Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
womanz píše:Reinka píše:a kde ležíš?
Zprávu dostanu až mě budou propouštěttak doufám, že tam bude napsanej
Ležím na KONZERVATIVNÍ GYNEKOLOGII
hned dole
Bibi11 píše:womanz píše:Ahoj Zuzi
Ahoj holky, tak já od večera ležím na rizikovce v pardubicích a musím říct, ža až na toho kreténa Mindžáka včera na pohotovosti jsou tady všichni laskaví. Ještě že byl se mnou na pohotovosti miláček a trval na tom, že chce být u vyšetření, jinak bych to nedala. ale Mindžák se pak krotil, když viděl, že tam mám chlapa.
Jinak mě teda příjmuli s tvrdnutím břicha a hrozícím předčasným porodem, ale je mi po těch všech infuzích injekcích a práškách lépeteda ty mi dáváš budem držet palce at jste s malou v pořádku. a hlavně odpočívat musíš.
no snažím se
sedni do auta a přijeď za mnou ![]()
womanz píše:
Reinka, já na rizikovce ve druhém patře
Bych zašla, ale smím maximálně k automatům
Už aby byl oběd, ale jestli bude jako ty doposud, tak se zase moc nenajím ![]()
womanz píše:Bibi11 píše:no snažím sewomanz píše:Ahoj Zuzi
Ahoj holky, tak já od večera ležím na rizikovce v pardubicích a musím říct, ža až na toho kreténa Mindžáka včera na pohotovosti jsou tady všichni laskaví. Ještě že byl se mnou na pohotovosti miláček a trval na tom, že chce být u vyšetření, jinak bych to nedala. ale Mindžák se pak krotil, když viděl, že tam mám chlapa.
Jinak mě teda příjmuli s tvrdnutím břicha a hrozícím předčasným porodem, ale je mi po těch všech infuzích injekcích a práškách lépeteda ty mi dáváš budem držet palce at jste s malou v pořádku. a hlavně odpočívat musíš.
sedni do auta a přijeď za mnou
tak jo stavím se zrovna se chystám na poštu a ležíš kde?
štěpi ležím na gynekologicko-porodnickým, druhé patro oddělení rizikovek, pokoj číslo 12, hned naproti sestrám
womanz píše: štěpi ležím na gynekologicko-porodnickým, druhé patro oddělení rizikovek, pokoj číslo 12, hned naproti sestrám
tak za chvilku jsem tam máš na něco dobrého chut?
chceš něco koupit?
Tak jsem právě vyzvracela snídani a přemýšlím, jestli to mám říct sestrám ![]()
Zuzi, drž se, ať ještě pár týdnů vydržíš.. ![]()
Reinka, určo bych to řekla, v krajním případě by ti daly glukózu žilou ![]()
Štěpi, jen co jsi odjela tak mě tady málem sestry křísily… to bušení se minimálně zdvojnásobilo… tak mi kapačky odpojily a jsem na tabletách… a je mi lépe ![]()
womanz píše: Štěpi, jen co jsi odjela tak mě tady málem sestry křísily… to bušení se minimálně zdvojnásobilo… tak mi kapačky odpojily a jsem na tabletách… a je mi lépe
Ježiš a je ti lépe?mě se pořád zdálo že ti hrozně lítá krk a sotva popadáš dech.a to jsi asi byla relativně v pohodě.to si nedovedu představit co bylo potom. ![]()
jo je mi lépe. to byla asi fakt těma kapačkama…trochu jsem si zdřímla a j mi líp
lyrica píše:
Jéé, holky..a zavinovačku půjčí erár, nebo brát svoji?
Kamarádka co v pardubkách rodila měla vše erár až pak na cestu domů jeli ve svém.byla ráda páč netáhla tašku špinavejch věcí a nemusela hned prát. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.