Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
nevim nevim ani na jiný diskuzi kde byla se ještě neozvala.U nás taky nic novýho takže zítra máme nástup-chjo kdyby tak chtělo mimi ještě v noci ven
![]()
KRML, tak to na Tebe budem taky myslet, ať to máš brzy za sebou ![]()
Krml-taky na tebe budu myslet,škoda že ti to taky budou vyvolávat ach jo,samo nééé a nééé co?Tak at je to rychlý ![]()
Tak včera se mé kamarádce v pardubicích narodila malá princezna.Měla jít na vyvolávačku,ale holčička se rozhodla přijít sama:)Po 20hod byli ještě doma a ve 22,15 už psali ,že porodili ![]()
luccavon píše:
Tak včera se mé kamarádce v pardubicích narodila malá princezna.Měla jít na vyvolávačku,ale holčička se rozhodla přijít sama:)Po 20hod byli ještě doma a ve 22,15 už psali ,že porodili
Tedááá, to chci taky
![]()
luccavon píše:
Tak včera se mé kamarádce v pardubicích narodila malá princezna.Měla jít na vyvolávačku,ale holčička se rozhodla přijít sama:)Po 20hod byli ještě doma a ve 22,15 už psali ,že porodili
Tak kamarádce gratulujeme a Tobě co nejpohodovější porod
Pak nám můžeš napsat, jaký to tam bylo, pokud teda budeš taky rodit v PCE
womanz píše:luccavon píše:Tak kamarádce gratulujeme a Tobě co nejpohodovější porod
Tak včera se mé kamarádce v pardubicích narodila malá princezna.Měla jít na vyvolávačku,ale holčička se rozhodla přijít sama:)Po 20hod byli ještě doma a ve 22,15 už psali ,že porodiliPak nám můžeš napsat, jaký to tam bylo, pokud teda budeš taky rodit v PCE
Moc děkuju.Jo taky budu rodit v pce ,tak určitě napíšu moje zážitky..doufám,že to bude brzo:)
lucca makám na tom, abych taky brzy porodila, tak se třeba potkáme
![]()
lyrica píše:luccavon píše:Tedááá, to chci taky
Tak včera se mé kamarádce v pardubicích narodila malá princezna.Měla jít na vyvolávačku,ale holčička se rozhodla přijít sama:)Po 20hod byli ještě doma a ve 22,15 už psali ,že porodili![]()
![]()
![]()
Vid,taky sem si říkala,že chci takle rodit:) ![]()
lyrica píše:
lucca makám na tom, abych taky brzy porodila, tak se třeba potkáme![]()
![]()
No já už sem z toho naa prášky jak bych chtěla už porodit.Je mi fajn,nic mě netgrápí,jen to břicho mě už sere:)a hlavně už to chci mít za sebou a mít prtouska u sebe.Třeba se tam uvidíme no
Kdy máš termín?
lucca termín mám 16., ale vůůůůůbec bych se nezlobila, kdybych jela dneska
![]()
lyri ty jsi nedočkavka, ale chápu, že to je děs to čekání, kdy už, jakpak asi ty naše 2 maminy, no a holky hlavně sem piště co a jak porod, nebo spíš jak to probíhalo pak, zd avám dítě nechali, odnesli, kdo vás rodil, co sestřičky, já jsme rozhodnutá, že když mi mimčo budou chtít nějak brát, že po porodu nebo druhý den odejdu domů
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.