Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Hanul toot jwe náš příběh, já nevím, co se stalo, jak to bylo, ale v úmrtním listě máme napáno náhlé úmrtí ovorozence, což je blbost, to s estává starším dětem, ale něco tam napsat museli a z pitvy ani z DNA na nic nepřišli, vše bylo v pořádku, tak asi tak. Toto náš příběh:
http://www.nenarozenemiminko.cz/…inky-Verunky
Jinak opět čekáme holčičku-Barunku
Jé tak ty už víš co to bude?
to jsem nevěděla,tak to je supr že holčička vid?určo máš radost
a Barunka je krásný jméno,jsem taky chtěla ale Máme tvrdý příjmení kde je d,b,r,takže z toho sešlo a nakonec jsme dali Kačku a ted to bude Tomáš
A příběh si určo přečtu,jen nevím jestli bych ted na to měla sílu,takové smutné zprávy mi nedělaj moc dobře a pak na to furt myslím,takže radši až dýl jo? ![]()
hanulka78 píše:
Jé tak ty už víš co to bude?to jsem nevěděla,tak to je supr že holčička vid?určo máš radost
a Barunka je krásný jméno,jsem taky chtěla ale Máme tvrdý příjmení kde je d,b,r,takže z toho sešlo a nakonec jsme dali Kačku a ted to bude Tomáš
A příběh si určo přečtu,jen nevím jestli bych ted na to měla sílu,takové smutné zprávy mi nedělaj moc dobře a pak na to furt myslím,takže radši až dýl jo?
Máme všichni radost, že je to holčička, dan když jsme mu řekli, že je to kluk, tak s erozbrečel, al eje to holčička, tak super.
Já u dětí také musela vymýšlt jemné jména, také mají tvrdé příjmení, ale Baru bude mít normální příjmení, tak to se pak může vybírat
![]()
Kačul- já vím už jsem četla
jsi moc statečná
mě se taky právě líbilo že mi Lucika hned plácli
na prsa,jen přikryly plínou a pak vedle mě ošetřili a tatka popsal
tak už se těším, jen už by to mohlo být,dneska jsme byli na procházce ale už sotva jdu
Savik se nám neozval tak to jsem zvědavá ![]()
KRML píše:
Kačul- já vím už jsem četla![]()
jsi moc statečná
mě se taky právě líbilo že mi Lucika hned plácli
na prsa,jen přikryly plínou a pak vedle mě ošetřili a tatka popsal
tak už se těším, jen už by to mohlo být,dneska jsme byli na procházce ale už sotva jdu
Savik se nám neozval tak to jsem zvědavá
také na ní myslím, třeba zrovna rodí…
holky ted mám tlak snad 150/100, tak jsem se nasrla na Hradec, no nebudu to tu ventilovat, každopádně jsem hned volala do pardubic, mluvila jsme s moc příjemnou sestřičkou a dozvěděla jsme se, že Mindžák KONCI!!!!!!!!!!!!
Ale až v březnu, takže vás se to netýká, každopádně jinak super zpráva
Káčulaa píše:
holky ted mám tlak snad 150/100, tak jsem se nasrla na Hradec, no nebudu to tu ventilovat, každopádně jsem hned volala do pardubic, mluvila jsme s moc příjemnou sestřičkou a dozvěděla jsme se, že Mindžák KONCI!!!!!!!!!!!!
Ale až v březnu, takže vás se to netýká, každopádně jinak super zpráva
Jaktoooo, že až v březnu? Sakra
![]()
Ale i ted má omezenej přístup, má jen rizik. poradnu ve čtvrtek a něco malinko, víc ne. já budu rodit koncem března, třeba tam také ješět bude, ale to, že jde pryč, to jsme moc ráda kvůli ostatnímm, dnes jsme měla dlouhý rozhovar s esetrou Zajíčkovou, velmi milá a hodná, tak si mám přijít do porodnice bud 10.11. ve čtvrtek, nebo ještě lépe 12.11., kdy má službu Kokrdová, potřebuju s ní domluvit nějaké potřebné infce
No já jsem zvědavá, jestli se dostanu opravdu až do té rizikovky, tak se budu modlit, ať tam není ![]()
lyrica píše:
No já jsem zvědavá, jestli se dostanu opravdu až do té rizikovky, tak se budu modlit, ať tam není
on je tam jen čtvrtky
ahoj holky dotaz,jak je to v Pardubické po porodu?Je mi jasné že tady asi bonding nepodporují
ale přece jen je mimčo dlouho od maminy?Chtěla bych aby byl malej co nejdéle po vyprdnutí u mě,ale mám obavu že miminka hned berou vážit atd.
?
Štěpi neboj, malého Ti vezmou na zvážení a změření, zabalej a pak Ti ho hned vrátí. Je tam pak s Tebou celou dobu co zůstáváš na sále, než Tě převezou na pokoj. To nám říkali v předporodním kurzu
womanz píše: Štěpi neboj, malého Ti vezmou na zvážení a změření, zabalej a pak Ti ho hned vrátí. Je tam pak s Tebou celou dobu co zůstáváš na sále, než Tě převezou na pokoj. To nám říkali v předporodním kurzu
Tak fajn že aspon tak
a co Miloš jak zvládá časovej posun?
Bibi11 píše:womanz píše: Štěpi neboj, malého Ti vezmou na zvážení a změření, zabalej a pak Ti ho hned vrátí. Je tam pak s Tebou celou dobu co zůstáváš na sále, než Tě převezou na pokoj. To nám říkali v předporodním kurzuTak fajn že aspon taka co Miloš jak zvládá časovej posun?
Bibi já tam dnes kvůli tomu volala, protože jsme s epohádala s Hradcem a řekli mi, že ihned po porodu k matce na břicho, pak porodíš placentu, pak základní ošetření, dají ti ho opět a pak ho dávají do postýlky, či něčeho, kde s eprý mimi zahřeje, takže vezmou asi na nějakou dobu, lze to asi ošetřit porodním plánem, nevím, do jaké míry, ale asi ano, mě zajímalo, zda mi vyjdou vstříc s neměřením miminka aže ho nechci mýt,takl říkala, že jo, ale že aby měly tu správnou teplotu, ež je odvážejí pryč, ale že to jde domluvit s esestrou, aby to mimčo bylo u tebe, nevím, zd avedel tebe, či zda na břiše, to už jsme nezkoumal,a každopádně já tam zajdu v určitý den a vše si tam s Kokrdovou promluvím, protože já teda nechci, aby mi mičo brali a chci vědět co nejvíc, toot bylo řečeno mě asi před 2 hodinama
Bibi11 píše:časovej posun moc nezvládá, včera šel spát až o půl třetí(teda dnes) ráno, vstával v osm a teď odpoledne už je KO, ale musí vydržet. Chvilku to bude trvat, 6 hodin je přece jenom dostwomanz píše: Štěpi neboj, malého Ti vezmou na zvážení a změření, zabalej a pak Ti ho hned vrátí. Je tam pak s Tebou celou dobu co zůstáváš na sále, než Tě převezou na pokoj. To nám říkali v předporodním kurzuTak fajn že aspon taka co Miloš jak zvládá časovej posun?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.