Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3409
1.10.11 22:13

néééééé a Reinko, ty se drž, pokud je to chtěné miminko, na žádné řeči nedej!!! Já jsem taky na doporučované přerušení nešla a podívej se na týden, ve kterém jsem :srdce: A shazování a urážení mám za sebou dost, neboj se. :pocitac:

Oggyaozzy neprovokuj chudáka Akiska, ty už jsi za vodou, vysmátá, co mám říkat já :roll: :lol: :mrgreen: Jen ten termín bych změnila. Podholové to určo vysvětlíš :potlesk:

..a nemám ráda veřejné diskuze :cert: zdržuju se spíš v uzavřené skupině :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
2.10.11 00:09

chichichi - já vím, akísku, už nezlobím!!! :oops: :oops: :oops:
Dyť ty se držíš statečně!!!
Ale já to teda do 11.už fááákt nedám!!! :pocitac: Já se tak těším, až bude prdelka venku, už fakt sotva lezu… V pondělí jim to tam asi celej den prospím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
2.10.11 07:04

oggyaozzy :lol: závidím, ale já snad za dva měsíce už budu vysmátá taky. Pondělí prospat musíš, co jiného dělat v nemocnici,ne? Budu strašně držet palce. Přijedete domů a bude oslava 3. narozenin, to je kouzelný :palec: Hlavně dej vědět, jestli se to dá všechno stihnout s prací :mrgreen: budu tě ve všem následovat :pankac:
Ty nám tady pak srovnáš porodnice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
2.10.11 11:27

Tak to mě na přerušení nikdo neposlal, ale hlavou kroutila hezky :-P však ať si říká kdo chce co chce, jen mě to zarazilo :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
2.10.11 11:51

Reinka nedivím se, je to jen vaše věc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.10.11 10:45

Ahoj holky, tak já od večera ležím na rizikovce v pardubicích a musím říct, ža až na toho kreténa Mindžáka včera na pohotovosti jsou tady všichni laskaví. Ještě že byl se mnou na pohotovosti miláček a trval na tom, že chce být u vyšetření, jinak bych to nedala. ale Mindžák se pak krotil, když viděl, že tam mám chlapa.
Jinak mě teda příjmuli s tvrdnutím břicha a hrozícím předčasným porodem, ale je mi po těch všech infuzích injekcích a práškách lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.10.11 10:46

Zuzi týýý jo, tak to se drž, jen ať si tam mimísek ještě pobude, budem držet palečky, ať je vše v pořádku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
3.10.11 10:47
womanz píše:
Ahoj holky, tak já od večera ležím na rizikovce v pardubicích a musím říct, ža až na toho kreténa Mindžáka včera na pohotovosti jsou tady všichni laskaví. Ještě že byl se mnou na pohotovosti miláček a trval na tom, že chce být u vyšetření, jinak bych to nedala. ale Mindžák se pak krotil, když viděl, že tam mám chlapa.
Jinak mě teda příjmuli s tvrdnutím břicha a hrozícím předčasným porodem, ale je mi po těch všech infuzích injekcích a práškách lépe

Tak to držím pěsti :hug: hele a jak ten doktor vypadá? Já totiž nemůžu nikde zjistit, jak se jmenoval ten doktor, co mě přijímal a nakopat ho do zadku by bylo taky málo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.10.11 10:51

cca 40-45 let nedokážu posoudit, malinko prošedivělej, střední postavy, já myslím že tady jiný takový není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
3.10.11 10:52

No, mě přijímal ttakovej chlápek, nad 40, hnědý oči a vlasy, ani malej ani velkej :lol: ale strašně protivnej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.10.11 10:55

no každopádně bys měla mít zapsaný jméno ve zprávě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
3.10.11 10:56

Zprávu dostanu až mě budou propouštět :lol: tak doufám, že tam bude napsanej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.10.11 10:57
womanz píše:
Jinak mě teda příjmuli s tvrdnutím břicha a hrozícím předčasným porodem, ale je mi po těch všech infuzích injekcích a práškách lépe

Ahoj Zuzi :hug: teda ty mi dáváš budem držet palce at jste s malou v pořádku. a hlavně odpočívat musíš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.10.11 11:00
Reinka píše:
Zprávu dostanu až mě budou propouštět :lol: tak doufám, že tam bude napsanej :nevim:

a kde ležíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.10.11 11:04

jo a ještě k tomu Myndžákovi,tchýně se ptala přednosty kliniky a řikal že stížnosti na něj jsou ale jen skze jeho chování jako doktor že má nejméně kyksů a přes odbornost a zákroky je nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková