Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
podívej, Savi už má po termínu, nemůžeš přece chtít porodit dřív než ona
pěkně popořadě ![]()
hele těch 9měsíců bylo delší než těch 14dní co máš před sebou
ani se nenaděješ a bude to tady a mi ti budem gratulovat k malýnu ![]()
No on semnou ani nějak nemluvil ale když do mně strčil skoro celou ruku tak sem zečala napinat a on mi poravě taky řikal chci vidět jak vy budete rodit Ch jo ten čas tak utika a mala furt nikde Lyri uplně ti rozumim 14 dnu před terminem sem to mněla stejny a teď? je to ještě horší ještě k tomu když mam jit k tomu dementovi No doufam že to bude naposled co ho uvidim
Lepši by samosdřejmě bylo porodit do zitřejši noci ale s mym štěstim pochybuju
Dneska jsem se do 2 hodin valela v posteli a byla uplně mrtva pak jsem musela vstat a uvařit a potom mně najednou popadla uklizeci nalada všecko jsem vydrhla od kuchyně až k zachodu dokonce zaclony jsem vymněnila
Ani nevim co mně to popadlo moc často se mi to nestava… ![]()
Savi7 píše:Tjn ja ležim a povidam si s břiškem..: Teodorko prosíím pojď už ven ořeci nechceš zase jit k Mindžakovi
![]()
tak uvidime jestli mně poslechne
Hele třeba má Mindžáka ráda
![]()
Né, moc ti již přeji klidný porod a těším s ena dobré zprávy
lyrica píše:
Holky já mám depku..já chci už rodit..kolem mě rodí holky, co mají termín až za mnou a já to nezvládám jakoPosílám dnešní pupík..
máš krááásné bříško, sluší vám to
Savi7 píše:
Lepši by samosdřejmě bylo porodit do zitřejši noci ale s mym štěstim pochybujuDneska jsem se do 2 hodin valela v posteli a byla uplně mrtva pak jsem musela vstat a uvařit a potom mně najednou popadla uklizeci nalada všecko jsem vydrhla od kuchyně až k zachodu dokonce zaclony jsem vymněnila
Ani nevim co mně to popadlo moc často se mi to nestava…
nechceš jít uklidit k nám? ![]()
Savi7 píše:
Lepši by samosdřejmě bylo porodit do zitřejši noci ale s mym štěstim pochybujuDneska jsem se do 2 hodin valela v posteli a byla uplně mrtva pak jsem musela vstat a uvařit a potom mně najednou popadla uklizeci nalada všecko jsem vydrhla od kuchyně až k zachodu dokonce zaclony jsem vymněnila
Ani nevim co mně to popadlo moc často se mi to nestava…
womanz píše:
Dobré ráno holky, tak co Savi, ještě jsi doma?
také na ní myslím, zda je ještě jedna, či kždý zvlášť?
Zdravíím No jak jinak než pohromadě
Je jí prostě u maminky dobře no třeba tam zustane do 18 ![]()
Savi7 píše:
Zdravíím No jak jinak než pohromadě![]()
Je jí prostě u maminky dobře no třeba tam zustane do 18
máš krásné vyhlídky na pár let dopředu
![]()
No tak do 18 snad ne do konce tohodle tejdne stačí
Ale jedno čeho se bojim to je vyvolaní
tak bych si radši počkala ještě klidně až do neděle
ale ať se ji zachce samotný
Ale myslim že ne mistr MINDŽAK poovidal že když nic tak se zitra budem domlouvat na vyvolaní protože je mala celkem veliká…Ach holky ja k němu tak nechci ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.