Porodnice Pardubice

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
18.11.11 22:50

Holky, koukám, že včera tu nikdo nebyl, tak doufám, že ty které máte termín už jste v porodnici a

luciedostal spousta holek se zkráceným čípkem ještě nakonec přenášela. Tu tašku bych si ale pro jistotu vzala, je možné, že na pár dní si tě tam nechat mohou - podle nálezu. Zkus jít ke Kokrdové, jestli máš strach z Mindžaka, ale je to poctivka u ní bych na tu hospitalizaci skoro sázela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
19.11.11 10:24

Tak sem se to ještě nedoneslo :-) Hlásím, že Aneta (Lyrica) porodila Matýska včera v 8:30 :dance: a je nádherný :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
19.11.11 11:36
womanz píše:
Tak sem se to ještě nedoneslo :-) Hlásím, že Aneta (Lyrica) porodila Matýska včera v 8:30 :dance: a je nádherný :dance: :dance:

Chtěla jsem vám to včera napsat a pak jsem zapomněla :oops: :mrgreen: Je opravdu krásný :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
19.11.11 22:12
Reinka píše:
womanz píše:
Tak sem se to ještě nedoneslo :-) Hlásím, že Aneta (Lyrica) porodila Matýska včera v 8:30 :dance: a je nádherný :dance: :dance:
Chtěla jsem vám to včera napsat a pak jsem zapomněla :oops: :mrgreen: Je opravdu krásný :pankac:

holky o Anet již víme z diskuze Pardubice, také všichni píší, že malý je nádherný, tak hlavěn at jsou v pořádku :andel: a brzy doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
20.11.11 09:24

Ahoj holky,jen rychle zdravim z mobilu!Musim rict,ze pristup doktorky u porodu,PA,sestricek na sestinedelku je super!Vsichni jsou moc hodni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
20.11.11 09:27

Ahoj Anet, tak to ráda slyším :dance: a co to bylo řečí, že je porodnice na ho..o :think:
Tak si to tam ještě užij, zítra Tě pouštěj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
20.11.11 10:56

Ja ti pak napisu poznatky!Doufam,uvidime,dneska celej den vazime,ale ja nemam zatim moc mlicka,takze dokrmujeme,malej pak krasne spinka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
20.11.11 11:44

Mlicko se ještě rozjede, neboj. Třeba až doma, ale to nevadí, hlavně že bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
20.11.11 11:55

Anet, tak to je super :palec: Tak snad budete brzy doma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.11.11 17:35

Anet, moc gratuluji k Matýskovi :hug: :kytka: jsem si myslela, že se zítra v rizikovce už nepotkáme :palec: přeji ať je malý zdravý, pěkně roste a dělá Vám samou radost. Už se těším až nám napíšeš vše o porodnici a oddělení šestinedělí :dance: ať víme, co nás čeká :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
20.11.11 20:00

Anet také jsi mi udělala velikou radost porodnicí, také jsem zvědavka, co nám napíšeš :-P :-P :-P
A ješět jednou veliká gratulka :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
21.11.11 11:58

tak hlásím že se nám 8.11. narodil Honzík 4340g a 53 cm měl žloutenku tak jsme si to v porodnici prodloužili.Chrudim porodnice-super!!!! :mavam: porod vyvolávaný a za 4 hodky bylo hotovo :mrgreen: takže za mě dobrý :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
21.11.11 12:14
KRML píše:
tak hlásím že se nám 8.11. narodil Honzík 4340g a 53 cm měl žloutenku tak jsme si to v porodnici prodloužili.Chrudim porodnice-super!!!! :mavam: porod vyvolávaný a za 4 hodky bylo hotovo :mrgreen: takže za mě dobrý :mavam:

jééé gratulace k Honzíkovi :palec: hodně zdravíčka ale hlavně spokojené miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
21.11.11 12:15

jé KRML-mocinky gratuluju :palec: mi tě tady už vyhlíželi :mrgreen: Malej byl teda pěknej kousek :palec: tak at je zdravoučkej a má se skvěle,a koukej hodit nějakou fotečku,jsme zvědaví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
21.11.11 19:20

Jsme doma :dance: :dance: :dance:
Fotky postupně přidávám, jak sem, tak na FB :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková