Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26833
3.10.11 11:05
womanz píše:
Reinka píše:
Zprávu dostanu až mě budou propouštět :lol: tak doufám, že tam bude napsanej :nevim:
a kde ležíš?

Ležím na KONZERVATIVNÍ GYNEKOLOGII :lol: hned dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.10.11 11:05
Bibi11 píše:
womanz píše:
Ahoj holky, tak já od večera ležím na rizikovce v pardubicích a musím říct, ža až na toho kreténa Mindžáka včera na pohotovosti jsou tady všichni laskaví. Ještě že byl se mnou na pohotovosti miláček a trval na tom, že chce být u vyšetření, jinak bych to nedala. ale Mindžák se pak krotil, když viděl, že tam mám chlapa.
Jinak mě teda příjmuli s tvrdnutím břicha a hrozícím předčasným porodem, ale je mi po těch všech infuzích injekcích a práškách lépe
Ahoj Zuzi :hug: teda ty mi dáváš budem držet palce at jste s malou v pořádku. a hlavně odpočívat musíš. :kytka:

no snažím se :-) sedni do auta a přijeď za mnou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.10.11 11:10

Reinka, já na rizikovce ve druhém patře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
3.10.11 11:11
womanz píše:
Reinka, já na rizikovce ve druhém patře :-)

Bych zašla, ale smím maximálně k automatům :lol: :lol: Už aby byl oběd, ale jestli bude jako ty doposud, tak se zase moc nenajím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.10.11 11:12
womanz píše:
Bibi11 píše:
womanz píše:
Ahoj holky, tak já od večera ležím na rizikovce v pardubicích a musím říct, ža až na toho kreténa Mindžáka včera na pohotovosti jsou tady všichni laskaví. Ještě že byl se mnou na pohotovosti miláček a trval na tom, že chce být u vyšetření, jinak bych to nedala. ale Mindžák se pak krotil, když viděl, že tam mám chlapa.
Jinak mě teda příjmuli s tvrdnutím břicha a hrozícím předčasným porodem, ale je mi po těch všech infuzích injekcích a práškách lépe
Ahoj Zuzi :hug: teda ty mi dáváš budem držet palce at jste s malou v pořádku. a hlavně odpočívat musíš. :kytka:
no snažím se :-) sedni do auta a přijeď za mnou :-D

tak jo stavím se zrovna se chystám na poštu a ležíš kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.10.11 11:13

to já smim akorat na záchod a jídlo mi dávaj do postele :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.10.11 11:14

štěpi ležím na gynekologicko-porodnickým, druhé patro oddělení rizikovek, pokoj číslo 12, hned naproti sestrám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.10.11 11:18
womanz píše: štěpi ležím na gynekologicko-porodnickým, druhé patro oddělení rizikovek, pokoj číslo 12, hned naproti sestrám

tak za chvilku jsem tam máš na něco dobrého chut? :-D chceš něco koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
3.10.11 11:20

Tak jsem právě vyzvracela snídani a přemýšlím, jestli to mám říct sestrám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.10.11 11:55

Zuzi, drž se, ať ještě pár týdnů vydržíš.. :hug:
Reinka, určo bych to řekla, v krajním případě by ti daly glukózu žilou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.10.11 16:06

Štěpi, jen co jsi odjela tak mě tady málem sestry křísily… to bušení se minimálně zdvojnásobilo… tak mi kapačky odpojily a jsem na tabletách… a je mi lépe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.10.11 16:53
womanz píše: Štěpi, jen co jsi odjela tak mě tady málem sestry křísily… to bušení se minimálně zdvojnásobilo… tak mi kapačky odpojily a jsem na tabletách… a je mi lépe :wink:

Ježiš a je ti lépe?mě se pořád zdálo že ti hrozně lítá krk a sotva popadáš dech.a to jsi asi byla relativně v pohodě.to si nedovedu představit co bylo potom. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.10.11 16:58

jo je mi lépe. to byla asi fakt těma kapačkama…trochu jsem si zdřímla a j mi líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.10.11 18:37

Jéé, holky..a zavinovačku půjčí erár, nebo brát svoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.10.11 18:49
lyrica píše:
Jéé, holky..a zavinovačku půjčí erár, nebo brát svoji?

Kamarádka co v pardubkách rodila měla vše erár až pak na cestu domů jeli ve svém.byla ráda páč netáhla tašku špinavejch věcí a nemusela hned prát. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková