Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Cjo, tak já koukám, že někdo psal ve 4r, tak jsem si říkalla, že savi, že už je miminko na světě a furt nic, to je asi nekonečné, toot věčné čekání a nejistota, že? Dnes jdeš do poradny? Já si také myslím, že si tě tam nechají ![]()
KRML píše:
no Savi, držímat už je to ono!!!
![]()
![]()
taky už bych se ráda vylodila
njn, t yuž máš také po 40. týdnu, holyk tak ty mimča už pusťte ven ![]()
SAvi se nějak nehlásí,asi bude v tý poradně,to tady bude holky dlouhý čekání a jestli se nevrátí dom,tak je to jasný
držím palečky.
Holky dneska mě strašně s prominutím sejří semtín,to jsou od rána rány jako prase že se vždy leknu
slyšíte to taky v Pardubkách?tam asi né co?
hanulka78 píše:
SAvi se nějak nehlásí,asi bude v tý poradně,to tady bude holky dlouhý čekání a jestli se nevrátí dom,tak je to jasnýdržím palečky.
Holky dneska mě strašně s prominutím sejří semtín,to jsou od rána rány jako prase že se vždy leknuslyšíte to taky v Pardubkách?tam asi né co?
já nic neslyším, my jsme na Dukle
Káčí bud ráda že nic neslyšíš,páč to je snad každých 5 minut by mě zajímalo co tam zas dělaj
Já Bohdaneč takže to mám jak na dlani ![]()
hanulka78 píše:
Káčí bud ráda že nic neslyšíš,páč to je snad každých 5 minut by mě zajímalo co tam zas dělajJá Bohdaneč takže to mám jak na dlani
tak to máš veselé.....
Káčulaa píše:KRML píše:njn, t yuž máš také po 40. týdnu, holyk tak ty mimča už pusťte ven
![]()
![]()
já už pustím cokoliv
jenže ty moje mimča jsou tááák líný-jednoho jsem přenášela 9 dní a druhý 6 dní.Dneska mi na ko řekli že když neporodím tak v pondělí nástup
a to už mám i okna umytý
![]()
KRML píše:Káčulaa píše:já už pustím cokolivKRML píše:njn, t yuž máš také po 40. týdnu, holyk tak ty mimča už pusťte ven
![]()
![]()
jenže ty moje mimča jsou tááák líný-jednoho jsem přenášela 9 dní a druhý 6 dní.Dneska mi na ko řekli že když neporodím tak v pondělí nástup
a to už mám i okna umytý
![]()
to si nedovedu představit, já to rodila jako po másle, první dítě přesně na termín a ostatní 2 týden, či 2 před TP, ale bylo to po 38tt
Káčulaa píše:lyrica píše:a ještě bude…![]()
Je to prostě dlouhý, to čekání![]()
![]()
Nebude
![]()
Káčulaa píše:lyrica píše:a ještě bude…![]()
![]()
no fuj nestraš
bodejt by pak ty moje děti měly normální váhu když se takhle nechaj od matky živit!
![]()
KRML píše:Káčulaa píše:no fuj nestrašlyrica píše:a ještě bude…![]()
![]()
![]()
bodejt by pak ty moje děti měly normální váhu když se takhle nechaj od matky živit!
![]()
KRML píše:Káčulaa píše:no fuj nestrašlyrica píše:a ještě bude…![]()
![]()
![]()
![]()
vyžírkové, já myslela sebe, že to mám za dlouho, ale vy…no nevím, jak kdo, dá s epřenášet dlouho, já s přestávkopu 6i týdnů jsme těhotná už 2 roky
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.