Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
u mě se báli, že malej bude mít přes čtyři kilča a nakonce měl 3,45. Stejně ho vytáhli bříškem.
lyrica píše:
luccavon a kolik dní budeš v pátek po termínu?
Já měla několik termínů,ale podle toho jek mi to počítali tak to vychází na 10dní po termínu.
Tak včera večer sem měla kontrakce,tak sem si myslela žeby už..měla sem pár i po 5min a nakonec to začlo slábnout..intervaly se začly prodlužovat no a nakonec sem usla a dnes nic.. ![]()
luccavon píše:
Tak včera večer sem měla kontrakce,tak sem si myslela žeby už..měla sem pár i po 5min a nakonec to začlo slábnout..intervaly se začly prodlužovat no a nakonec sem usla a dnes nic..
ono to přijde, mimčo si dává na čas a rozmýšlí se, chtělo by to nějakej déšt, změnu počasí, to bys jela ![]()
Káčulaa píše:luccavon píše:ono to přijde, mimčo si dává na čas a rozmýšlí se, chtělo by to nějakej déšt, změnu počasí, to bys jela
Tak včera večer sem měla kontrakce,tak sem si myslela žeby už..měla sem pár i po 5min a nakonec to začlo slábnout..intervaly se začly prodlužovat no a nakonec sem usla a dnes nic..
No to sem si taky říkala:)ale ono má být furt stejně..furt zima
luccavon píše:Káčulaa píše:No to sem si taky říkala:)ale ono má být furt stejně..furt zimaluccavon píše:ono to přijde, mimčo si dává na čas a rozmýšlí se, chtělo by to nějakej déšt, změnu počasí, to bys jela
neboj, nejsi slon, miminko bude chtít ven, třeba si to včera ještě rozmyslelo, že třeba zítra, ale mylím, že do týdne to máš jasný
Káčulaa píše:luccavon píše:neboj, nejsi slon, miminko bude chtít ven, třeba si to včera ještě rozmyslelo, že třeba zítra, ale mylím, že do týdne to máš jasnýKáčulaa píše:No to sem si taky říkala:)ale ono má být furt stejně..furt zimaluccavon píše:ono to přijde, mimčo si dává na čas a rozmýšlí se, chtělo by to nějakej déšt, změnu počasí, to bys jela
my jdem v pátek na vyvolání
luccavon-neboj to dáš do pátku
a Lyri taky
jak já vám to závidím
držím vám palečky ![]()
Káčulaa píše:
také na vás myslím holky, to tam asi budete spolu
Ty jo, to by bylo dobrý, hehe, ale my bychom se nepoznaly
![]()
Ahoj, mám jít v pondělí do rizikovky do Pardubic kvůli zkrácenému děl.čípku a taky tomu,že čekám dvojčata, ale vůbec nevím, kde v areálu nemocnice gynekolog.-porodnické oddělení je. Můžete mi prosím někdo poradit? Jak jsem to tu tak pročtala, tak se začínám bát toho, že chytnu Mindžáka. Zatím mi moje ošetřujicí gyndr. dovoluje ležet doma a pít magnésko, tak doufám, že to tak bude i nadále, že si mě tam nenechají. Nevíte někdo při jak krátkém děl.čípku si tam pacientky nechávají?? Nebo si mám už preventivně sbalit tašku, že by si mě tam nechali s sebou?? Moc děkuji a doufám, že tu moc diskuzi nenaruším…
luci no to, že by si tě tam mohli nechat, to je dost možné..a v pondělí se tam asi potkáme
Jestli teda nestihnu porodit..Jinak to tam najdete hned, to se neboj, takhle se to těžko popisuje, záleží, jakou přijedeš vrátnicí, ale není to nic složitýho ![]()
Luci určitě tu nenarušuješ ![]()
Gyndu najdeš podle cedulý,jsou tam všude ukazatelé.když půjdeš hlavní branou tak půjdeš stále rovně je to až vzadu skoro,ale cedule tě navedou.držím palečky at je vše ok,koukám že jsi 26 týden,ještě je brzy,jen at tamještě mimísci jsou
ale možná když si tě tamnechaj,bude to pro mimi lepší,uvidíš co ti řeknou,a věci ti pak může někdo donést podle potřeby, ![]()
lyrica píše:Káčulaa píše:Ty jo, to by bylo dobrý, hehe, ale my bychom se nepoznaly
také na vás myslím holky, to tam asi budete spolu![]()
![]()
Já bych tě poznala snad tak bych se přihlásila
![]()
luccavon píše:lyrica píše:Já bych tě poznala snad tak bych se přihlásilaKáčulaa píše:Ty jo, to by bylo dobrý, hehe, ale my bychom se nepoznaly
také na vás myslím holky, to tam asi budete spolu![]()
![]()
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.