Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Musím pochválit Pardubickou porodnici, protože jsem neměla nejmenší problém od příjezdu do porodnice po odtoku plodové vody. Porod byl úžasný, skoro až bezbolestný a to jsem neměla žádná tišidla bolesti. Rodil mne pan doktor Müller s dalšími 6 lidmi (bohužel jména jsem nestihla zapamatovat). Pan doktor byl úžasný a při šití jsme se dokonce i nasmáli. Také musím pochválit sestřičky na novorozeneckém, které byly moc hodné a vše ukázaly, vysvětlily. Za mě Pardubická porodnice „number one“!!!
Ahoj holky chci se zeptat jestli vás některou rodil v PCE pan dr. Mohamed Farrag, je to i můj gynekolog, tak přemýšlím jestli ho nepoprosit jestli by mě nemohl rodit, tak chci zjistit jestli to má cenu a jestli je dobrý. Také se chci zeptat jestli se vás pri příjmu ptali v PCE jestli kouříte a kolik denně. Já se musím přiznat, že kouřit jsem uplně nepřestala (omezila na 4 denně), ale bude tam i moje mamka a ta si myslí, že jsem s kouřením přestala, tak nechci, aby to věděla protože bude naštvaná a bude mě stresovat. Díky za odpovedi ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky chci se zeptat jestli vás některou rodil v PCE pan dr. Mohamed Farrag, je to i můj gynekolog, tak přemýšlím jestli ho nepoprosit jestli by mě nemohl rodit, tak chci zjistit jestli to má cenu a jestli je dobrý. Také se chci zeptat jestli se vás pri příjmu ptali v PCE jestli kouříte a kolik denně. Já se musím přiznat, že kouřit jsem uplně nepřestala (omezila na 4 denně), ale bude tam i moje mamka a ta si myslí, že jsem s kouřením přestala, tak nechci, aby to věděla protože bude naštvaná a bude mě stresovat. Díky za odpovedi
Doktora ti neporadím, ale když v porodnici řekneš, že nekouříš, tak se nic nestane, prostě to zapři.
@Anonymní píše:
Dobře tak děkuji mocsnad to vyjde a nikdo nic nepozná
Aby ale miminko nemělo absťák, někde jsem slyšela, že maminky kuřačky porodily závislé miminko a musely si chodit před koojením zapálit aby mimčo nemělo abstinenční příznaky…
Dite bude mit nejspis abstak. Krece v brise, neutisitelny plac. Nejspis na to detske sestry prijdou samy…
Farrag už myslím v Pcích nedělá ne? Někdo mi říkal, že chodí rodit do Chrudimi ![]()
Kouření zapři, nikdo na to nepřijde. Sestry taky ne. To by musela být vyloženě vyhulená matka od pohledu, jinak to nikoho ani nenapadne. A nikotin ti stejně v těle koluje dál i po porodu, mimino mít absťák nebude, zvlášť pokud kouříš 4/den.
@PetiteFillette No tak ja dite s abstakem videla, detske sestry vedely hned a chodily dotycnou prosit, at si jde zapalit.
@St. Estephe Taky jsem viděla dítě s absťákem a viděla jsem jich dokonce hodně. Ale je rozdíl, když hulí dvacku denně nebo 4 kousky. Takovou, která opravdu stáhla krabku, jsme poznaly vždy hned a ano, samy jsme ji posílaly, aby si šla zapálit, ale po kojení.
@PetiteFillette Tak na tehle nebylo videt nic, nebyla to zadna smudla ani totalni blbenka. Kourila do deseti denne a stejne ta malicka prorvala dva dny. ![]()
Nemusí být blbá šmudla. Já taky kouřím a vypadám normálně a vyhrabáno taky nemám
Na tohle jsme prostě jen měly už šestý smysl ![]()
@PetiteFillette No jinak, sestry to zjistily az podle revu decka, predem nikdo nic. ![]()
Nevím jestli dr. Farrag ještě rodí v Pcích. U mě asistoval při prvním porodu v r. 2010, kdy jsem šla na akutního císaře. Operovala dr. Kokrdová a neměla jsem žádné koml´plikace, ale jestli je dobrý to nedokážu posoudit. Byla jsem v celkové narkoze… jinak diskuze o kouření v těhotenství a při kojení… no dámy nestačím se divit
Pro svoje děti uděláte zajisté cokoliv, milujete je už od první chvíle co se o nich dozvíte, jste inteligentní, ale přestat hulit to NE!!! Asi jsem primitivní, ale tohle mi prostě hlava nebere… Je to hnus a ještě to maskovat, aby se to neprovalilo… Když už hulíte tak se za to nestyďte, je to váš přístup a postoj tak na to buďte hrdé…
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.