Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Když se maluje v Hradci, je to mazec. Na druhou stranu (nechci děsit), když se něco pokazí, vezou to z Chrudimi i Ústí na Pardubice.
Stejná zkušenost. V roce 2016 jsem byla v pce, dcera se narodila 30.7 a v hk se malovalo a byl to masakr. Na pokoji po 4 a sestry neměly vůbec čas… jinak porod jako takový si chválím ale to šestinedělí byla vcelku hrůza tím jak nas tam bylo hodně.
@Anonymní píše:
Kdybys to měla kousek, tak radim Ústí nad Orlicí… Top péče. Jinak z doslechu radši Chrudim..
S tím souhlasím. Ústí je top.
Já mám jen pozitivní zkušenost s Chrudimi. Mám tam rozene obě děti a to CS. Co se týká péče, tak si nemám nač stěžovat. A co se týká péče o miminko tak úplně super. Dětské sestry jsou úžasné a jak už tam několikrát zaznělo, tak by rozkojily I tatinka ![]()
Ne jako zdravotník z Pce nemocnice jsem šla do Chrudimi hlavně kvůli dětským sestrám. A pokud se něco poprdi, tak to nevezou do Pce ale do Hradce. Takže i z Pce vozí vážnější případy do HK.
Ale je to o tom, koho potkáš. Samozřejmě znám i maminky, co by nešli ani do Chrudimi ani do Pce. Prostě je to jen o tom, na jakého lékaře či sestru narazís. A to je pak jedno kam pojedeš. ![]()
@koko30 píše:
Já mám jen pozitivní zkušenost s Chrudimi. Mám tam rozene obě děti a to CS. Co se týká péče, tak si nemám nač stěžovat. A co se týká péče o miminko tak úplně super. Dětské sestry jsou úžasné a jak už tam několikrát zaznělo, tak by rozkojily I tatinka
Ne jako zdravotník z Pce nemocnice jsem šla do Chrudimi hlavně kvůli dětským sestrám. A pokud se něco poprdi, tak to nevezou do Pce ale do Hradce. Takže i z Pce vozí vážnější případy do HK.
Ale je to o tom, koho potkáš. Samozřejmě znám i maminky, co by nešli ani do Chrudimi ani do Pce. Prostě je to jen o tom, na jakého lékaře či sestru narazís. A to je pak jedno kam pojedeš.
Když Hradec maluje (situace zakladatelky) do Pardubic. Samozřejmě že za běžné situace na co nestačí Pce jede na Hradec, ale když na to nestačí Chrudim a na Hradec to není, jede na Pce. Jinak souhlas, já v Pardubicích až na jednu sestru spokojená, švagrová nadávala. Jedna kolegyně nadšená z Chrudimi, druhá už by tam nikdy nevkročila.
Ahojky je tu někdo kdo řídil tento rok v Pardubické nemocnici? Musely jste mít roušky? A dělali vám testy? Nebo co vlastně se dělo? A mohl být otec u porodu díky za odpověď
@Anonymní píše:
Ahojky je tu někdo kdo rodil tento rok v Pardubické nemocnici? Musely jste mít roušky? A dělali vám testy? Nebo co vlastně se dělo? A mohl být otec u porodu díky za odpověď
@Anonymní píše:
Ahojky je tu někdo kdo řídil tento rok v Pardubické nemocnici? Musely jste mít roušky? A dělali vám testy? Nebo co vlastně se dělo? A mohl být otec u porodu díky za odpověď
Nikdo nic
také by mě zajímalo jak to teď probíhá
Podívej se na fb do skupiny Recenze porodnici. Tam určitě nějaká zkušenost bude, dost to tam žije.
@paní_nafrněná
Rodila jsem v půlce února. Roušku u porodu jsem mít nemusela, až později na šestinedělí. Otec mohl být s rodičkou až na porodním sále a asi tak hodinku po porodu pak už nemohl ani na návštěvu, jen třeba donést věcí co byli potřeba poslat po sestrách. Abych pravdu řekla, tak už si v tom shonu ani neuvědomuji, jestli mě při přijetí testovali na covid. Ale stoprocentně se ptali jestli má člověk nějaké příznaky a pokud by byli tak testují. Nicméně na pokoji na šestinedělí se mnou byla maminka, kterou testovali, vyšla negativní. Ale hůře se jí po porodu dýchalo, měla za to, že je to z toho, že byla při porodu připojena na kyslík. Když se jí to asi třetí den zhoršilo, znovu ji testovali a vyšla pozitivní. V tu chvíli to bylo docela tóčo. Co jsme s ní byly na pokoji tak jsme musely i s dětmi do karantény a od té chvíle probíhala komunikace s personálem téměř výhradně po telefonu. Když už k nám museli prijit na pokoj tak zaigelitovani v oblecích. No pro prvorodičky, které by bývaly byly rády za každou radu v péči o miminko to nebylo úplně růžový, ale co se dalo dělat. Udělali testy i nám a v den propuštění vyšly negativní, nicméně bylo nám doporučeno nechat se testovat znovu s několikadenním odstupem. Po propuštění domů a následném testování asi po 4 dnech vyšly mě i mimču testy pozitivní.
Jak jsem se celé těhotenství snažila nenakazit tak jsem si toho britského zmetka nakonec přivezla z porodnice. Takže jsem nakazila celou domácnost, manžela, rodiče, bráchu. Naštěstí aspoň babička, která se s námi první den viděla toho byla ušetřena. No už jsme z toho všichni venku, ale med to nebyl. Tři týdny jsme si každý prošel náročnější,, chřipkou,,. Jediné mimčo v pohodě, podle mě bez příznaků. A co se týká testování mimča, tak při stěru ji ani nevzbudili takže nemějte z testování děti obavy
. ![]()
Ahojky holky já nastupuji v pondělí na příjem a ještě před příjmem mě budou dělat test na covid jinak otec může být u porodu
ale návštěvy jsou zakázané to je škoda
jen věci můžou přinést a nechat u sestřiček
@Flek1234 píše:
Ahojky holky já nastupuji v pondělí na příjem a ještě před příjmem mě budou dělat test na covid jinak otec může být u poroduale návštěvy jsou zakázané to je škoda
jen věci můžou přinést a nechat u sestřiček
Buď ráda, že jsou návštěvy zakázaný. Já měla pokoj u návštěvní místnosti, věčně tam byl řev, když se otevřely dveře, všichni tě viděli jak kojíš, soukromí žádný. V jiné porodnici byla návštěvní místnost oddělená a uzavíratelná a ten klid byl božskej…
@Anonymní píše:
@paní_nafrněná
Rodila jsem v půlce února. Roušku u porodu jsem mít nemusela, až později na šestinedělí. Otec mohl být s rodičkou až na porodním sále a asi tak hodinku po porodu pak už nemohl ani na návštěvu, jen třeba donést věcí co byli potřeba poslat po sestrách. Abych pravdu řekla, tak už si v tom shonu ani neuvědomuji, jestli mě při přijetí testovali na covid. Ale stoprocentně se ptali jestli má člověk nějaké příznaky a pokud by byli tak testují. Nicméně na pokoji na šestinedělí se mnou byla maminka, kterou testovali, vyšla negativní. Ale hůře se jí po porodu dýchalo, měla za to, že je to z toho, že byla při porodu připojena na kyslík. Když se jí to asi třetí den zhoršilo, znovu ji testovali a vyšla pozitivní. V tu chvíli to bylo docela tóčo. Co jsme s ní byly na pokoji tak jsme musely i s dětmi do karantény a od té chvíle probíhala komunikace s personálem téměř výhradně po telefonu. Když už k nám museli prijit na pokoj tak zaigelitovani v oblecích. No pro prvorodičky, které by bývaly byly rády za každou radu v péči o miminko to nebylo úplně růžový, ale co se dalo dělat. Udělali testy i nám a v den propuštění vyšly negativní, nicméně bylo nám doporučeno nechat se testovat znovu s několikadenním odstupem. Po propuštění domů a následném testování asi po 4 dnech vyšly mě i mimču testy pozitivní.Jak jsem se celé těhotenství snažila nenakazit tak jsem si toho britského zmetka nakonec přivezla z porodnice. Takže jsem nakazila celou domácnost, manžela, rodiče, bráchu. Naštěstí aspoň babička, která se s námi první den viděla toho byla ušetřena. No už jsme z toho všichni venku, ale med to nebyl. Tři týdny jsme si každý prošel náročnější,, chřipkou,,. Jediné mimčo v pohodě, podle mě bez příznaků. A co se týká testování mimča, tak při stěru ji ani nevzbudili takže nemějte z testování děti obavy
.
Díky za info, z toho mám strach, že si z porodnice odvezu i covid
ještě mám chvilku čas, tak snad se situace trochu uklidní. Ideálně bych chtěla nadstandardní pokoj, ale to chce teď asi každá, tak uvidím jestli budu mít štěstí ![]()
Příspěvek upraven 19.03.21 v 12:56
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Kdybys to měla kousek, tak radim Ústí nad Orlicí… Top péče. Jinak z doslechu radši Chrudim..