Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
9.3.18 21:35

Dobrý den, oživuji diskuzi a ráda bych se zeptala na zkušenosti s touto porodnicí. Původně jsem chtěla rodit v jiné porodnici, ale do Pardubic docházím do rizikové poradny, takže to vypadá na porod v Pardubicích a ráda bych znala Vaše poslední zkušenosti? Jestli s Vámi o postupu porodu mluvili, diskutovali Vaše přání v porodním plánu, jak bonding po porodu, pomoc s kojením a podobně. Moc moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
9.3.18 22:08
@Mandarines píše:
Dobrý den, oživuji diskuzi a ráda bych se zeptala na zkušenosti s touto porodnicí. Původně jsem chtěla rodit v jiné porodnici, ale do Pardubic docházím do rizikové poradny, takže to vypadá na porod v Pardubicích a ráda bych znala Vaše poslední zkušenosti? Jestli s Vámi o postupu porodu mluvili, diskutovali Vaše přání v porodním plánu, jak bonding po porodu, pomoc s kojením a podobně. Moc moc děkuji :kytka:

Ahoj, rodila jsem v Pardubicích loni. Porod jsem měla dlouhý a celkem problematický, tak na nějaké diskuze ohledně porodního plánu nebyla příležitost. Personál vcelku vstřícný, dětské sestry s kojením poradily a pomohly. Měla jsem nadstandard jednolůžkový pokoj což mi velmi pomohlo, doporučuji. Bonding po porodu provádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
9.3.18 22:20

@Jana-86 Ahoj, moc děkuji :kytka: Já právě neslyšela moc dobré recenze, tak jsem myslela ze budu jinde, ale vypadá to na Pardubice, tak jsem ráda, že byl i personál vstřícný :kytka: Nadstandardní pokoj bych chtěla určitě, tak doufám, ze bude volný :) a porodní box jsi měla normální nebo také nadstandard? A ještě se optám, pokud jsi měla partnera u porodu, mohl tam byt celou dobu s Tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.3.18 22:21

Já tam rodila v červenci. Předčasný porod 33+4. Vzhledem k předchozímu porodu císařem se mnou porod probírali dost podrobně. Miminko jsem měla jen chvilinku než přestřihli pupeční šňůru, pak muselo na jipku. Sestřičky tam byly super. Jediný problém byl, že v Hradci zrovna malovali porodnici a dvakrát tam pak vyhlásili stopstav. Takže bylo fakt narváno. Na pokoji jsme byly po čtyřech. Nejlepší byla babča svačinářka, ta byla kouzelná :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
578
10.3.18 10:13

@Janli Děkuji moc za zkušenost :kytka: Já právě čtu povětšinou negativní recenze a začínám mít dost obavy :oops: U toho Tvého případu to asi sledovali víc, my jsme ve 36 tt a partner s Tebou mohl být celou dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.3.18 17:57
@Mandarines píše:
@Janli Děkuji moc za zkušenost :kytka: Já právě čtu povětšinou negativní recenze a začínám mít dost obavy :oops: U toho Tvého případu to asi sledovali víc, my jsme ve 36 tt a partner s Tebou mohl být celou dobu?

Manžel se mnou nebyl, ale mohl. V Pardubicích je problém, že to je tak trochu fabrika na děti a nemají se tam s tím čas babrat. Pokud bych rodila v termínu, tak bych šla do Ústí nad Orlicí. Ale v Pa víš, že tam dostane miminko maximální péči a v případě hodně velkýho průšvihu je Hradecká nemocnice za rohem. Nemůžeš tam čekat takovou rodinnou atmosféru jako v malych porodnicích, ale personál je tam celkem milej. Já tam byla skoro měsíc a bylo to tam fajn. Pokud jsi milá ty a usmíváš se, jsou milý i oni.

• Citovat
  • Upravit
26
9.6.18 20:28

Obnovují diskuzi.
7.6.2018 jsem přijela do porodnice s odteklou vodou, příjem 16:30, čípek na špičku prstů, otevřená na 1cm, porodní plán jsem měla. Vzhledem k tomu že jsem byla od 26tt dotb tak jsem dostala vykapat dvě dávky atb s kterýma jsem počítala že je budu mít jsem nechtěla žádný zásahy do porodu či urychlování, chytla jsem úžasnou noční směnu. Porodní asistentka mi namazala bříško s olejíčkem napustila vanu s olejíčkem do vany jsem šla ve 22 hod byla jsem otevřená na 2 cm po hodině ve vaně co jsem vylezla jsem byla též otevřená na 2cm a za 10minut začalo peklo ???? kontrakce po 3 minutách s tlakem na tlačení o půlnoci jsem to nedala a chtěla jsem si dát inekci na změkčeni branky jelikož byla prý hodně tvrdá a hrozila ráno vyvolávání porodu ci císař, takže mě vyšetřila pá stim že jsem otevřená na 4cm a zda mi bylo ve vaně lépe, tak že tam můžu jít znova. :P a tam zalo peklo ???????????? od půlnoci za hodinu a 41 minut byla malá na světě. Porodila jsem v sede, bez řízeného tlaceni, bez nástřihu, bez opiátů ????????. Malou mi nikdo neodnesl, byla celou dobu snama. Porodní plán respektován ve vsem. Dcera byla označena pouze naramkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.18 18:05

registrace

prosím chci se zeptat, když je na stránkách, že nechtějí registraci tak jak to chodi? prihlasim se na predporodni kurz a tím pádem se mnou počítají?

• Citovat
  • Upravit
Janli
27.8.18 18:20

Ne, prostě tam přijedeš s rozběhlým porodem a vezmou tě.

• Citovat
  • Upravit
1
24.9.19 22:34

Porod v Pardubicich

Dobrý večer já rodila v Pardubicích poprvé a naposled. Pristup k prvorodicce prisernej mého přítele ani nepustily k porodu doslova ho vyhnali, že prej tam je moc krve. Malem mi zlomily nohu a rvali na mě. A malou mi nedali ani k prsu.Byla jsem ráda že jsem po 20 hodinách porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
11.12.19 23:34

Tak to ja mam z Pardubic uplne opacnou zkusenost. Rodila jsem tam v loni v zari 2018 a mily,ochotny.Je pravda ze v tu dobu byly porodnice preplnene.HK stop stav, Chrudim taky a Pardubice strkali maminky kam se jen dalo. V pojich jsme byly po 4.Ulicka mezi postelema jen tak tak na box s miminkem.Veci jsem mela slozene pod posteli. Naopak pri komplikacich na sale se nas s manzelem snazila sestricka uklidnit a smerovat nas na miminko a ne na to co se deje dole.Jen to zazemi nemocnice byla hruza.Wc na chodbe a ne na pokoji. Myslim ze uz by mohli byt jinde s modernizaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
12.12.19 07:22

@Nike88 … jen k té sociálce. Já tam rodila 2010 a 2013. Ležela jsem na běžném pokoji, maminky po 3-4 a na každém pokoji byla sociálka, tedy místnost s umyvadlem, prostorným sprchovým koutem a WC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
12.12.19 07:50

Já tam rodila červenec 2018 a taky jsem měla na pokoji WC se sprchou. Ale Hradec zrovna nepřijímal takže stav v pokojích byl stejný, vás už asi neměli kam jinam dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.6.20 10:00

Dobrý den, prosím o aktuální zkušenosti s porodnici PCE nebo Chrudim. Mám termín porodu 8.7.2020 a HK nemocnice v období 5.7-10.7.2020 maluje :( :(. Přemýšlím nad Pardubicemi nebo Chrudimi. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.6.20 10:03

@Kskaja radši Chrudim. Byla jsem v Pardubicích v době, kdy byl Hradec zavřený a byl to mazec. Na pokoji pro tři jsme byly po čtyřech. Personál nestíhal.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková