Porodnice Pardubice

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
6.11.11 17:33

Nevíte někdo něco o Savi? jestli to už má za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
6.11.11 19:07

nevim nevim ani na jiný diskuzi kde byla se ještě neozvala.U nás taky nic novýho takže zítra máme nástup-chjo kdyby tak chtělo mimi ještě v noci ven :zed: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
6.11.11 19:38

KRML, tak to na Tebe budem taky myslet, ať to máš brzy za sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
6.11.11 20:30

Krml-taky na tebe budu myslet,škoda že ti to taky budou vyvolávat ach jo,samo nééé a nééé co?Tak at je to rychlý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
6.11.11 20:47

také na ní myslím a tobě držím pěstičky :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.11.11 10:48

Tak včera se mé kamarádce v pardubicích narodila malá princezna.Měla jít na vyvolávačku,ale holčička se rozhodla přijít sama:)Po 20hod byli ještě doma a ve 22,15 už psali ,že porodili :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.11.11 10:51

Ja mám termín v pátek a už se nemužu dočkat až to příjde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.11.11 10:51
luccavon píše:
Tak včera se mé kamarádce v pardubicích narodila malá princezna.Měla jít na vyvolávačku,ale holčička se rozhodla přijít sama:)Po 20hod byli ještě doma a ve 22,15 už psali ,že porodili :pankac:

Tedááá, to chci taky :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
8.11.11 10:52
luccavon píše:
Tak včera se mé kamarádce v pardubicích narodila malá princezna.Měla jít na vyvolávačku,ale holčička se rozhodla přijít sama:)Po 20hod byli ještě doma a ve 22,15 už psali ,že porodili :pankac:

Tak kamarádce gratulujeme a Tobě co nejpohodovější porod :palec: Pak nám můžeš napsat, jaký to tam bylo, pokud teda budeš taky rodit v PCE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.11.11 10:56
womanz píše:
luccavon píše:
Tak kamarádce gratulujeme a Tobě co nejpohodovější porod :palec: Pak nám můžeš napsat, jaký to tam bylo, pokud teda budeš taky rodit v PCE

Moc děkuju.Jo taky budu rodit v pce ,tak určitě napíšu moje zážitky..doufám,že to bude brzo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.11.11 10:57

lucca makám na tom, abych taky brzy porodila, tak se třeba potkáme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.11.11 10:59
lyrica píše:
luccavon píše:
Tedááá, to chci taky :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Vid,taky sem si říkala,že chci takle rodit:) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.11.11 11:02
lyrica píše:
lucca makám na tom, abych taky brzy porodila, tak se třeba potkáme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No já už sem z toho naa prášky jak bych chtěla už porodit.Je mi fajn,nic mě netgrápí,jen to břicho mě už sere:)a hlavně už to chci mít za sebou a mít prtouska u sebe.Třeba se tam uvidíme no :-D :pankac: Kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.11.11 11:04

lucca termín mám 16., ale vůůůůůbec bych se nezlobila, kdybych jela dneska :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
8.11.11 11:17

lyri ty jsi nedočkavka, ale chápu, že to je děs to čekání, kdy už, jakpak asi ty naše 2 maminy, no a holky hlavně sem piště co a jak porod, nebo spíš jak to probíhalo pak, zd avám dítě nechali, odnesli, kdo vás rodil, co sestřičky, já jsme rozhodnutá, že když mi mimčo budou chtít nějak brát, že po porodu nebo druhý den odejdu domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková