Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky, koukám, že včera tu nikdo nebyl, tak doufám, že ty které máte termín už jste v porodnici a
luciedostal spousta holek se zkráceným čípkem ještě nakonec přenášela. Tu tašku bych si ale pro jistotu vzala, je možné, že na pár dní si tě tam nechat mohou - podle nálezu. Zkus jít ke Kokrdové, jestli máš strach z Mindžaka, ale je to poctivka u ní bych na tu hospitalizaci skoro sázela.
Tak sem se to ještě nedoneslo
Hlásím, že Aneta (Lyrica) porodila Matýska včera v 8:30
a je nádherný
![]()
womanz píše:
Tak sem se to ještě nedonesloHlásím, že Aneta (Lyrica) porodila Matýska včera v 8:30
a je nádherný
![]()
Chtěla jsem vám to včera napsat a pak jsem zapomněla
Je opravdu krásný ![]()
Reinka píše:womanz píše:Chtěla jsem vám to včera napsat a pak jsem zapomněla
Tak sem se to ještě nedonesloHlásím, že Aneta (Lyrica) porodila Matýska včera v 8:30
a je nádherný
![]()
![]()
Je opravdu krásný
holky o Anet již víme z diskuze Pardubice, také všichni píší, že malý je nádherný, tak hlavěn at jsou v pořádku
a brzy doma
Ahoj holky,jen rychle zdravim z mobilu!Musim rict,ze pristup doktorky u porodu,PA,sestricek na sestinedelku je super!Vsichni jsou moc hodni!
Ahoj Anet, tak to ráda slyším
a co to bylo řečí, že je porodnice na ho..o ![]()
Tak si to tam ještě užij, zítra Tě pouštěj?
Ja ti pak napisu poznatky!Doufam,uvidime,dneska celej den vazime,ale ja nemam zatim moc mlicka,takze dokrmujeme,malej pak krasne spinka!
Mlicko se ještě rozjede, neboj. Třeba až doma, ale to nevadí, hlavně že bude ![]()
Anet, moc gratuluji k Matýskovi
jsem si myslela, že se zítra v rizikovce už nepotkáme
přeji ať je malý zdravý, pěkně roste a dělá Vám samou radost. Už se těším až nám napíšeš vše o porodnici a oddělení šestinedělí
ať víme, co nás čeká ![]()
Anet také jsi mi udělala velikou radost porodnicí, také jsem zvědavka, co nám napíšeš
![]()
A ješět jednou veliká gratulka
![]()
tak hlásím že se nám 8.11. narodil Honzík 4340g a 53 cm měl žloutenku tak jsme si to v porodnici prodloužili.Chrudim porodnice-super!!!!
porod vyvolávaný a za 4 hodky bylo hotovo
takže za mě dobrý ![]()
KRML píše:
tak hlásím že se nám 8.11. narodil Honzík 4340g a 53 cm měl žloutenku tak jsme si to v porodnici prodloužili.Chrudim porodnice-super!!!!porod vyvolávaný a za 4 hodky bylo hotovo
takže za mě dobrý
jééé gratulace k Honzíkovi
hodně zdravíčka ale hlavně spokojené miminko ![]()
jé KRML-mocinky gratuluju
mi tě tady už vyhlíželi
Malej byl teda pěknej kousek
tak at je zdravoučkej a má se skvěle,a koukej hodit nějakou fotečku,jsme zvědaví ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.