Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Flerinka no já jsem z toho taky dost na vážkách, ale kamarádova žena tu v prosinci rodila a žádný problémy neměli, byla dost spokojená s přístupem personálu, kdy máš termín? já začátkem června, tak mám čas to ještě trochu promyslet
@MaDoRaBe píše:
@Lillypad Na netu si asi nactes spis kladna hodnoceni, ac nas, nespokojenych je opravdu hodne, akorat kdyz odtamtud vypadneme, nestoji nam porodka ani za psani hodnoceni. Ale rikam, treba ty budes v pohode, mne tam proste dobre nebylo a rozhodne nejsem jedina. Jo a mimino po porodu tam vydrhnou v Johnsonu.
no to snad ne ![]()
@Flerinka Pice jsou taky velkovyrobna, maji ctyri saly a v srpnu jim tam rodilo treba sedm bab naraz. Prednosta pry razi heslo prijmout kazdou rodicku i kdyby byla porodka po strop narvana
@Lillypad píše:
@Flerinka no já jsem z toho taky dost na vážkách, ale kamarádova žena tu v prosinci rodila a žádný problémy neměli, byla dost spokojená s přístupem personálu, kdy máš termín? já začátkem června, tak mám čas to ještě trochu promyslet
Holky a víte, kolik je tam nadstandartů a kolik stojí? Myslím v PCE. Tzn že jen na nadstandartu je vlastní WC, jinak společné???
@MaDoRaBe jo to je pravda, kamarádka tu rodila a bylo absolutní plno a stejně jí vzaly, ale zase nemusel tatínek platit za to, že byl u porodu když byli bůhví kde ![]()
@Flerinka píše:
Holky a víte, kolik je tam nadstandartů a kolik stojí? Myslím v PCE. Tzn že jen na nadstandartu je vlastní WC, jinak společné???
jé tak to teda nevím, ale jinak budou wc asi společná
@Lillypad No jasny, behem zahrivaci doby na novosich. Ze salu te odvezou na pokoj, pak si jeste pockas, nez ti dite vydaji. Jako pro zenskou s trochu prirozenym pristupem fakt nic moc. A tim ze mam srovnani, to vnimam jeste ostreji. Jako nekdo rika, ze je to jen par dni, co se da prezit, ale proc bych mela prvni dny zivota sveho ditete prezivat, misto uzivani si?
Nadstandard je jeden, wc a sprchu ma jinak kazdy pokoj svuj, cili pro tri matky. Navstevy na pokoje nesmi. Vlozky, toaletak, pleny pro dite, musite mit svoje. Kosile jsou k dispozici, ovsem obcas neprisly tri dny (chodila jsem prosit o patro nize na rizikovku, protoze jsem tam lezela devet tydnu pred porodem, ovsem tento postup doporucuji v nouzi komukoli, jsou tam fajn sestry a kosil dost). Obleceni pro mimino bylo dost.
@MaDoRaBe píše:
Nadstandard je jeden, wc a sprchu ma jinak kazdy pokoj svuj, cili pro tri matky. Navstevy na pokoje nesmi. Vlozky, toaletak, pleny pro dite, musite mit svoje. Kosile jsou k dispozici, ovsem obcas neprisly tri dny (chodila jsem prosit o patro nize na rizikovku, protoze jsem tam lezela devet tydnu pred porodem, ovsem tento postup doporucuji v nouzi komukoli, jsou tam fajn sestry a kosil dost). Obleceni pro mimino bylo dost.
@Lillypad Vsechna, na sale prilozi tak na deset patnact minut a pryc. O telesnem teple a perine asi neslyseli.
Ano, pisu o Pardubkach, HK a Chrudim detailne neznam, kazdopadne kdybych nemusela, dceru v Pcich na svet neprivedu. ![]()
@Lillypad Já v Pcích rodila 2×, druhého syna teď v prosinci. Je pravda, že první porod byl po 15hodinách nakonec císařem a při druhém mi nešla ven placenta, takže mi ji pak pod narkozou vyndávali, tak jsem měla kluky až po probuzení, ale v Pcích prostě mimča nenechávají ihned po porodu s maminkou, takže když to víš a nesouhlasíš s tím, budeš muset vybrat jinou porodnici…
Jinak s personálem u obou porodů i pak na šestinedělí nebyl nikdy žádný problém a na nic si nemůžu stěžovat.
Někdo je tam holt spokojen, někdo nadává, to je myslím všude ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.