Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7338
13.5.13 08:57

Ahoj holky, už vám přišla tento měsíc mateřská? čekám na první a vůbec nevím kdy chodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
13.5.13 08:58
@Mispula píše:
@aenaie Já jsem rodila v Pardubicích před rokem. Byla jsem ohromně spokojená. Hned jak se Jenda vylíhnul, tak mi ho dali na břicho. Potom s ním šel manžel na vážení, měření a všechny ty procedury. Než mně paní doktorka došila byli kluci zpátky. Zkusili jsme přiložit na prso, ale malej neměl zájem. Spánek byl silnější :lol: Teď už ti neřeknu jak dlouho nám Jendu nechali. Ale hoďka to byla určitě. :) Já můžu Pce doporučit!

jé tak to ráda slyším, že byl někdo spokojený, já se tu za pár týdnů také chystám rodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.5.13 09:51

jak jste byli spokojené?

Ahoj holky, tak já nevim, jestli Pardubuce jo nebo ne. Někde čtu samá pozitiva a někde zase negativa. Vím že si nevyberu, že vždy je něco, ale slyšela jsem že tatínek může být až u konce, že před tím netráví s maminkou na hekárně, že ho pošlou domů a že mimi odnášejí a nenechávají po porodu s mamkou a tatkou na sále. A to by mi bytostně vadilo.
Moc prosím, holky co jste v poslední době rodili v PCE, jak to tedy je? Pokud bude HK plný, tak řeším jinou porodnici a vzhledem k proklamované Váze mimi přes 4 kila bych byla ráda někde, kde se o nás v případě komplikací postarají. Další možnost je Chrudim, prý je super.

Díky za názory a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.13 12:48
@aenaie píše:
Ahoj holky, tak já nevim, jestli Pardubuce jo nebo ne. Někde čtu samá pozitiva a někde zase negativa. Vím že si nevyberu, že vždy je něco, ale slyšela jsem že tatínek může být až u konce, že před tím netráví s maminkou na hekárně, že ho pošlou domů a že mimi odnášejí a nenechávají po porodu s mamkou a tatkou na sále. A to by mi bytostně vadilo.
Moc prosím, holky co jste v poslední době rodili v PCE, jak to tedy je? Pokud bude HK plný, tak řeším jinou porodnici a vzhledem k proklamované Váze mimi přes 4 kila bych byla ráda někde, kde se o nás v případě komplikací postarají. Další možnost je Chrudim, prý je super.Díky za názory a zkušenosti.

Podívej Pardubická porodnice není až tak hrozná… lékaři jsou tady odborníci, ale bojužel jsou to taky jenom lidi… Mám známou a ta rodila prvně v Chrudimi a to říkala, že už nikdy tam nepude a Pardubickou porodnici si jen pochvalovala… Já co se týká odbornosti byla sem na sc a můžu říct, že jiznva mě nejde skoro vidět a ppo odborné stránce to bylo vše super, ale sestry na 6 nedělí mě teda vůbec neseděly… ale ne všechny no ne na 6 nedělí, ale spíše na novoších… zkus si tam zavolat projít si porodky s manžou a uvidíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
2.6.13 20:38

@aenaie Tak já se podělím se svojí zkušeností s Chrudimskou porodnicí. Rodila jsem tam před třemi měsíci. Hrůza! Při příjmu na mě ať se sléknu, vyčůrám a rozloučím se s manželem (ještě arogantním tónem), oblečení dostal manžel a já si připadala, že tam asi umřu, když odevzdávám i oblečení. Nechali mě do rána na pokoji, ráno UZ, odhadovaná váha 4kg, poté jsem měla jít na přípravu, ale ať si jdu ještě na hoďku na pokoj, když to zvládám. Za hodinu se mně kontrakce zpomalily, tak mě nechali až do půlnoci, kdy mně praskla voda (zkažená), poté se začlo již něco dít. Klyzma - musela jsem s tím roztokem v pr.. přejít z pokoje na sál, tam mě slékli, mezitím otevřené dveře a koukal na mě cizí tatínek, jak si dřepím na záchodě. Manžel mohl přijet až ve tři ráno, nejdřív poslán zaplatit poplatek za přítomnost u porodu, aby jim asi náhodou neutekl a pak to teprve pustili ke mne. Nakonec epidurál, první dávka zabrala, druhá a třetí už ne, to do mě už tekl oxytocin a poslední čtyři hodiny kontrakce trvající minutu a minutu volno, no hrozny :evil: Když už jsem je prosila na kolenou, že už vážně nemůžu, tak mi byl udělaný CS. Shrnutí - kontrakce 40hodin (od začátku po pěti minutách), zkažená plodovka, omotaný pupečník dvakrát kolem krku a malý měl 4kg. Když jsem se probudila, přišel za mnou lékař a říkal, že to nevypadalo, že malý bude tak velký (tak proč mi sakra dělali ten ultrazvuk?!). No děs, běs. A na oddělení matek po porodu, mám tak spoustu výtek, ale to by bylo už na dlouho :mrgreen: To jsem se teda rozepsala :) Přeju šťastnou ruku při výběru porodnice a rychlý porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
14.10.13 19:20

Holky, nevíte jestli můžou do porodnice v Pardubicích na návštěvu i miminka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
14.10.13 20:19

@Lillypad Myslím, že pokud není nemocný, tak může na návštěvu s Vámi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
14.10.13 20:23

@Alex Adrian ne, to není, nejsem cvok, nemocný mimčo bych tam netahala :) moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
19.10.13 00:28

Ahoj jsem.29+3tt a jak to vidite s porodnici v pce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
19.10.13 08:03

@Martiinka Já tam ležela 3×, poprvé po potratu, rodila jsem tam 2×, první císař, druhý normal porod a ani v jednom případě si na nic nemůžu stěžovat…
Někdo na Pardubickou porodnici nadává, takže se stejně budeš muset rozhodnout sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
19.10.13 18:15

@Alex Adrian no uvidim :) nejde tak o mě jako o zo aby neco nestalo samueloj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 14:40

Ahoj, chci se zeptat, jak probíhají návštěvy v Pce. Můžu mít během návštěvy mimčo u sebe, aby si ho mohl pochovat tatínek nebo ne, když nesmí být návštěvy na pokoji, ale pouze na chodbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
21.10.13 14:45
@těhulka L. píše:
Ahoj, chci se zeptat, jak probíhají návštěvy v Pce. Můžu mít během návštěvy mimčo u sebe, aby si ho mohl pochovat tatínek nebo ne, když nesmí být návštěvy na pokoji, ale pouze na chodbě.

jasně, miminko můžeš mít pořád u sebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 14:49

Tak to jsem ráda. Já se bála, aby nebyly řeči, že si ho mám dát na sesternu. Mám za 14 dní termín, tak jsem zvědavá, kdy to přijde. Ty jsi byla spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 14:54

@těhulka L. neboj se ničeho… porodnice Pce není špatná… ani ten personál tam není špatný.. dokonce ti tam nechají návštěvu i mimo návštěvní hodiny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková