Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22242
4.11.11 10:23

Hanul toot jwe náš příběh, já nevím, co se stalo, jak to bylo, ale v úmrtním listě máme napáno náhlé úmrtí ovorozence, což je blbost, to s estává starším dětem, ale něco tam napsat museli a z pitvy ani z DNA na nic nepřišli, vše bylo v pořádku, tak asi tak. Toto náš příběh:

http://www.nenarozenemiminko.cz/…inky-Verunky

Jinak opět čekáme holčičku-Barunku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
4.11.11 10:27

Jé tak ty už víš co to bude? :palec: to jsem nevěděla,tak to je supr že holčička vid?určo máš radost :hug: a Barunka je krásný jméno,jsem taky chtěla ale Máme tvrdý příjmení kde je d,b,r,takže z toho sešlo a nakonec jsme dali Kačku a ted to bude Tomáš :dance: A příběh si určo přečtu,jen nevím jestli bych ted na to měla sílu,takové smutné zprávy mi nedělaj moc dobře a pak na to furt myslím,takže radši až dýl jo? :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
4.11.11 10:33
hanulka78 píše:
Jé tak ty už víš co to bude? :palec: to jsem nevěděla,tak to je supr že holčička vid?určo máš radost :hug: a Barunka je krásný jméno,jsem taky chtěla ale Máme tvrdý příjmení kde je d,b,r,takže z toho sešlo a nakonec jsme dali Kačku a ted to bude Tomáš :dance: A příběh si určo přečtu,jen nevím jestli bych ted na to měla sílu,takové smutné zprávy mi nedělaj moc dobře a pak na to furt myslím,takže radši až dýl jo? :huban:

Máme všichni radost, že je to holčička, dan když jsme mu řekli, že je to kluk, tak s erozbrečel, al eje to holčička, tak super.
Já u dětí také musela vymýšlt jemné jména, také mají tvrdé příjmení, ale Baru bude mít normální příjmení, tak to se pak může vybírat :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
4.11.11 11:23

Kačul- já vím už jsem četla :hug: :hug: jsi moc statečná :mavam: mě se taky právě líbilo že mi Lucika hned plácli :mrgreen: na prsa,jen přikryly plínou a pak vedle mě ošetřili a tatka popsal :palec: tak už se těším, jen už by to mohlo být,dneska jsme byli na procházce ale už sotva jdu :mrgreen: Savik se nám neozval tak to jsem zvědavá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
4.11.11 11:42
KRML píše:
Kačul- já vím už jsem četla :hug: :hug: jsi moc statečná :mavam: mě se taky právě líbilo že mi Lucika hned plácli :mrgreen: na prsa,jen přikryly plínou a pak vedle mě ošetřili a tatka popsal :palec: tak už se těším, jen už by to mohlo být,dneska jsme byli na procházce ale už sotva jdu :mrgreen: Savik se nám neozval tak to jsem zvědavá :palec:

také na ní myslím, třeba zrovna rodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
4.11.11 13:25

holky ted mám tlak snad 150/100, tak jsem se nasrla na Hradec, no nebudu to tu ventilovat, každopádně jsem hned volala do pardubic, mluvila jsme s moc příjemnou sestřičkou a dozvěděla jsme se, že Mindžák KONCI!!!!!!!!!!!!
Ale až v březnu, takže vás se to netýká, každopádně jinak super zpráva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.11.11 13:26
Káčulaa píše:
holky ted mám tlak snad 150/100, tak jsem se nasrla na Hradec, no nebudu to tu ventilovat, každopádně jsem hned volala do pardubic, mluvila jsme s moc příjemnou sestřičkou a dozvěděla jsme se, že Mindžák KONCI!!!!!!!!!!!!
Ale až v březnu, takže vás se to netýká, každopádně jinak super zpráva

Jaktoooo, že až v březnu? Sakra :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
4.11.11 13:43

Ale i ted má omezenej přístup, má jen rizik. poradnu ve čtvrtek a něco malinko, víc ne. já budu rodit koncem března, třeba tam také ješět bude, ale to, že jde pryč, to jsme moc ráda kvůli ostatnímm, dnes jsme měla dlouhý rozhovar s esetrou Zajíčkovou, velmi milá a hodná, tak si mám přijít do porodnice bud 10.11. ve čtvrtek, nebo ještě lépe 12.11., kdy má službu Kokrdová, potřebuju s ní domluvit nějaké potřebné infce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.11.11 13:44

No já jsem zvědavá, jestli se dostanu opravdu až do té rizikovky, tak se budu modlit, ať tam není :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
4.11.11 13:53
lyrica píše:
No já jsem zvědavá, jestli se dostanu opravdu až do té rizikovky, tak se budu modlit, ať tam není :-(

on je tam jen čtvrtky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
4.11.11 14:00

ahoj holky dotaz,jak je to v Pardubické po porodu?Je mi jasné že tady asi bonding nepodporují :think: ale přece jen je mimčo dlouho od maminy?Chtěla bych aby byl malej co nejdéle po vyprdnutí u mě,ale mám obavu že miminka hned berou vážit atd. :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
4.11.11 15:06

Štěpi neboj, malého Ti vezmou na zvážení a změření, zabalej a pak Ti ho hned vrátí. Je tam pak s Tebou celou dobu co zůstáváš na sále, než Tě převezou na pokoj. To nám říkali v předporodním kurzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
4.11.11 15:54
womanz píše: Štěpi neboj, malého Ti vezmou na zvážení a změření, zabalej a pak Ti ho hned vrátí. Je tam pak s Tebou celou dobu co zůstáváš na sále, než Tě převezou na pokoj. To nám říkali v předporodním kurzu

Tak fajn že aspon tak :palec: a co Miloš jak zvládá časovej posun?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
4.11.11 16:10
Bibi11 píše:
womanz píše: Štěpi neboj, malého Ti vezmou na zvážení a změření, zabalej a pak Ti ho hned vrátí. Je tam pak s Tebou celou dobu co zůstáváš na sále, než Tě převezou na pokoj. To nám říkali v předporodním kurzu
Tak fajn že aspon tak :palec: a co Miloš jak zvládá časovej posun?

Bibi já tam dnes kvůli tomu volala, protože jsme s epohádala s Hradcem a řekli mi, že ihned po porodu k matce na břicho, pak porodíš placentu, pak základní ošetření, dají ti ho opět a pak ho dávají do postýlky, či něčeho, kde s eprý mimi zahřeje, takže vezmou asi na nějakou dobu, lze to asi ošetřit porodním plánem, nevím, do jaké míry, ale asi ano, mě zajímalo, zda mi vyjdou vstříc s neměřením miminka aže ho nechci mýt,takl říkala, že jo, ale že aby měly tu správnou teplotu, ež je odvážejí pryč, ale že to jde domluvit s esestrou, aby to mimčo bylo u tebe, nevím, zd avedel tebe, či zda na břiše, to už jsme nezkoumal,a každopádně já tam zajdu v určitý den a vše si tam s Kokrdovou promluvím, protože já teda nechci, aby mi mičo brali a chci vědět co nejvíc, toot bylo řečeno mě asi před 2 hodinama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
4.11.11 17:03
Bibi11 píše:
Tak fajn že aspon tak :palec: a co Miloš jak zvládá časovej posun?
časovej posun moc nezvládá, včera šel spát až o půl třetí(teda dnes) ráno, vstával v osm a teď odpoledne už je KO, ale musí vydržet. Chvilku to bude trvat, 6 hodin je přece jenom dost
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková