Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
16.11.11 00:44

u mě se báli, že malej bude mít přes čtyři kilča a nakonce měl 3,45. Stejně ho vytáhli bříškem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
16.11.11 09:22
lyrica píše:
luccavon a kolik dní budeš v pátek po termínu?

Já měla několik termínů,ale podle toho jek mi to počítali tak to vychází na 10dní po termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
16.11.11 09:32

Tak včera večer sem měla kontrakce,tak sem si myslela žeby už..měla sem pár i po 5min a nakonec to začlo slábnout..intervaly se začly prodlužovat no a nakonec sem usla a dnes nic.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
16.11.11 10:05
luccavon píše:
Tak včera večer sem měla kontrakce,tak sem si myslela žeby už..měla sem pár i po 5min a nakonec to začlo slábnout..intervaly se začly prodlužovat no a nakonec sem usla a dnes nic.. :cert:

ono to přijde, mimčo si dává na čas a rozmýšlí se, chtělo by to nějakej déšt, změnu počasí, to bys jela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
16.11.11 10:12
Káčulaa píše:
luccavon píše:
Tak včera večer sem měla kontrakce,tak sem si myslela žeby už..měla sem pár i po 5min a nakonec to začlo slábnout..intervaly se začly prodlužovat no a nakonec sem usla a dnes nic.. :cert:
ono to přijde, mimčo si dává na čas a rozmýšlí se, chtělo by to nějakej déšt, změnu počasí, to bys jela :-D

No to sem si taky říkala:)ale ono má být furt stejně..furt zima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
16.11.11 10:20
luccavon píše:
Káčulaa píše:
luccavon píše:
ono to přijde, mimčo si dává na čas a rozmýšlí se, chtělo by to nějakej déšt, změnu počasí, to bys jela :-D
No to sem si taky říkala:)ale ono má být furt stejně..furt zima

neboj, nejsi slon, miminko bude chtít ven, třeba si to včera ještě rozmyslelo, že třeba zítra, ale mylím, že do týdne to máš jasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
16.11.11 10:35
Káčulaa píše:
luccavon píše:
Káčulaa píše:
luccavon píše:
No to sem si taky říkala:)ale ono má být furt stejně..furt zima
neboj, nejsi slon, miminko bude chtít ven, třeba si to včera ještě rozmyslelo, že třeba zítra, ale mylím, že do týdne to máš jasný

my jdem v pátek na vyvolání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
16.11.11 10:43

luccavon-neboj to dáš do pátku :mrgreen: a Lyri taky :mrgreen: jak já vám to závidím :palec: držím vám palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
16.11.11 11:10

také na vás myslím holky, to tam asi budete spolu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.11.11 11:11
Káčulaa píše:

Ty jo, to by bylo dobrý, hehe, ale my bychom se nepoznaly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
16.11.11 11:18

Ahoj, mám jít v pondělí do rizikovky do Pardubic kvůli zkrácenému děl.čípku a taky tomu,že čekám dvojčata, ale vůbec nevím, kde v areálu nemocnice gynekolog.-porodnické oddělení je. Můžete mi prosím někdo poradit? Jak jsem to tu tak pročtala, tak se začínám bát toho, že chytnu Mindžáka. Zatím mi moje ošetřujicí gyndr. dovoluje ležet doma a pít magnésko, tak doufám, že to tak bude i nadále, že si mě tam nenechají. Nevíte někdo při jak krátkém děl.čípku si tam pacientky nechávají?? Nebo si mám už preventivně sbalit tašku, že by si mě tam nechali s sebou?? Moc děkuji a doufám, že tu moc diskuzi nenaruším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.11.11 11:20

luci no to, že by si tě tam mohli nechat, to je dost možné..a v pondělí se tam asi potkáme :-P Jestli teda nestihnu porodit..Jinak to tam najdete hned, to se neboj, takhle se to těžko popisuje, záleží, jakou přijedeš vrátnicí, ale není to nic složitýho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
16.11.11 11:26

Luci určitě tu nenarušuješ :-D
Gyndu najdeš podle cedulý,jsou tam všude ukazatelé.když půjdeš hlavní branou tak půjdeš stále rovně je to až vzadu skoro,ale cedule tě navedou.držím palečky at je vše ok,koukám že jsi 26 týden,ještě je brzy,jen at tamještě mimísci jsou :hug: ale možná když si tě tamnechaj,bude to pro mimi lepší,uvidíš co ti řeknou,a věci ti pak může někdo donést podle potřeby, :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
16.11.11 11:34
lyrica píše:
Káčulaa píše:
Ty jo, to by bylo dobrý, hehe, ale my bychom se nepoznaly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já bych tě poznala snad tak bych se přihlásila :-D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.11.11 11:35
luccavon píše:
lyrica píše:
Káčulaa píše:
Ty jo, to by bylo dobrý, hehe, ale my bychom se nepoznaly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já bych tě poznala snad tak bych se přihlásila :-D :pankac:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
Tak joo, jsme domluvený nebo mi alespoň zahřej postel a prcek malýmu místo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková