Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
28.10.11 19:51
KRML píše:
Mindžák má zakázáno rodit :twisted:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
28.10.11 20:00

Ahojky :mavam:
Lyri taky gratuluju k narozkám :kytka: kdy že jsi je měla?včera?jestli jo tak to máš stejně jako moje Kačenka :mrgreen: včera měla 3 roky :srdce: :srdce:
Savi k těm kalhotkám-já je měla sebou před 3roky a vůbec jsem je nenosila,taky mi byli malý :mrgreen: a po císaři mě teda pěkně škrtili :cert: takže jsem nosila svoje a nikdo nic neřekl,oni taky nemůžou páč když je vizita tak nesmíš mít nic jen vložku :mrgreen: takže já myslím že je to jedno.tentokrát si je beru jen kdyby náhodou,ale jinak budu mít svoje :mrgreen:
Vítám nováčky :mavam:
a už si nic nepamatuju páč jste toho nakecali nějak hodně :mrgreen:
jo Womenz,blbej zážitek teda,tak at je sousedka v pořádku a brzy fit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
28.10.11 20:35
lyrica píše:
KRML píše:

Ten člověk by měl mít zakázáno i chodit mezi lidi. Málem po mě mrsknul propiskou, když jsem mu řekla, že už k němu nepřijdu. Řval, vyhrožoval smrtí miminka… fakt lahůdka, jen co je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
28.10.11 20:38

Právě, že jsem také nakoukla, abych zjistila jak moc se pardubická porodnice liší od mých představ a zážitků z jiné porodnice. Jak to tam všechno probíhá a tak. Kamarádka má na jaře rodit svoje první mimi. Má podobnou představu o porodu a porodnici jako já. Já jsem do porodnice jela 100 km, jenomže její muž s ní jet zatím nechce, takže jí zbývají asi Pardubice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.10.11 20:41

hanulka jj, včera :wink: Tak to gratuluju maličký ke třem rokům :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.10.11 20:42

Nebojte, já vám sand brzy popíšu, jakej jsem měla krááásnej porod v Pardubicích, jestli ten mrňous bude chtít ven :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
28.10.11 20:56

Anet, neboj i kdyby se mu nechtělo, tak mu pomůžou, nemůže tam zůstat donekonečna :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 20:58
womanz píše:
holky já mám dnes den… Před obědem jsem zašla k sousedce na kafe, tak jsme si v klidu popíjely a ona, že má ještě nějaké věcičky po dceři, že mi mrkne na půdu… taktam vylezla po stahovacích schodech, hrabala se tam v těch věcech a shazovala to dolů do pokoje a najednou ráda a spadla dolů, já myslela, že mě raní… takovej šok, že jsem se hned rozbrečela, naštěstí se jenom pořádně potloukla, ale i tak jsme jely do nemocnice na rentgen, dali ji ruku do sádry, sice nemá zlomenou ale pořádně naraženou, tak aby s ní nehýbala…Já jsem z toho špatná ještě teď, je mi úplně špatně když pomyslím na to, co všechno se ji mohlo stát, kdyby dopadla jen trochu jinak :roll:
já z toho dnes snad ani neusnu 8-o

Tak hlavně že to dopadlo tak, jak to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.10.11 21:00
womanz píše:
Anet, neboj i kdyby se mu nechtělo, tak mu pomůžou, nemůže tam zůstat donekonečna :-D

No jooo, ale ráda bych se té pomoci aby šel ven vyvarovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 21:01
Monika H. píše:
Holky, narazila jsem na tuto diskusi. Předem říkám, že jsem v Pardubické porodnici nerodila, protože jsem hledala alternativní porodnici. Ovšem tím nechci říct, že je špatná, jen pro mě není zkrátka vhodná. U Mudr. Mindžáka jsem byla na konci těhotenství asi 3krát, moje doktorka byla na dovolené. Mám velice špatnou zkušenost, hodně dlouho jsem zvažovala stížnost na jeho chování. Zažila jsem u něj nátlak, vyhrožování, zastrašování, aroganci… Pokud bych toto věděla dopředu, jela bych do jiného města.

Mony já také bych chtěla alternativní porodnici, ale tu máš akorát ve Vrchlabí a Neratovicích, nikde to tady tak není, jen prostě někde jsou vstřícnější, někde méně, ale také hledám podle tohoto, ale fakt nevím, asi opravdu půjdu do Pardubic, protože minžák nerodí a je to nejblíž a do Hradce nechci, to mi přijde jak továrna na děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
28.10.11 21:07
Káčulaa píše:
Monika H. píše:
Holky, narazila jsem na tuto diskusi. Předem říkám, že jsem v Pardubické porodnici nerodila, protože jsem hledala alternativní porodnici. Ovšem tím nechci říct, že je špatná, jen pro mě není zkrátka vhodná. U Mudr. Mindžáka jsem byla na konci těhotenství asi 3krát, moje doktorka byla na dovolené. Mám velice špatnou zkušenost, hodně dlouho jsem zvažovala stížnost na jeho chování. Zažila jsem u něj nátlak, vyhrožování, zastrašování, aroganci… Pokud bych toto věděla dopředu, jela bych do jiného města.
Mony já také bych chtěla alternativní porodnici, ale tu máš akorát ve Vrchlabí a Neratovicích, nikde to tady tak není, jen prostě někde jsou vstřícnější, někde méně, ale také hledám podle tohoto, ale fakt nevím, asi opravdu půjdu do Pardubic, protože minžák nerodí a je to nejblíž a do Hradce nechci, to mi přijde jak továrna na děti

Kačko, proč nechceš jet do toho Vrchlabí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 21:09
Monika H. píše:
lyrica píše:
KRML píše:
Ten člověk by měl mít zakázáno i chodit mezi lidi. Málem po mě mrsknul propiskou, když jsem mu řekla, že už k němu nepřijdu. Řval, vyhrožoval smrtí miminka… fakt lahůdka, jen co je pravda.

Mě také vyhrožoval, že ohrožuju miminko, byla jsem v 36tt, jela jsemna pohotovost, zdálo s emi, že miminko málo cítím, no aon mě prohmátl, já skoro sykla, děsný to bylo a chtěl mě tam bez důvodu nechat, důvod mi neuvedl, pak jsme musela podepsat revers, který podepsal i on a sestra jako svědek a ještě ten den mi odešla hlenová zátka, byla jsme pěkně vyděšená, je to fakt kretén

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 21:11
Monika H. píše:
Právě, že jsem také nakoukla, abych zjistila jak moc se pardubická porodnice liší od mých představ a zážitků z jiné porodnice. Jak to tam všechno probíhá a tak. Kamarádka má na jaře rodit svoje první mimi. Má podobnou představu o porodu a porodnici jako já. Já jsem do porodnice jela 100 km, jenomže její muž s ní jet zatím nechce, takže jí zbývají asi Pardubice.

Jeli jste do Vrchlabí? Také jsem nad tím přemýšlela, mám tam i kd ebydlet, ale kašlu na to,m já to mimčo bezak vyprdnu hned, pojedu na poslední chvíli a nějak s es nimi domluvím, ale nedovolím jim, aby mi miminko měřili, či myly, to si budu hlídat a i víc evěcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 21:13
lyrica píše:
Nebojte, já vám sand brzy popíšu, jakej jsem měla krááásnej porod v Pardubicích, jestli ten mrňous bude chtít ven :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

porod bude super, nesmíš si ani nic jiného připouštět, tady v Pardubkách je úžasná PA, jmenuje s eHana Štvánová a je tam docela skoro furt, je úžasná, určitě ji chytneš, já jsme s ní domluvená, že kdyby neměla službu, že tam přijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.10.11 21:15

No já jsem jenom děsně vyplašená, to víš, prvorodička.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková