Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
3.11.11 14:31

A jak dlouho nachávaj přenášet tady v Pardubkách? Je to individuální nebo je nějaká hranice? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
3.11.11 14:59
lyrica píše:
A jak dlouho nachávaj přenášet tady v Pardubkách? Je to individuální nebo je nějaká hranice? :think:

to nevím, kolem těch 10i dní? Asi podle situace, já fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
3.11.11 15:19

Zdravííív tak v noci nic že.. Dneska poradna a pan doktor mně nechal tady… Dneska byl strašně milej dokonce mi popřal přijemny porod :mrgreen: Tak se tady nudim v posteli na ryzikovce.. A zitra mam jit rodit takže přeci jen vyvolavačka…No třeba se to rozjede ale vypada to že ne… Ja tomu ani nevěřim že brzo budu mít malou u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
3.11.11 15:20

no v Chrudimi těch 7 dní a prvního mě nechaly já přenášela 9 dní, ale už měl zkaženou plodovku :nevim:jejda Saví tak už tě tam nechali tak snad se to rozjede a když ne tak at je to hlavně rzchle za tebou :huban: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
3.11.11 15:25

Savi tak to se už v pondělí na ambulanci nepotkáme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
3.11.11 15:28

Dííky však ja to zvladnu hlavně už aby byla malá u mně :hug: Je to tady v pohodě sestřičky strašně milí a super mladej pan doktor… Mam povoleno jist jen do 12 noci tak mi řikal ať si objednam pořadnou pizzu že po 12 ani ň nedostanu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
3.11.11 15:41
KRML píše:
no v Chrudimi těch 7 dní a prvního mě nechaly já přenášela 9 dní, ale už měl zkaženou plodovku :nevim:jejda Saví tak už tě tam nechali tak snad se to rozjede a když ne tak at je to hlavně rzchle za tebou :huban: :hug:

taky jsme rodila v Chrudimi, ted naposledy a moc jsem tam byla spokojená, předtím 2× Pardubky, ted teda taky Pardubice no, jsou nejblíž, ale nadšená z toho nejsem, třeba budupo porodu Savi a holek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
3.11.11 15:42

Savi :palec: pizza :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.11.11 15:52

Savi jéé, tak to na tebe budu myslet, myslím, že až se vrátíš z porodky, já tubu ještě 2v1, tak mi to alespoň popíšeš za čerstva :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
3.11.11 17:49

Savi tak to je supr,já to říkala že si tě tam asi nechaj :mrgreen: Tak ti přeju aby to přišlo samo,ale pokud né tak holt ti to vyvolaj ale budeš už mít malou brzy u sebe a nebudeš se nervovat čekáním kdy to přijde :huban: Tak se drž a dej zítra vědět jak vše dopadlo atak,asi teda nebudeš mít náladu nám psát,ale aspon písni že je vše ok :mrgreen:
Lyri-aby jsi se tam se Savi ještě nepotkala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.11.11 20:14

Ahoj holky, já jsem dnes absolvovala výlet do Vídně pro miláčka na letiště, k tomu nějaké nákupy a jsem KO. Savi, držím palečky, ať to máš rychle za sebou a vše je v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
4.11.11 08:00

Kačuli-já jedu do Chrudimi už po 3 :pankac: tak doufám že budu zase spokojená :zed: já bydlím mezi Pce a Chrudimí.Ale třeba mám kamarádky který v Pce rodili a nestěžujou si,záleží na lidech, koho potkáš.No ale jak jsem tu tak četla tak abys to do porodky stihla :mrgreen: :zed:
Womaz- to jsi teda cestovatelka :wink: já už sotva lezu :roll:
Savi-tak dneska na tebe budeme kolektivně myslet,drž se!!! :mavam: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
4.11.11 09:34
KRML píše:
Kačuli-já jedu do Chrudimi už po 3 :pankac: tak doufám že budu zase spokojená :zed: já bydlím mezi Pce a Chrudimí.Ale třeba mám kamarádky který v Pce rodili a nestěžujou si,záleží na lidech, koho potkáš.No ale jak jsem tu tak četla tak abys to do porodky stihla :mrgreen: :zed:
Womaz- to jsi teda cestovatelka :wink: já už sotva lezu :roll:
Savi-tak dneska na tebe budeme kolektivně myslet,drž se!!! :mavam: :zed:

Já mám první 2 děti odrozené v Pardubicích, ale já neměla žádné problémy, ani nejsem problematický člověk, takže jako jo, ale ten přístup byl děsnej, ale už to je skoro 13a9let zpět, nicméně jsem hledala co nejvíc alternativu, no a pro mne fakt přicházela v ůvahu pouze Chrudim a Pardubky, v obou jsem se byla podívat a zvítězila Chrudim, moc s emi tam líbilo to, že to mimčo je furt u tebe jen na chvilku že si ho vezmou a vedle tebe ho ošetřej, Zdenda si Verunku popsal, bylo to moc hezký, pro mne krásnej a nezapomenutelnej zážitek, všichni se řídili mým porodním plánem. Nemohu si na Chrudim stěžovat, nemohu na ní říci jediné špatné slovo, jen ted již tam rodit nemůžu, já bych to nezvládla psychicky, mě tam to miminko necelé 2h po porodu přestalo dýchat a byla převežená do Hradce a druhý den nám zemřela, rodila jsme ted v květnu, tak já bych to neustála psychicky, nicméně jako přístup a vše bylo skvělé. To, že to naše Verunka nepřežila nechápoe nikdo, nikdo neví, co s estalo, protože měla to skore 9-10-10, byla veliká 3550g, hned se pustila do mléka, tak je to záhada. Proto já nemohu do Chrudimi, ale každému ji doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
4.11.11 09:34

co asi ta Savi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
4.11.11 10:01

:mavam:
Kačul.to je teda hrozný :-( je mi to líto,a zajímalo by mě jak se to mohlo teda stát,je to nepochopitelný.a chápu tě,taky bych tam asi rodit už nejela :think: Jsi statečná,muselo to být hrozný.ale ted čekáš další miminko to je skvělý :palec: Asi si přeješ holčičku vid :?: :hug: na Savi taky myslím a doufám že už to má holky za sebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková