Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Misasisi no, jsem ráda, že se blíží grand finále, nechtěla bych se takhle trápit celé léto, takže tě opravdu upřímně lituju ![]()
@paní_nafrněná Ve středu mají být bouřky, tak se třeba potkáme na příjmu
prosím tě, na jakém čísle ses objednávala na monitory po předání do porodnice? Koukala jsem na stránky a nevím, jestli volat porodnici, nebo gynekologii ![]()
@Houbis no věř mi že to teplo mi jako fakt nepridava😁 😁ven jdu když je to nutné včera mě vzal muž večer na grilovacku ve dvou k rybníku a s hafankem bylo úžasný počasí 😁žádný sluníčko chládek. Říkala jsem si kéž by takhle bylo stále 😁 🤦🏻♀️ale dneska je to zase dusno že to je děsný 😏 😏držím vám palečky ať to máte brzy zasebou
@Houbis já se neobjednávala, moje gyndařka mě poslala do porodnice, že už mám chodit na kontroly tam a tam mi monitor natáčejí při každé kontrole ![]()
@paní_nafrněná já dostanu od doktora doporučení na předání do porodnice zítra, tak jsem myslela že tam musim zavolat a objednat si nějaký termín kontroly
@Houbis nemusíš, riziková poradna je každé pondělí a čtvrtek od 8:00-13:30, neobjednává se na čas, takže si tam posedíš, dneska jsem tam byla 2,5 hodiny a to jsem byla spokojená, že to šlo rychle
čím dříve přijdeš tím lépe ![]()
@paní_nafrněná 2,5hod čekání? To bude asi fakt červnový babyboom, co? ![]()
@Houbis minulý týden jsem tam byla přes tři hodiny, ono to tam tak je pořád, rizikovka je jen dvakrát v týdnu, tak se to vždycky nastřádá, dneska jsem tam byla už v 7:30 a byla jsem třetí
Holky hačkuju se a budu ráda za info jak to v porodnici teď je a hlavně jak jste spokojené. Já tam rodila 2011 a natrefila na takovou čuzu, že mám dilema jestli pce nebo hk ale asi to prubnu znova tady. Snad tam teď bude někdo normální.
@Misasisi tak to máme podobný termín já mám 5.8. ![]()
@Petipetula fakt? Tak třeba se tam potkáme 😁to by bylo super nikoho tady neznám tak třeba to klapne 😊
@Petipetula také jsem zvažovala Hradec, šle pro mě už je pozdě, teď když je nutné se tam registrovat před porodem.
@Petipetula @paní_nafrněná a Chrudim jste nezvažovaly? Tu si dost chválí. Já nad ní pořád uvažuju - máme Pce i Chrudim stejně daleko,…
@Houbis také jsem nad ní uvažovala, ale nakonec si říkám, že je to fakt o štěstí na jaký personál ten den člověk zrovna narazí, teď v rizikovce musím říct, že obě doktorky byly moc příjemné, tak snad budou i PA a ostatní doktoři v pohodě
já už jednou v Pardubicích rodila, ale už je to dost dlouho a na personál až na jednu PA si nemohu stěžovat.
@Misasisi a odkud přesně jsi?
Ty jo holky teď sedím venku, žene se bouřka a tak se krásně ochladilo. To je paraaaada. Vůbec nevím jak preziju do toho porodu 😂
Chrudim už mám dál, já bydlím přesně mezi pce a hk takže jsem nad ní ani nepřemýšlela.
@Petipetula bydlím 10 min od centra Pardubic 😂dneska jsem byla na kontrole malej má 2150g 😂 ❤️️🍀je bouřka a je to supeeeer hned mi je líp, 😊
@paní_nafrněná píše:
@Petipetula také jsem zvažovala Hradec, šle pro mě už je pozdě, teď když je nutné se tam registrovat před porodem.
Ona ta registrace v Hradci neni jako v Praze. Kdyz ji nebudes mit a maji misto, to ted uz stop stav nemivaji. Normalne te vezmou. Pri prijmu nikdo zadnou registraci nezjistoval.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.