Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
25.11.11 19:14

já jsem ze dvou holek a máma u obou z nás věděla že budem holky :-) prostě vnitřní pocit, tehdy ještě snad ani UTZ nebyl :lol: já jsem druhorozená a to všichni říkali že budu kluk, prý máma „vypadala na kluka“ ale ona si stála za svým, dokonce se táta i vsadil s kamarádama a vyhrál flašku :lol: no ale zato si se mnou užili jako s klukem, já si hrála s autíčkama, panenky mě nezajímali a když mě na chalupě hledali, tak jedině v lese na stromě :lol: žáby, brouci, ještěrky a taková havěď byli moji nejlepší kamarádi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
25.11.11 19:17
womanz píše:
já jsem ze dvou holek a máma u obou z nás věděla že budem holky :-) prostě vnitřní pocit, tehdy ještě snad ani UTZ nebyl :lol: já jsem druhorozená a to všichni říkali že budu kluk, prý máma „vypadala na kluka“ ale ona si stála za svým, dokonce se táta i vsadil s kamarádama a vyhrál flašku :lol: no ale zato si se mnou užili jako s klukem, já si hrála s autíčkama, panenky mě nezajímali a když mě na chalupě hledali, tak jedině v lese na stromě :lol: žáby, brouci, ještěrky a taková havěď byli moji nejlepší kamarádi :andel:

také jsem u Lucink yměla ten vnitřní mateřský cit, že je to kluk, proto takový šok :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
25.11.11 19:29

Máma si zase u mě myslela, že budu kluk…podle babskejch rad a všeho, na UTZ si to říct nenechala :lol: a když jsem se narodila, tak ji řekli, že je to holka a máma „Holka? A co s ní jako budu dělat?“ A sestřička „No co, vezmete si ji domů? Nebo ji máme vrátit zpátky?“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takže máma je šťastná jak blecha, že čekáme klučíka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
26.11.11 18:45

holky co jste tu -založili jsme uzavřenou skupinu jmenuje se Pardubičandy-pokecáníčko tak pojdte všichni za námi ju? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
habata
23.1.12 15:49

Mudr.Kokrdová je letitá praktička, právě proto jsem chtěla rodit v Pardubicích,zachránila mi život a to do slova ,rodila jsem zde v prosinci 2011 dvojčata ,nebýt profesiality personálu a porodníků pardubické porodnice, žil by pouze syn ,který se narodil první,děkuji paní doktorce ,že žiji já i můj druhý syn.Pracují zde lékaři s mnohaletou praxí a to je to ,co žena u porodu potřebuje.

• Citovat
  • Upravit
1800
23.1.12 17:59
hanulka78 píše:
holky co jste tu -založili jsme uzavřenou skupinu jmenuje se Pardubičandy-pokecáníčko tak pojdte všichni za námi ju? :mavam:

Já bych ráda, ale nemůžu vás najít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.1.12 18:03
jemyna píše:
hanulka78 píše:
holky co jste tu -založili jsme uzavřenou skupinu jmenuje se Pardubičandy-pokecáníčko tak pojdte všichni za námi ju? :mavam:
Já bych ráda, ale nemůžu vás najít ;)

https://www.emimino.cz/…ardubicandy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.3.12 20:38

Porod v Pardubicích

Milé maminky, máte některá zkušenosti s Pardubickou porodnicí ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
9.3.12 21:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
18.8.12 12:21

Ahojky musí se do Pardubické porodnice registrovat a jestli jo tak od jakého týdne? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
18.8.12 12:22

@Petík K neregistruje se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
23.8.12 12:52

Já rodila v Pce 2× a když bude ještě 3 váhat nebudu, super lidi a krásné prostědí, za mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.12 21:58

Holky chtěla bych se zeptat co si sebou vzít do porodnice v Pardubicích. Děkuji Janule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.10.12 09:25
@janule janeckova píše:
Holky chtěla bych se zeptat co si sebou vzít do porodnice v Pardubicích. Děkuji Janule

Ahoj, myslím že to mají napsané i na svých stránkách co sebou. Určo si vem yal gel, poporodní vložky, kalhotky, toaletní papír, vložky do podprsenky a kojící podprdu, ručníky, já měla i poporodní polštářek super věc (stačí i kruh na plavání) plenky pro mimčo, můžeš i oblečky ( oni tam mají, ale když je nával tak je jich málo) vlhčené ubrousky, doporučují i župan ale ten jsme moc nevyužila, To je asi to nejdůležitější pak věci co tobě vyhovují ( ponožky…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.12 12:03

Děkuji zeptám se na ten yal gel na co slouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková