Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj
máte někdo aktuální informace jak to probíhá nyní v pardubické porodnici od 17.5. poté co jsou opět dovolené návštěvy? Prý je nutné aby se i doprovod k porodu nechal otestovat a podle internetových stránek jsou návštěvy jen ve středu a v neděli a jen s testem, který nesmí být starší 48 hodin ![]()
@paní_nafrněná budu rodit v srpnu v pardubicich 😁tak jsem taky zvedava 😁
Háčkuju se tady - termín mám za 3 týdny, tak mě zajímá jakákoliv aktuální zkušenost
@Misasisi @Houbis tak to budu rodit první, tak dám pak vědět jak to probíhalo
ale ono se to ještě nejspíš změní
Připojím se k vám, kdyby měl někdo čerstvé zkušenosti. Mám termín za tři týdny a stále nevím kde rodit.
První jsem rodila 2018 v pce a právě že nemám úplně dobrou zkušenost na porodním sále.
Oddělení šestinedělí bylo už v pohodě.
Ale pokud bych měla zažít při porodu to samé jako tenkrát tak…
A tak zvažuji zda pce nebo hradec…a vůbec nevím. Vím že to je o tom na koho narazíte.
@Misha 38 no bydlím v pardubkach ale jsem z Ústí nad Labem pracovala jsem tam v nemocnici a je to tam super 😪a teď v pardubkach sem slyšela samé negativum… Konec konců pracuji i tady 😁 😁 😁tak jsem zvědavá jaký to tam bude..
@Misha 38 do HK se nově musí registrovat, tak na to koukni, pokud HK zvažuješ:
https://www.fnhk.cz/…tehotne-zeny
Tak už to máte některá za sebou?
Já už mám po termínu a stále nic ![]()
@paní_nafrněná já teď začínám za 2 dny 32tt 😁 😁ještě si počkám na vás holky 😁 😊
@paní_nafrněná já mám 9 dní do termínu, ale klidně bych ten porod už brala - v těhle vedrech už to nedávám úplně na dámičku ![]()
@Houbis je vedro jako blázen… A mě to Teda taky nedělá dobře 😁jak vám to závidím za chvíli to. Máte zasebou 😊 😊 😊
Ty vedra jsou hnus, hnáty oteklé, hlava se mi motá, tak snad to každým dnem přijde ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.