Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
14.9.11 17:13
Monny89 píše:
Bibi11 píše:
PusinkaMartinka píše:
Jinak není zač, protože já když sem tam šla poprvé, tak sem tedy byla jaksi nepřipravenná a neměla sem sebou látkové plíny a ty vlhčenné brousky.. oni vám tam tedy za začátku dají vložky asi já nevím 10kusů.. dostanete i takový kufírek tam budou i vlhčenné ubrousky,ale je možné, že nebudou stačit. Jinak se ničeho nebojte. A kdyby na vás byl někdo protivný tak si o něm myslete svoje… Oni se tam na pokojích sestry stejnako přes den moc neukazují… A ty na novorozeneckém krom jednéé sestry sou všechny moc fajn :palec:
Prosím tě a jak je to s oblečením na miminko?dávají na těch pár dnu nebo od začátku musím mít vše své?
dávají erární :wink:

Monny díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.9.11 17:18

Ale není problém mít i svoje.. oni se tě zeptají jestli chceš jejich nebo svoje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
14.9.11 18:31

13.9. Tesne po pulnoci jsem odrodila sveho syna v teto porodnici, vse super, od porodnich asistentek,lekaru,sestricek… erarnich kosil je dostatek,pleny jsme ze zacatku dostali,nyni pouzivamr vlastni,to same s vlozkama. Nemuzu si stezovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
14.9.11 18:58
Marben píše:
13.9. Tesne po pulnoci jsem odrodila sveho syna v teto porodnici, vse super, od porodnich asistentek,lekaru,sestricek… erarnich kosil je dostatek,pleny jsme ze zacatku dostali,nyni pouzivamr vlastni,to same s vlozkama. Nemuzu si stezovat ;-)
:palec: Super! za prvé gratulka a za druhé, jsem ráda, že je tu další, kdo je spokojenej, hned se bojím míň :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
14.9.11 19:26
Marben píše:
13.9. Tesne po pulnoci jsem odrodila sveho syna v teto porodnici, vse super, od porodnich asistentek,lekaru,sestricek… erarnich kosil je dostatek,pleny jsme ze zacatku dostali,nyni pouzivamr vlastni,to same s vlozkama. Nemuzu si stezovat ;-)

Velká gratulace k miminku :kytka: jsem ráda že jsi spokojená.tašku mám sbalenou ale jen jsem nevěděla jak s blečením pro mrnoska.tak už mám jasno. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
14.9.11 20:04

Štěpi neblázni, ty už máš sbaleno? Sakra, mám co dělat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
14.9.11 20:11
womanz píše: Štěpi neblázni, ty už máš sbaleno? Sakra, mám co dělat :-D

Ty jo..a co teprve já? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
14.9.11 21:30

no je pravda, že už mám jaksi všechno nakoupeno, ale každá věc v jiné místnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
15.9.11 08:06
Ahoj. Moc gratuluju k chlapečkovi. Jak se jmenuje?
Marben píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
15.9.11 10:34

Taky se připojuji s gratulací k malému. Hlavně hodně zdraví Vám oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
15.9.11 10:41
womanz píše: Štěpi neblázni, ty už máš sbaleno? Sakra, mám co dělat :-D

Zuzi mám to pro svuj klid kdyby nedej buh se něco dělo,tak to v té tašce mužu mít. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
15.9.11 13:33

info…pardubická porodnice z důvodu malovaní 30.9. ve 24hodin zavírá a otervírá 15.10. v 6 ráno :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
15.9.11 13:35
DianaAndílek píše:
info…pardubická porodnice z důvodu malovaní 30.9. ve 24hodin zavírá a otervírá 15.10. v 6 ráno :pocitac:

To je každej rok, tohle..snad nebudu rodit dřív :zed: Já jsem se taky narodila v Chrudimi, protože když mamka začala rodit, tak taky malovali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
15.9.11 14:22

no já mám termín až začátkem prosince, tak jsem v klidu.. ale tašku už připravuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
15.9.11 18:32

saryna - mame Dominicka :-)
holky vy jste blazni :andel: ja do porodnice balila v 37 tydnu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková