Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
My budeme mít taky holčičku
Emmičku. Kdyby nás náhodou chtělo miminko překvapit něčím navíc mezi nožkama, tak je v záloze pro kluka Maxmilián. Máme krátký příjmení, tak aspoň dlouhý jméno ![]()
womanz píše:
My budeme mít taky holčičkuEmmičku. Kdyby nás náhodou chtělo miminko překvapit něčím navíc mezi nožkama, tak je v záloze pro kluka Maxmilián. Máme krátký příjmení, tak aspoň dlouhý jméno
Tak to máš dobré, že si můžete takto vybírat, já mám příjmení dlouhé a ještě krkolomné, tak jsme u Lucky a Dana nemohla, ted mám volnější ruku ![]()
Dobrý večer, tak my máme devítiletého Šimona
, tak pokud to bude kluk bude to Matouš
a holčička by byla Marjánka, teda Mariana ![]()
caretka píše:
Dobrý večer, tak my máme devítiletého Šimona, tak pokud to bude kluk bude to Matouš
a holčička by byla Marjánka, teda Mariana
To je krásný, Marjánka
lyrica píše:
Holky, já už tak moc chci malýho u sebe..![]()
![]()
však už to máš za pááár, počkej, pak budeš vzpomínat, když byl v bříšku ![]()
Káčulaa píše:lyrica píše:však už to máš za pááár, počkej, pak budeš vzpomínat, když byl v bříšku
![]()
Já mám nějakou depku, fakt..
![]()
lyrica píše:Káčulaa píše:Já mám nějakou depku, fakt..lyrica píše:však už to máš za pááár, počkej, pak budeš vzpomínat, když byl v bříšku
![]()
![]()
To je normální, takže si s tím nedělej starosti. Chodíš ven?
Jj, včera jsme byli u tchánovců na zahradě, posedět a tak, ale já dlouho nevydržim v jedný poloze, tak jsem se tam spíš kroutila jako had..
Snažim se, ale moc daleko neujdu, pak mi hned děsně tvrdne bříško a nemůžu moc jít.. ![]()
lyrica píše:
Jj, včera jsme byli u tchánovců na zahradě, posedět a tak, ale já dlouho nevydržim v jedný poloze, tak jsem se tam spíš kroutila jako had..
Snažim se, ale moc daleko neujdu, pak mi hned děsně tvrdne bříško a nemůžu moc jít..
už jsi v 38tt, to se nenaděješ a budete každý zvlášt, já nedávno zjistila těhu a už jsem téměř v půlce, strašně to letí
Anet, máš necelý 3 týdny do porodu, to už uteče jako voda… pak se přijedu podívat na malýho ![]()
womanz píše:
Anet, máš necelý 3 týdny do porodu, to už uteče jako voda… pak se přijedu podívat na malýho
No jen abych ho nenosila do konce života
![]()
neboj, to fakt nehrozí
jak už jsem tady psala, pokud nepůjde sám, pomůžou mu ![]()
womanz píše:
neboj, to fakt nehrozí![]()
![]()
jak už jsem tady psala, pokud nepůjde sám, pomůžou mu
No jenže já bych to ráda zvládla bez pomoci..já vím, že je ještě čas, ale je stli ani ve středu nebude žádná změna, tak už fakt nevim
![]()
lyrica píše:womanz píše:No jenže já bych to ráda zvládla bez pomoci..já vím, že je ještě čas, ale je stli ani ve středu nebude žádná změna, tak už fakt nevim
![]()
![]()
![]()
lyrica píše:womanz píše:No jenže já bych to ráda zvládla bez pomoci..já vím, že je ještě čas, ale je stli ani ve středu nebude žádná změna, tak už fakt nevim
![]()
![]()
![]()
Anet jestli tě to uklidní, tak já jsem vlastně těhotná už od srpna 2010 s tím, že jsem měla mezeru opravdu jen 6 týdnů, takže fakt děs, neustálá těhule a to ještě zdaleka tak nekončí, už ani nevím, jak chutná víno
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.