Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
29.10.11 13:25

My budeme mít taky holčičku :palec: Emmičku. Kdyby nás náhodou chtělo miminko překvapit něčím navíc mezi nožkama, tak je v záloze pro kluka Maxmilián. Máme krátký příjmení, tak aspoň dlouhý jméno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
29.10.11 13:48
womanz píše:
My budeme mít taky holčičku :palec: Emmičku. Kdyby nás náhodou chtělo miminko překvapit něčím navíc mezi nožkama, tak je v záloze pro kluka Maxmilián. Máme krátký příjmení, tak aspoň dlouhý jméno :lol:

Tak to máš dobré, že si můžete takto vybírat, já mám příjmení dlouhé a ještě krkolomné, tak jsme u Lucky a Dana nemohla, ted mám volnější ruku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
29.10.11 23:42

Dobrý večer, tak my máme devítiletého Šimona :srdce: , tak pokud to bude kluk bude to Matouš :srdce: a holčička by byla Marjánka, teda Mariana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
30.10.11 10:10
caretka píše:
Dobrý večer, tak my máme devítiletého Šimona :srdce: , tak pokud to bude kluk bude to Matouš :srdce: a holčička by byla Marjánka, teda Mariana :srdce:

To je krásný, Marjánka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.10.11 10:23

Holky, já už tak moc chci malýho u sebe.. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
30.10.11 10:25
lyrica píše:
Holky, já už tak moc chci malýho u sebe.. :zed: :zed: :zed:

však už to máš za pááár, počkej, pak budeš vzpomínat, když byl v bříšku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.10.11 10:34
Káčulaa píše:
lyrica píše:
však už to máš za pááár, počkej, pak budeš vzpomínat, když byl v bříšku :lol:

Já mám nějakou depku, fakt.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
30.10.11 10:46
lyrica píše:
Káčulaa píše:
lyrica píše:
však už to máš za pááár, počkej, pak budeš vzpomínat, když byl v bříšku :lol:
Já mám nějakou depku, fakt.. :nevim: :nevim:

To je normální, takže si s tím nedělej starosti. Chodíš ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.10.11 10:52

Jj, včera jsme byli u tchánovců na zahradě, posedět a tak, ale já dlouho nevydržim v jedný poloze, tak jsem se tam spíš kroutila jako had..
Snažim se, ale moc daleko neujdu, pak mi hned děsně tvrdne bříško a nemůžu moc jít.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
30.10.11 11:03
lyrica píše:
Jj, včera jsme byli u tchánovců na zahradě, posedět a tak, ale já dlouho nevydržim v jedný poloze, tak jsem se tam spíš kroutila jako had..
Snažim se, ale moc daleko neujdu, pak mi hned děsně tvrdne bříško a nemůžu moc jít.. :nevim:

už jsi v 38tt, to se nenaděješ a budete každý zvlášt, já nedávno zjistila těhu a už jsem téměř v půlce, strašně to letí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
30.10.11 11:04

Anet, máš necelý 3 týdny do porodu, to už uteče jako voda… pak se přijedu podívat na malýho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.10.11 11:08
womanz píše:
Anet, máš necelý 3 týdny do porodu, to už uteče jako voda… pak se přijedu podívat na malýho :palec:

No jen abych ho nenosila do konce života :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
30.10.11 11:10

neboj, to fakt nehrozí :lol: :lol: :lol: jak už jsem tady psala, pokud nepůjde sám, pomůžou mu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.10.11 11:12
womanz píše:
neboj, to fakt nehrozí :lol: :lol: :lol: jak už jsem tady psala, pokud nepůjde sám, pomůžou mu :mrgreen:

No jenže já bych to ráda zvládla bez pomoci..já vím, že je ještě čas, ale je stli ani ve středu nebude žádná změna, tak už fakt nevim :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
30.10.11 11:27
lyrica píše:
womanz píše:
neboj, to fakt nehrozí :lol: :lol: :lol: jak už jsem tady psala, pokud nepůjde sám, pomůžou mu :mrgreen:
No jenže já bych to ráda zvládla bez pomoci..já vím, že je ještě čas, ale je stli ani ve středu nebude žádná změna, tak už fakt nevim :zed: :zed: :zed:
lyrica píše:
womanz píše:
No jenže já bych to ráda zvládla bez pomoci..já vím, že je ještě čas, ale je stli ani ve středu nebude žádná změna, tak už fakt nevim :zed: :zed: :zed:

Anet jestli tě to uklidní, tak já jsem vlastně těhotná už od srpna 2010 s tím, že jsem měla mezeru opravdu jen 6 týdnů, takže fakt děs, neustálá těhule a to ještě zdaleka tak nekončí, už ani nevím, jak chutná víno :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková