkrátka vhodná. U Mudr. Mindžáka jsem byla na konci těhotenství asi 3krát, moje doktorka byla na dovolené. Mám velice špatnou zkušenost, hodně dlouho jsem zvažovala stížnost na jeho chování. Zažila jsem u něj nátlak, vyhrožování, zastrašování, aroganci… Pokud bych toto věděla dopředu, jela bych do jiného města.
Kačko, proč nechceš jet do toho Vrchlabí?
Monika H. píše:lyrica píše:Ten člověk by měl mít zakázáno i chodit mezi lidi. Málem po mě mrsknul propiskou, když jsem mu řekla, že už k němu nepřijdu. Řval, vyhrožoval smrtí miminka… fakt lahůdka, jen co je pravda.KRML píše:
Mindžák má zakázáno rodit![]()
![]()
Mě také vyhrožoval, že ohrožuju miminko, byla jsem v 36tt, jela jsemna pohotovost, zdálo s emi, že miminko málo cítím, no aon mě prohmátl, já skoro sykla, děsný to bylo a chtěl mě tam bez důvodu nechat, důvod mi neuvedl, pak jsme musela podepsat revers, který podepsal i on a sestra jako svědek a ještě ten den mi odešla hlenová zátka, byla jsme pěkně vyděšená, je to fakt kretén
Monika H. píše:
Právě, že jsem také nakoukla, abych zjistila jak moc se pardubická porodnice liší od mých představ a zážitků z jiné porodnice. Jak to tam všechno probíhá a tak. Kamarádka má na jaře rodit svoje první mimi. Má podobnou představu o porodu a porodnici jako já. Já jsem do porodnice jela 100 km, jenomže její muž s ní jet zatím nechce, takže jí zbývají asi Pardubice.
Jeli jste do Vrchlabí? Také jsem nad tím přemýšlela, mám tam i kd ebydlet, ale kašlu na to,m já to mimčo bezak vyprdnu hned, pojedu na poslední chvíli a nějak s es nimi domluvím, ale nedovolím jim, aby mi miminko měřili, či myly, to si budu hlídat a i víc evěcí
lyrica píše:
Nebojte, já vám sand brzy popíšu, jakej jsem měla krááásnej porod v Pardubicích, jestli ten mrňous bude chtít ven![]()
![]()
![]()
porod bude super, nesmíš si ani nic jiného připouštět, tady v Pardubkách je úžasná PA, jmenuje s eHana Štvánová a je tam docela skoro furt, je úžasná, určitě ji chytneš, já jsme s ní domluvená, že kdyby neměla službu, že tam přijde ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.