Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Monny89 píše:Bibi11 píše:dávají erárníPusinkaMartinka píše:Prosím tě a jak je to s oblečením na miminko?dávají na těch pár dnu nebo od začátku musím mít vše své?
Jinak není zač, protože já když sem tam šla poprvé, tak sem tedy byla jaksi nepřipravenná a neměla sem sebou látkové plíny a ty vlhčenné brousky.. oni vám tam tedy za začátku dají vložky asi já nevím 10kusů.. dostanete i takový kufírek tam budou i vlhčenné ubrousky,ale je možné, že nebudou stačit. Jinak se ničeho nebojte. A kdyby na vás byl někdo protivný tak si o něm myslete svoje… Oni se tam na pokojích sestry stejnako přes den moc neukazují… A ty na novorozeneckém krom jednéé sestry sou všechny moc fajn
Monny díky. ![]()
Ale není problém mít i svoje.. oni se tě zeptají jestli chceš jejich nebo svoje ![]()
13.9. Tesne po pulnoci jsem odrodila sveho syna v teto porodnici, vse super, od porodnich asistentek,lekaru,sestricek… erarnich kosil je dostatek,pleny jsme ze zacatku dostali,nyni pouzivamr vlastni,to same s vlozkama. Nemuzu si stezovat ![]()
Marben píše:
13.9. Tesne po pulnoci jsem odrodila sveho syna v teto porodnici, vse super, od porodnich asistentek,lekaru,sestricek… erarnich kosil je dostatek,pleny jsme ze zacatku dostali,nyni pouzivamr vlastni,to same s vlozkama. Nemuzu si stezovat
Marben píše:
13.9. Tesne po pulnoci jsem odrodila sveho syna v teto porodnici, vse super, od porodnich asistentek,lekaru,sestricek… erarnich kosil je dostatek,pleny jsme ze zacatku dostali,nyni pouzivamr vlastni,to same s vlozkama. Nemuzu si stezovat
Velká gratulace k miminku
jsem ráda že jsi spokojená.tašku mám sbalenou ale jen jsem nevěděla jak s blečením pro mrnoska.tak už mám jasno. ![]()
womanz píše: Štěpi neblázni, ty už máš sbaleno? Sakra, mám co dělat
Ty jo..a co teprve já? ![]()
no je pravda, že už mám jaksi všechno nakoupeno, ale každá věc v jiné místnosti ![]()
Marben píše:
Taky se připojuji s gratulací k malému. Hlavně hodně zdraví Vám oběma.
womanz píše: Štěpi neblázni, ty už máš sbaleno? Sakra, mám co dělat
Zuzi mám to pro svuj klid kdyby nedej buh se něco dělo,tak to v té tašce mužu mít. ![]()
info…pardubická porodnice z důvodu malovaní 30.9. ve 24hodin zavírá a otervírá 15.10. v 6 ráno ![]()
DianaAndílek píše:
info…pardubická porodnice z důvodu malovaní 30.9. ve 24hodin zavírá a otervírá 15.10. v 6 ráno
To je každej rok, tohle..snad nebudu rodit dřív
Já jsem se taky narodila v Chrudimi, protože když mamka začala rodit, tak taky malovali ![]()
no já mám termín až začátkem prosince, tak jsem v klidu.. ale tašku už připravuju ![]()
saryna - mame Dominicka ![]()
holky vy jste blazni
ja do porodnice balila v 37 tydnu ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.