Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj já taky budu rodit v Pardubicích. Jeden porod tam mám už za sebou v únoru 2006 a teď mám termín 13.8. Tak Vám sem pak můžu napsat co a jak. Pokud porod dobře postupuje odrodí kdokoliv, horší, když nastanou komlikace, ale to je zase o štěstí na koho se narazí a v každé porodnice je určitě lepší a horší personál, takže je v důsledku asi jedno kde to bude. Hlavně, když nás vůbec někde příjmou ![]()
Jo a na utz ve 20tt jsem byla taky u prof. Eliáše (opradvu výbornej i jako odborník, i jako člověk - na genetice v Polabinách se k němu lze objednat, ale je to placená služba, jinak je v HK), ve 12tt na genetice v Polabinách a ve 30tt u Peršína. Do nemocnice jsem na utz chodila v prvním těhotenství, ale to už je 5 let.
Holky, prosím, neroďte v Pardubicích!!! Já tam rodila před 5 týdny… a nedoporučuju..
Budu na tuto porodnici podávat stížnost!!! Je to nejen o zdraví, ale i o život… ![]()
Viz. kdo četl můj deníček porodu tak ví!!!!
Monny89 píše:
Holky, prosím, neroďte v Pardubicích!!! Já tam rodila před 5 týdny… a nedoporučuju..Budu na tuto porodnici podávat stížnost!!! Je to nejen o zdraví, ale i o život…
Mončo, já měla třeba hroznej porod v Chrudimi a určitě neberu, že je ta porodnice špatná…jak už jsem psala, na blbce narazíš všude.
Vím, že pro tebe to musí být hroznej zážitek. Na druhou stranu těžko soudit, když člověk není odborník…tisíc porodů bude OK a pak jeden hroznej…
ani mě jsi teda neodradila, protože takovýto přístup jako k tvému porodu jsem zažila já zase v hk. takže já jedu do pce. chodím tak k peršínovi na gynekologii, rodila jsem tam prvního syna…sice pardubice nemám moc ráda jako takový, ale i jsem tak jezdila do práce, jsem tam víc doma než v hk, kde bydlím a chci aby se tam narodil i můj další syn. ![]()
Ano, ale zanedbali péči, nechali mě bez dozoru, co kdyby se něco stalo? Co když se to stane znovu? Nevím no, ale já tomu chci prostě předejít ![]()
Je to vaše volba, samozřejmě vám nemůžu diktovat
Ale chtěla jsem poradit ![]()
Monny89 píše:
Ano, ale zanedbali péči, nechali mě bez dozoru, co kdyby se něco stalo? Co když se to stane znovu? Nevím no, ale já tomu chci prostě předejít
Je to vaše volba, samozřejmě vám nemůžu diktovatAle chtěla jsem poradit
Ahoj Monny četla jsem tvuj deníček a vubec jsem nechápala jak se tohle v dnešní době vubec muže ještě dít
.to se divím že tvuj partner jim to tam neporovnal,když jsem to četla manželovi první co bylo že by to začal hned řešit.Prosím tě a vzponeš si na personál co v ten den sloužil?Jedem dnes ke tchýni a ona dělá v nemocnici zná je tam chci jí to říct i se jménama.Děkuju ![]()
Monny89 píše:
Holky, prosím, neroďte v Pardubicích!!! Já tam rodila před 5 týdny… a nedoporučuju..Budu na tuto porodnici podávat stížnost!!! Je to nejen o zdraví, ale i o život…
Monny to co jsi popisovala v deníčku (že se personál nepřišel vůbec podívat na rodičku) se přesně stalo před pár lety jedné známe mojí kolegyně v porodnici v Chrudimi, bohužel stává se. Jen teda 4 dny nevěděli, jestli to ta maminka vůbec přežije. Naštěstí přežila, a teď má už druhé dítko a druhý porod už byl v pohodě. Já v Pardubicích rodila, je fakt, že přístup konkrétního doktora byl taky laxnější, ale naštěstí jsem neměla komplikace, takže vše i tak dobře dopadlo. O to víc se ale staraly sestry, i když je fakt, že třeba hodinu taky nikdo nepřišel, ale rodily jsme 3 najednou, takže měly dost fofry, rozhodně neseděly někde na kávičce. Už na příjmu jsem čekala víc než půl hodiny než mě vzaly dovnitř. Přesto znovu pojedu rodit do Pardubic.
Monny přesto děkuji za Tvůj názor, jen si myslím, že se to mohlo stát kdekoliv jinde, všude pracují jen lidi a ty jsou různí. Nechtěla jsem tím zlehčovat, co jsi prožila, bylo to určitě hrozné, ale já opravdu slýchám víc takových hrůzných porodů, proto si myslím, že to není o porodnici, ale o lidech a i tomu nejlepšímu se může stát chyba (i když pochopitelně neodpustitelná). Já prostě doufám, že budu mít porod přinejmenším jako první a dopadne vše dobře, ať už budu rodit kdekoliv. (I když začínám pochybovat, ptž. se malá stále nehodlá otočit). Hlavně, že u Vás vše dobře dopadlo a doufám, že to špatné jste si už vybrali a bude už jen dobře.
Bibi taky by mě zajímali jména, ale Monny mi už psala, že jména nezná a ani nechce vědět kdo jí rodil.
krmar píše:
Monny přesto děkuji za Tvůj názor, jen si myslím, že se to mohlo stát kdekoliv jinde, všude pracují jen lidi a ty jsou různí. Nechtěla jsem tím zlehčovat, co jsi prožila, bylo to určitě hrozné, ale já opravdu slýchám víc takových hrůzných porodů, proto si myslím, že to není o porodnici, ale o lidech a i tomu nejlepšímu se může stát chyba (i když pochopitelně neodpustitelná). Já prostě doufám, že budu mít porod přinejmenším jako první a dopadne vše dobře, ať už budu rodit kdekoliv. (I když začínám pochybovat, ptž. se malá stále nehodlá otočit). Hlavně, že u Vás vše dobře dopadlo a doufám, že to špatné jste si už vybrali a bude už jen dobře.Bibi taky by mě zajímali jména, ale Monny mi už psala, že jména nezná a ani nechce vědět kdo jí rodil.
To je škoda že neví kdo jí rodil pak kdyby psala stížnost bylo by dobrý napsat konkrétní jména
je to ale hrozný čím si prošla. ![]()
To oni si zjistí, kdo ten den sloužil, navíc je to určitě ve zprávě u obvodního gynekologa. Navíc i tak je to individuální např. zrovna na Peršína jsou dost odlišné názory. Pro jedny výborný odborník, na kterého by nedaly dopustit, některé mají i u něj podobné zkušenosti jako Monny a jsou rády, že už v porodnici není.
Womanz určitě napíšu a děkuji za přání. Pohodový porod bych také přála každé z nás.
Holky, jména nevím, a ani nechci vědět, ale věřím, že to jde nějak zpětně zjistit.. byla to noční směna 28.5. a denní směna 29.5. ![]()
Ahojky já se k Vám přidám…mám termín 14.9. a budu rodit v Pce…jsem zdr.sestra takže vím jak to v nemocnici a chodí a asi bych si tam nenechala říznout ani slepák…ale porodnice si myslím,že je nejlepším oddělením ze všech…a jak už tu někdo psal…můžeme jít rodit třeba do nejlepší kliniky a stejně se může něco stát i tam…jsme jen lidi…!
Každopádně jinak Monny89 nepolehčuji situaci v které jsi byla a je dobře že tu stížnost podáš!
Zdravím všechny ![]()
Také mám termín 14.9. a budu rodit v této nemocnici - no snad to dobře dopadne ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.