Porodnice Pardubice

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
10.11.11 18:12

No já nespěchám… jen ta malá nějak blbne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.11.11 08:44

Ahoj holky,tak dneska termín.Furt čekám jestli se začne něco dít :-D Ale včera sem byla na kontrole a prý to zatím nevypadá.Jo a v pondělí už jedu na rizikovou poradnu do nemocnice do pce..nevím kde to tam je?Neporadíte??No a ve čtvrtek asi už kdyžtak na vyvolávačku,tak snad porodíme dřív.. :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.11.11 10:45

lucca já myslim, že oni to mají vše v jedné budově, ne? Prostě porodnicko-gynekologické..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
11.11.11 10:59

jj porodnicko gynekologické, v přízemí je ordinace, příjdeš tam na takovou recepci, kde si Tě sestřičky zapíšou a pak čekáš na chodbě… a asi dlouho, připrav se na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.11.11 11:56

Jo díky holky.Ona mě sestřička uplně zblbla,že mi vysvětlovala kde to je tak sem se lekla,jestli to není někde jinde,ale myslela sem si,že je to taky tam jak porody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.11.11 11:57
womanz píše:
jj porodnicko gynekologické, v přízemí je ordinace, příjdeš tam na takovou recepci, kde si Tě sestřičky zapíšou a pak čekáš na chodbě… a asi dlouho, připrav se na to

Je to na dlouho jo,tak to aby sme vyjeli raděj brzo.Ne my už musíme porodit dřív..teda chceme porodit dřív :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.11.11 11:59

Holky a nevíte některá..když jdu na KO v úterý, den před TP..a nic se nebude dít, tak co..? Tak mě pošle už na další KO taky do porodky jakoby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
11.11.11 12:12

Anet, no asi jo, pošle Tě do rizikovky k Mindžákovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.11.11 12:14
womanz píše:
Anet, no asi jo, pošle Tě do rizikovky k Mindžákovi :lol:

No já se tak bojim :cry: :cry: :cry:
Ale on tam je prej jen ve čtvrtek..to bych tam jako chodila přímo k němu..tam není nikdo jinej? Bojim, bojim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
11.11.11 12:27

Anet neboj… nesmíš ukázat, že máš z něho strach, jinak si bude dovolovat. Pokud bude mít nějaké kydy tak mu dej najevo, že se z něho neposereš tak ať se chová normálně… fakt to zabírá… aspoň co jsem vypozorovala u posledního setkání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.11.11 12:28

No snad to kdyžtak nějak zvládnu, teda, ten Mates mi dává zabrat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
11.11.11 12:29

třeba se tam ani nedostaneš a Mates vykoukne dřív než si myslíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.11.11 14:05

lyrica: já byla taky na KO den před termínem a hned v pondělí jdu do porodky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
11.11.11 15:33

A to si nemůžeš říct doktorce, aby tě tam objednala na jinej den? Nebo pokud tě objednávají v nemocnici, tak říct, že ve čtvrtek máš já nevím, třeba zubaře? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.11.11 18:09

Jindřich Gobël, nějaká zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková