Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
10.6.21 22:42

Holky chvilku jsem zde nebyla a trochu doufala, že zde bude nějaká čerstvá recenze…
Já Hradec budu muset asi vypustit, mám to nejdál. Takže to vypadá podruhé na ty pce…
Jako na jednu stranu se bojím, protože poprvé ten závěr porodu byl fakt mazec a doufám, že PA kterou jsem měla nebude mít zrovna směnu…protože to nevím co bych dělala…ale jsou to tři roky a tak snad…
Je to prostě o lidech…
Díky bohu je dcera zdravá, do života si snad nenese žádné následky, ale těch pár měsíců nejistoty nikomu nepřeji…
No, chce to myslet pozitivně ;) takže bude vše o. k.
Termín mám v úterý a nevím kdo je víc napnutý kdy to bude, zda já nebo ostatní :D
No kdyby náhodou, budu se snažit sem napsat…
Na fb jsem si našla skupinku Recenze porodnic, kdyby chtěl někdo mrknout, ale říkám si že možná někdy méně znamená více…prostě lepší nevědět, nepátrat a věřit 🙏🏼
Tak přeji všem co nejméně bolestivý,,,rychlý " porod a na konci samé zdravé malé lásky :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
10.6.21 22:48

@Misha 38 mám na výběr Hradec nebo Pardubice Hradec je od Pardubic dal a zase tady mám porodnici 5 min od baráku 😁navíc jsem zaměstnanec nemocnice… Recenze nečtu z důvodu že vždycky a hlavně všude můžeš narazit na někoho kdo bude protivnej, nepříjemný… Prostě cokoliv… Co se týče péče u porodu musí se o tebe postarat vsude.. Takže já nakonec budu rodit v Pardubicích, budu rodit poprvé a jdu tam s tím že si to s partnerem užijeme a nebudeme se stresovat. Preju ti klidný porod a hlavně aby si na tom byla Teda lépe než předtím 🍀 😊hlavně zdravíčko vám. Přeji a když budeš moct dej vědět jak si na tom byla 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.21 08:04

Ahoj holky, tak já už to mám za sebou, a musím říct, že personál porodnice super až na jednu PA, která mi ale ve finále fakt hodně pomohla, na šestinedělí zatím také fajn a sestřičky od novorozenců také v pohodě, takže se nebojte ;) u porodu jsem respirátor mít nemusel, manžel jen když někdo přišel, na šestinedělí na pokoji také nemusí být jen na chodbě a pro vizitách, ale návštěvy fakt jen středa a neděle na 30 minut, max dvě osoby, test nesmí být starší 48 hodin :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
11.6.21 08:08

@paní_nafrněná ahojky tak to ti moc gratuluji 😊 😊že si to zvládla je to o tom na koho narazís. Mě to čeká v srpnu tak snad to bude taky pohoda 😊přeji vám zdravíčko a ať jdete brzy domu 🍀 💋jak dlouho jsi rodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.21 08:39

@Misasisi díky, nakonec jen osm hodin, nejdřív se to nerozbíhalo a najednou to byl strašný foft :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
11.6.21 08:53

@paní_nafrněná tak super já budu rodit poprvé 😁doufám že to bude rychle též 😁 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.6.21 15:15

@paní_nafrněná obrovská gratulace :srdce: :srdce: :srdce: To je tak krásný…nejlepší zpráva co jsem
dnes četla… přeji hlavně zdraví a užívejte 😊
Jako nebudu lhát, ale tuze ti to závidím 🙈 🙂
Snad už brzy…
Děkujeme za informace…😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
15.6.21 12:11

@Misasisi @Misha 38 rodila jsem tu vcera a jsem nadsena. Vsichni strasne hodni, chapavi, mili i pres to, ze jsem rvala jak tur na celou porodnici. Ve vsem vysli vstrict, nic nebyl problem. Ted jsem na sestinedeli a opet jsou vsichni hrozne hodni, chapavi a napomocni. Takze ja muzu jen doporucit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
15.6.21 13:05

@Houbis super moc děkuji za zprávu a tobě a miminku hodně zdravíčka. Zítra sem 33tt a už se taky bojím vid prvorodicka 😁 😁ale je super že to tak bylo a bylo to hezký. Moc děkuji ještě jednou ❤️️🍀 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.6.21 21:38

@Houbis jé další miminko na světě a ještě se spokojenou maminkou 😍 Moc, moc gratuluji taková zpráva je vždy krásná 🙂
Já mám dnes termín 🤭 :open_mouth: a řekla jsem si že jako jo, že už můžu ale zatím se nic neděje 😂
No čtvrtek mám jít už na kontrolu do nemocnice když do té doby nic. V pondělí jsem byla ještě u svého lékaře.
Moc děkuji za zprávu 😊
Ještě jednou gratulace :srdce: a už se těším až sem budu psát já 🙈 a věřím že také jen pozitivně 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
15.6.21 21:46

@Misha 38 holky já vám. Tak závidím 😁 😁 ❤️️už to chci mít taky zasebou 😔to teplo mě zabiji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
30.6.21 23:12

Tak konečně vám můžu napsat 🙏🏼 V pondělí jsem úspěšně porodila syna.
Bohužel to nakonec skončilo vyvolávaným porodem. Čekání bylo věcné a nekonečné…
Ale musím pardubickou nemocnici doporučit.
Nebo alespoň porodní sál určitě. Škoda jen že si nepamatuji jméno paní doktorky a porodní asistentky, ale bez nich to nedám. A to myslím vážně. Podpora i přístup neskutečný. Po zkušenostech z prvního porodu to bylo skvělé a to i přesto, že pro mně byl tenhle větší boj…
Prostě děkuju za ně :srdce: Pokud zjistím doplním.
Na šestinedělí zatím nemám taky žádný problém a věřím, že snad ani nebudu.
Takže holky, co vás to teprve čeká držím pěsti a za mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
30.6.21 23:14

@Misha 38 mě v srpnu těším se na to děkuji za info 🍀 💋 ❤️️hodně zdravíčka vám přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.21 08:01

@Misha 38 gratuluji :kytka: jsem ráda, že jsi spokojená, za mě také velká spokojenost, tam přístup se nedá srovnat s tím co bylo před lety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
1.7.21 08:30

@paní_nafrněná holky a to jsem se bála že to bude fakt hrůza ale jsem ráda že jste byly spokojene.. Uvidím koho chytnu já snad to bude též v pořádku 🤩 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková