Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
já jsem ze dvou holek a máma u obou z nás věděla že budem holky
prostě vnitřní pocit, tehdy ještě snad ani UTZ nebyl
já jsem druhorozená a to všichni říkali že budu kluk, prý máma „vypadala na kluka“ ale ona si stála za svým, dokonce se táta i vsadil s kamarádama a vyhrál flašku
no ale zato si se mnou užili jako s klukem, já si hrála s autíčkama, panenky mě nezajímali a když mě na chalupě hledali, tak jedině v lese na stromě
žáby, brouci, ještěrky a taková havěď byli moji nejlepší kamarádi ![]()
womanz píše:
já jsem ze dvou holek a máma u obou z nás věděla že budem holkyprostě vnitřní pocit, tehdy ještě snad ani UTZ nebyl
já jsem druhorozená a to všichni říkali že budu kluk, prý máma „vypadala na kluka“ ale ona si stála za svým, dokonce se táta i vsadil s kamarádama a vyhrál flašku
no ale zato si se mnou užili jako s klukem, já si hrála s autíčkama, panenky mě nezajímali a když mě na chalupě hledali, tak jedině v lese na stromě
žáby, brouci, ještěrky a taková havěď byli moji nejlepší kamarádi
také jsem u Lucink yměla ten vnitřní mateřský cit, že je to kluk, proto takový šok
![]()
Máma si zase u mě myslela, že budu kluk…podle babskejch rad a všeho, na UTZ si to říct nenechala
a když jsem se narodila, tak ji řekli, že je to holka a máma „Holka? A co s ní jako budu dělat?“ A sestřička „No co, vezmete si ji domů? Nebo ji máme vrátit zpátky?“
Takže máma je šťastná jak blecha, že čekáme klučíka ![]()
holky co jste tu -založili jsme uzavřenou skupinu jmenuje se Pardubičandy-pokecáníčko tak pojdte všichni za námi ju? ![]()
Mudr.Kokrdová je letitá praktička, právě proto jsem chtěla rodit v Pardubicích,zachránila mi život a to do slova ,rodila jsem zde v prosinci 2011 dvojčata ,nebýt profesiality personálu a porodníků pardubické porodnice, žil by pouze syn ,který se narodil první,děkuji paní doktorce ,že žiji já i můj druhý syn.Pracují zde lékaři s mnohaletou praxí a to je to ,co žena u porodu potřebuje.
hanulka78 píše:
holky co jste tu -založili jsme uzavřenou skupinu jmenuje se Pardubičandy-pokecáníčko tak pojdte všichni za námi ju?
Já bych ráda, ale nemůžu vás najít ![]()
jemyna píše:hanulka78 píše:Já bych ráda, ale nemůžu vás najít
holky co jste tu -založili jsme uzavřenou skupinu jmenuje se Pardubičandy-pokecáníčko tak pojdte všichni za námi ju?
Milé maminky, máte některá zkušenosti s Pardubickou porodnicí ? ![]()
Ahojky musí se do Pardubické porodnice registrovat a jestli jo tak od jakého týdne? děkuji
Já rodila v Pce 2× a když bude ještě 3 váhat nebudu, super lidi a krásné prostědí, za mě ![]()
Holky chtěla bych se zeptat co si sebou vzít do porodnice v Pardubicích. Děkuji Janule
@janule janeckova píše:
Holky chtěla bych se zeptat co si sebou vzít do porodnice v Pardubicích. Děkuji Janule
Ahoj, myslím že to mají napsané i na svých stránkách co sebou. Určo si vem yal gel, poporodní vložky, kalhotky, toaletní papír, vložky do podprsenky a kojící podprdu, ručníky, já měla i poporodní polštářek super věc (stačí i kruh na plavání) plenky pro mimčo, můžeš i oblečky ( oni tam mají, ale když je nával tak je jich málo) vlhčené ubrousky, doporučují i župan ale ten jsme moc nevyužila, To je asi to nejdůležitější pak věci co tobě vyhovují ( ponožky…)
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.