Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7338
21.10.13 14:55
@těhulka L. píše:
Tak to jsem ráda. Já se bála, aby nebyly řeči, že si ho mám dát na sesternu. Mám za 14 dní termín, tak jsem zvědavá, kdy to přijde. Ty jsi byla spokojená?

no, oni budu sestřičky radši když ti mimčo nebudou muset hlídat, ale pokud k tomu bude důvod, tak pohlídají ochotně ;)
já byla spokojená na sto procent :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 14:58
@PusinkaMartinka píše:
@těhulka L. neboj se ničeho… porodnice Pce není špatná… ani ten personál tam není špatný.. dokonce ti tam nechají návštěvu i mimo návštěvní hodiny :palec:

Já se nebojím, jen zjišťuju, jak to tam chodí. Prvního jsem rodila v Litomyšli a teď jdu do Pce, tak jen, abych měla nějakou představu, jak to tam chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 15:00
@Lillypad píše:
no, oni budu sestřičky radši když ti mimčo nebudou muset hlídat, ale pokud k tomu bude důvod, tak pohlídají ochotně ;)
já byla spokojená na sto procent :)

Tak to je fajn. A mimčo po porodu 2 hodiny na sále pak nenechávají, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
21.10.13 15:02
@těhulka L. píše:
Tak to je fajn. A mimčo po porodu 2 hodiny na sále pak nenechávají, že?

pokud je to možné, tak ano, mě jí teda vzaly a přinesly až po chvilce, ale pokud bude vše ok, tak ti ji nechají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 15:04

@Lillypad Tak uvidíme. Prvního jsme si s manželem jen pochovali a po chvilce šel na zahřátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
21.10.13 15:05
@těhulka L. píše:
@Lillypad Tak uvidíme. Prvního jsme si s manželem jen pochovali a po chvilce šel na zahřátí.

tak snad si to druhé budete moct užít déle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 15:07

@Lillypad To právě doufám. Chtěla bych, aby mi ho dali i na břicho a na přisátí, tak snad to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
21.10.13 18:04

@těhulka L. Myslím, že pokud nebude u tebe nebo u mimča nějaký problém, tak ti ho nechají…
Mě se neodloučila placenta, musela jsem pod narkózu aby mi ji vyndali, takže po porodu malého dali přisát, chvíli jsme se s manželem kochali a pak ho odvezli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.13 21:19

@Alex Adrian Tak uvidíme, jak to bude u nás. Už se strašně těším na prcka a hlavně už to chci mít taky za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
2.2.14 18:24

Já rodila v Pardubicích v Hradci malovali mohu porovnat před 8 lety v hk docela dobrý v loni přístup v Hk nic moc jen příjem pak mě vezli do Pardubek úplně jiná káva a přístup super. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.4.14 19:06

Holky jak to chodí v rizikovce v porodce? Nosí se moč?
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.14 19:48

Jojo, močku sebou…jinak to probíhá stejně jako na normální prohlídce, plus ultrazvuk a monitor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
7.4.14 09:58

@lyrica jen si tam pekne počkáš :-(. Po zkušenostech bych sla, az po obede… jednou jsem tam byla od osmi do cca 14 hodin… fakt hruza. Sestricka to tam nejak blbe organizuje tak, když mas smulu tak fakt posedíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
7.4.14 10:44

@lyrica Já tam chodila v roce 2010 a potom ke konci roku 2012. Moč určitě s sebou, měří tlak, zapisují váhu prostě normální poradna. Potom následují monitory a se záznamem z monitoru se jde čekat až si tě zavolá doktor. Ten případně posílá na ultrazvuk. ale je to fakt na dlouho. vždy jsem přišla mezi 7-7:30 a nikdy jsem neodešla dřív jak v 10 spíš kolem 12… :cert:. Fakt strašný, hlavně když doma na mě čekal starší dvouleťák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.4.14 10:46

Tak já to zmákla mezi 7-10, takže ještě jakoby dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková