Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Gigi7 ahojky co bys chtěla vědět známá tam rodila před 14 dny
@Gigi7 ahojky rodila jsem tam 5.8 a musím říct že porod krásný, sestry super… Moc jsem si to užila… Všude personál úžasný… Nemůžu si stěžovat 🍀 🙂… První porod a hned krásnej. 💪
@Gigi7 děkuji 🙂 🙂 🙂bylo to tam skvělé, ráda doporučím nikdy nedávejte na recenze… Klamou… Já mám zkušenost fakt báječnou
Oživuji
Prosím, je v porodnici ještě ta příšerná sestra, tuším Katrňáková? Tmavý vlasy, kolem 50, myslím květovanej vršek. Chci tam za pár dní rodit a tahle bába je zlej sen. ![]()
Díky moc za info. ![]()
@Anonymní píše: Více
Asi tuším, která to je a v roce 2021 tam bohužel byla, naštěstí jsem ji viděla jen na pár minut😅 🙈
Ach jo. Tak snad ji za ty 4 roky vykopli. ![]()
No nebo už by mohla do důchodu..mne když dělali Hamiltona během kontrakce, což bolelo jako k… tak mi řekla, že to nedělají proto, že bych nebyla krásná
..to jsem absolutně nepochopila🙈 🙈 🙈
Tak ta je slušně mimo.
![]()
Dítěti bez domluvy se mnou dala UM a flašku. Pak mi řekla, že mám na nic bradavky, že kojit stejně nebudu. Doma jsem kojila 2 roky.
Je to strašná megera. ![]()
Já rodila letos a na nikoho tak hrozného jsem nenarazila.
Jediná lehce nepříjemná sestra byla na dětským, ale spíš byla taková příkrá než zlá a taky jsme řešily kojení.
Na šestinedělí nikdo popisu neodpovídal ![]()
Jee, pockej, ja myslim babu z porodniho..ty asi spis z dětského, ne?😁.. ja teda na dětským v pohodě, tak ta mě asi minula 😁
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.