Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
změna může přijít ze dne na den, jeden den CS0 druhý den CS5 a jdeš na to ![]()
womanz píše:
změna může přijít ze dne na den, jeden den CS0 druhý den CS5 a jdeš na to
co je to CSO a CS5?
Káčulaa píše:womanz píše:co je to CSO a CS5?
To je čípek..já mám pořád nula..to znamená, že se vůůbec nic nechystá..ale zase Zuzka má pravdu, že tohle se může změnit ze dne na den..
Ahoj holky ![]()
Tak jsem zjistila že jsem se sem minule vtírla aniž bych tušila že tady vlastně nediskutuju
Páč s vámi co jste tu drbu na Pardubice a ani mi to nedošlo že tohle je porodnice Pardubice
neva že?stejně budu rodit v Pard.nemocnici ![]()
Lyri vydrž,krátí se ti to strašně rychle a za měsíc budeš říkat jé žes tam ještě nezůstal
![]()
Savi co ty?ještě celá?
Musiiime vydržett… Ja tě chapu Lyri..jak mi skončil 8 měsic tak ja každym dnem čekam viď no a dneska už 40+2 a NIC taky mam takovej podcit že všichni okolo rodi a ja ji tam snad budu mit do konce života
Však se dočkaame… Ale kdy??
![]()
holky a mám dotaz,nemáte číslo třeba na sanitu nebo něco,kam bych měla volat v případě že budu zrovna doma sama a přijde to na mě?z toho mám hrůzu
že zrovna budou všichni v práci a já doma s malou a vůbec nevím co bych jako dělala
a abych se odvezla sama do porodky to teda asi nééé ![]()
Savi7 píše:
Musiiime vydržett… Ja tě chapu Lyri..jak mi skončil 8 měsic tak ja každym dnem čekam viď no a dneska už 40+2 a NIC taky mam takovej podcit že všichni okolo rodi a ja ji tam snad budu mit do konce životaVšak se dočkaame… Ale kdy??
![]()
No prááávě, přesně, kolem všichni rodí, mají mimimnka, většinou ještě kus před termínem…
lyrica píše:
hanul ani mi to nedošlo teda![]()
![]()
vid?
mě to každej říkal když jsem byla těhu s Kačkou a já furt at už je venku,už se naní těším atd a pak byl ji ani né měsíc a už jsem hudrovala že proč tam nezůstala dýl,jsou to někdy pěkný nervy
ale stojí za to
![]()
Káčulaa píše:womanz píše:co je to CSO a CS5?
CS: cervix score je činnost děložního hrdla, počítá se od 0-10. 0-žádné změny a třeba u 7 už začínáš rodit, jako když Ti řeknou, že jsi otevřená na 7 prstů
Joo, ještě znova otázka ohledně té tašky..já pořád váhám..mám sbalenou jen jednu, s tím, že župan a plíny už se mi tam nevešli..ale neměla bych si přece jen sbalit dvě? Jednu na sál a jednu na šestinedělko? Já vůbec nevim ![]()
hanulka78 píše:
holky a mám dotaz,nemáte číslo třeba na sanitu nebo něco,kam bych měla volat v případě že budu zrovna doma sama a přijde to na mě?z toho mám hrůzuže zrovna budou všichni v práci a já doma s malou a vůbec nevím co bych jako dělala
a abych se odvezla sama do porodky to teda asi nééé
já bych volala rychlou, normálně 155
![]()
lyrica píše:
Joo, ještě znova otázka ohledně té tašky..já pořád váhám..mám sbalenou jen jednu, s tím, že župan a plíny už se mi tam nevešli..ale neměla bych si přece jen sbalit dvě? Jednu na sál a jednu na šestinedělko? Já vůbec nevim
Anet, nám na kurzu říkali, že je to lepší mít dvě tašky, ale není to povinnost. V té příjmací místnosti jsou malinký skříňky do kterých to kolikrát maminky ani nenarvou, tak proto… Ale pokud přijedeš s jednou obr taškou tak Tě nevyhodí neboj ![]()
Já beru taky jen jednu
Ja jsem to tera takz nevěděla ted sem se mrkla a v prukajdě mam CS2 Sem si dycky rikala co to je
Hani jojo jsme celíí jako dycky ![]()
womenz myslíš?
taky nevím ,no zkusím pohledat někde na netu,já myslela jestli nemáte třeba náky číslo v těhu průkazce
j tam mám jen kolonky na to ![]()
s tou tažkou no taky jí mám už k prasknutí a to tam nemám vše ale ten župan a pleny zaberou nejvíc místa ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.