Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
womanz píše:
Savi, tak jsi se ho měla zeptat jak to asi máš udělat, ať ti poradí chytrolín… Je to idiot, já doufám, že nebudu přenášet a nebudu mít tu čest se s ním potkat
Taky se toho děsim
![]()
Já bych tomu kokotovi (pardon za to slovo) vmetla do xichtu něco, co by si za rámeček nedal… Jestli se dostanu do stádia, že se s ním setkám, asi si s sebou vezmu mýho tatíka v uniformě, aby panu doktorovi sklaplo. Jak si může dovolit něco takovýho říct holce, která toho má už viditelně plný zuby? Myslíte, že by nepomohlo na něj trochu zadupat? A teď nemyslim hrozit nějakou stížností, těch je na něj dost, těch už se asi nebojí, ale na férovku mu říct něco ve smyslu „tak koukej, ty frajere, takhlese mnou jednat nebudeš“… nedokáže ti nic a třeba by mu došlo, že ne každej si nechá srát na hlavu… Pardon, jsem dneska trochu od rány…
pokud na to dojde a budu muset na rizikovku, tak jedině s chlapem, i do ordinace, na tom budu trvat. To si tolik nedovolí ![]()
Ale ma tam strašně hodnolu sesgtřičku
Řekla bych že je to teplouš
Holky poraďte co mam udělat abych do čtvrtka porodila
už se mi k němu fakt nechce
Prej mam vysokej tlak tak si ho mam každou hodinu měřit si mysli že každej ma doma tlakoměr :-/…ch jo ch jo, jak sem tam šla tak sem se jen modlila prosim ne on a pak jenom vidim MINDŽAK ![]()
máš doma balón? kámoška mi říkala, že ji při otvírání dost pomohlo poskakování na balónu, do porodnice pak jela otevřená na 8 prstů a chvilku nato rodila… není to ale pravidlo… tělo si asi samo musí říct
To je opracdu debil, si asi myslí, že přenášíš schválně, že chceš být jako slobice, co nosej malé 2 roky, nebo já nevím, doufám, že na něj nenatrefím, i když myslím, že asi jo, ještě mi dost zbývá, ale pokud tam bude i jiný doktor, tak si vyžádám jiného, že k němu nechci, pokud nebude, tak rozhoděn s přítelem ![]()
Tam je šance v té rizikovce jedině v pondělky si vyžádat Kokrdovou, pokud tě ale pozvou ve čtvrtek, tak jedine Mindžák… v to pondělí jedou ve dvou ordinacích…
Oggyaozzy jo vyžádat, ale oni každou mamču, která přenáší, hází k Mindžákovi, Kokrdová toho má moc a do toho odbíhá
Ale třeba přestanu zdržovat já a bude brát víc.. ![]()
A uz jsi u ni byla? Myslim ma tebe! Koukam na metrik,hranice pokorena! ![]()
Akisek taky sem tam byla tera čekala jsem tam na uz a šileně plno…Ještě pak nějak spadl system ne? Tak to nechci vidět ve čtvrtek ![]()
Tak tam je narváno furt
před 3 roky to bylo pořád,přišla jsem tam ráno na 8h.a odcházela v poledne
no mě to čeká taky už za chvíli,se mám na co těšit ![]()
Akisek-koukám že jsme skoro stejně těhu
kdy máš termín?Já 27.12 a podle UZ už 18.12. ![]()
Savi podle fotky tady bych tě nepoznala
čekala jsem u dveří jakoby vedle ultrazvuku
Hanulka já porodím dřív, tedy doufám, že až začátkem prosince, ale dřív to bude
Já mám termín 26.12.
akisek byla jsem tam s přitelem takovej takovej menší chlap
a seděli jsme snad všude ale nejdyl potom u prostřed pod tv
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.