Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,tak dneska termín.Furt čekám jestli se začne něco dít
Ale včera sem byla na kontrole a prý to zatím nevypadá.Jo a v pondělí už jedu na rizikovou poradnu do nemocnice do pce..nevím kde to tam je?Neporadíte??No a ve čtvrtek asi už kdyžtak na vyvolávačku,tak snad porodíme dřív..
![]()
lucca já myslim, že oni to mají vše v jedné budově, ne? Prostě porodnicko-gynekologické..
jj porodnicko gynekologické, v přízemí je ordinace, příjdeš tam na takovou recepci, kde si Tě sestřičky zapíšou a pak čekáš na chodbě… a asi dlouho, připrav se na to
Jo díky holky.Ona mě sestřička uplně zblbla,že mi vysvětlovala kde to je tak sem se lekla,jestli to není někde jinde,ale myslela sem si,že je to taky tam jak porody..
womanz píše:
jj porodnicko gynekologické, v přízemí je ordinace, příjdeš tam na takovou recepci, kde si Tě sestřičky zapíšou a pak čekáš na chodbě… a asi dlouho, připrav se na to
Je to na dlouho jo,tak to aby sme vyjeli raděj brzo.Ne my už musíme porodit dřív..teda chceme porodit dřív
![]()
Holky a nevíte některá..když jdu na KO v úterý, den před TP..a nic se nebude dít, tak co..? Tak mě pošle už na další KO taky do porodky jakoby?
womanz píše:
Anet, no asi jo, pošle Tě do rizikovky k Mindžákovi
No já se tak bojim
![]()
Ale on tam je prej jen ve čtvrtek..to bych tam jako chodila přímo k němu..tam není nikdo jinej? Bojim, bojim..
Anet neboj… nesmíš ukázat, že máš z něho strach, jinak si bude dovolovat. Pokud bude mít nějaké kydy tak mu dej najevo, že se z něho neposereš tak ať se chová normálně… fakt to zabírá… aspoň co jsem vypozorovala u posledního setkání
No snad to kdyžtak nějak zvládnu, teda, ten Mates mi dává zabrat
![]()
třeba se tam ani nedostaneš a Mates vykoukne dřív než si myslíš ![]()
lyrica: já byla taky na KO den před termínem a hned v pondělí jdu do porodky..
A to si nemůžeš říct doktorce, aby tě tam objednala na jinej den? Nebo pokud tě objednávají v nemocnici, tak říct, že ve čtvrtek máš já nevím, třeba zubaře? ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.