Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Savi7 píše:žeby???
Normalně sem šla tera na prochazku a po 20 minutach mně chytly zada celkem dost tak sem šla radši domutak třeba už už
uvidime no teď tu bolest nějak tak nechapu je takova divna ani to nějak moc neboli ale je to jinší než každodenní posly… tak třeba to neni planej poplach.. No nechci tomu ani věřit
Kačí zejtra začínám 39tt a fááákt nechci nosit prcka do 42tt, to nedám jako ani náhodou..
Jaka pak porodnice zatim je to furt tak nějak stejny ale zda se mi že je to s pauzama ja nevim nějak to nechapu ![]()
no počkame jestli se to zvětší a nebo jestli to popustí… ale do porodnice mam v planu jet až se to nebude dat vydržet aby mně neposlali domů ![]()
Savi-držím palce at je to ono
a do zítřejšího rána z tebe bude mamííína
drž se a dej vědět kdybys jela do porodky jo?budu na tebe myslet ![]()
lyrica píše:
Kačí zejtra začínám 39tt a fááákt nechci nosit prcka do 42tt, to nedám jako ani náhodou..
dělala jsem si srandu, třeba to bude brzy…přála bych ti to ![]()
Savi7 píše:
Jaka pak porodnice zatim je to furt tak nějak stejny ale zda se mi že je to s pauzama ja nevim nějak to nechapuno počkame jestli se to zvětší a nebo jestli to popustí… ale do porodnice mam v planu jet až se to nebude dat vydržet aby mně neposlali domů
tak na to s manželem ještě hupsněte, nějakej ten hormon s etam uvolní…
Káčulaa píše:Savi7 píše:tak na to s manželem ještě hupsněte, nějakej ten hormon s etam uvolní…
Jaka pak porodnice zatim je to furt tak nějak stejny ale zda se mi že je to s pauzama ja nevim nějak to nechapuno počkame jestli se to zvětší a nebo jestli to popustí… ale do porodnice mam v planu jet až se to nebude dat vydržet aby mně neposlali domů
Jo kdyby nebyl v praci
ale holky vidim to bleďe zase mně to přešlo
Aaaaaaaaaaa ja si tak přeju aby mně to začalo fakt bolet
![]()
Savi7 píše:
Jo kdyby nebyl v praciale holky vidim to bleďe zase mně to přešlo
![]()
Aaaaaaaaaaa ja si tak přeju aby mně to začalo fakt bolet
![]()
to je krásně napsaný, co nějakej soused?
![]()
To byla sranda
Tak se mi zda že bolest zesilila mam za sebou 2 vany a porad boli…Tak se ted jdu pokusit usnout a uvidime co v noci
keeež by,, už sem připravila přitele na budiček
tak uvidime
Zatim přeji dobroou noc všeem ![]()
Savi7 píše:
Tak se mi zda že bolest zesilila mam za sebou 2 vany a porad boli…Tak se ted jdu pokusit usnout a uvidime co v nocikeeež by,, už sem připravila přitele na budiček
tak uvidime
Zatim přeji dobroou noc všeem
super, gratulka, tak si odpočin, budu na tebe myslet, tak to je paráda, dej sem pak určitě vědět, nebo po někom s kým jsi v kontaktu, tak hezky fuň a ať jste s miminkem v pořádku asamý dobrý porsonál, jinak máte pěkné datum, 3.11. 2011, máte hodně jedniček, předpokládám, že dnes to již nestihnete
Držím pěstičky
Tak holkz noc jsem profuněla ale vydržela… Nechapu co to je ale prostě neni to moc velika bolest tak furt držim… Pokusim se to vydržet do poradny a jsem zvědava co mi poví… ![]()
no Savi, držím
at už je to ono!!!
taky už bych se ráda vylodila ![]()
ahoj holky ![]()
Pořád myslím na Savi
v kolik má tu poradnu?no jsem netrpělivá a zvědavá,doufám že dá brzy vědět
ale mé tušeníje že už si jí nechaj v porodce ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.