Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22242
3.11.11 09:02

Cjo, tak já koukám, že někdo psal ve 4r, tak jsem si říkalla, že savi, že už je miminko na světě a furt nic, to je asi nekonečné, toot věčné čekání a nejistota, že? Dnes jdeš do poradny? Já si také myslím, že si tě tam nechají :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
3.11.11 09:03
KRML píše:
no Savi, držím :palec: at už je to ono!!! :hug: :hug: :zed: taky už bych se ráda vylodila :mrgreen:

njn, t yuž máš také po 40. týdnu, holyk tak ty mimča už pusťte ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
3.11.11 09:06

Savi, tak jak? Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
3.11.11 09:11

SAvi se nějak nehlásí,asi bude v tý poradně,to tady bude holky dlouhý čekání a jestli se nevrátí dom,tak je to jasný :mrgreen: držím palečky.
Holky dneska mě strašně s prominutím sejří semtín,to jsou od rána rány jako prase že se vždy leknu :cert: slyšíte to taky v Pardubkách?tam asi né co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
3.11.11 09:18
hanulka78 píše:
SAvi se nějak nehlásí,asi bude v tý poradně,to tady bude holky dlouhý čekání a jestli se nevrátí dom,tak je to jasný :mrgreen: držím palečky.
Holky dneska mě strašně s prominutím sejří semtín,to jsou od rána rány jako prase že se vždy leknu :cert: slyšíte to taky v Pardubkách?tam asi né co?

já nic neslyším, my jsme na Dukle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
3.11.11 09:21

Káčí bud ráda že nic neslyšíš,páč to je snad každých 5 minut by mě zajímalo co tam zas dělaj :pocitac: Já Bohdaneč takže to mám jak na dlani :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
3.11.11 11:33
hanulka78 píše:
Káčí bud ráda že nic neslyšíš,páč to je snad každých 5 minut by mě zajímalo co tam zas dělaj :pocitac: Já Bohdaneč takže to mám jak na dlani :evil:

tak to máš veselé.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
3.11.11 13:37
Káčulaa píše:
KRML píše:
no Savi, držím :palec: at už je to ono!!! :hug: :hug: :zed: taky už bych se ráda vylodila :mrgreen:
njn, t yuž máš také po 40. týdnu, holyk tak ty mimča už pusťte ven :lol:

já už pustím cokoliv :mrgreen: jenže ty moje mimča jsou tááák líný-jednoho jsem přenášela 9 dní a druhý 6 dní.Dneska mi na ko řekli že když neporodím tak v pondělí nástup :twisted: a to už mám i okna umytý :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
3.11.11 14:15
KRML píše:
Káčulaa píše:
KRML píše:
njn, t yuž máš také po 40. týdnu, holyk tak ty mimča už pusťte ven :lol:
já už pustím cokoliv :mrgreen: jenže ty moje mimča jsou tááák líný-jednoho jsem přenášela 9 dní a druhý 6 dní.Dneska mi na ko řekli že když neporodím tak v pondělí nástup :twisted: a to už mám i okna umytý :mrgreen: :zed:

to si nedovedu představit, já to rodila jako po másle, první dítě přesně na termín a ostatní 2 týden, či 2 před TP, ale bylo to po 38tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.11.11 14:17

:mavam: :mavam:
Je to prostě dlouhý, to čekání :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
3.11.11 14:22
lyrica píše: :mavam: :mavam:
Je to prostě dlouhý, to čekání :zed: :zed: :zed:

a ještě bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.11.11 14:25
Káčulaa píše:
a ještě bude…

Nebude :zed: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
3.11.11 14:26
Káčulaa píše:
a ještě bude…

no fuj nestraš :mrgreen: :jazyk: bodejt by pak ty moje děti měly normální váhu když se takhle nechaj od matky živit! :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.11.11 14:28
KRML píše:
Káčulaa píše:
a ještě bude…
no fuj nestraš :mrgreen: :jazyk: bodejt by pak ty moje děti měly normální váhu když se takhle nechaj od matky živit! :mrgreen: :zed:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
3.11.11 14:30
KRML píše:
Káčulaa píše:
a ještě bude…
no fuj nestraš :mrgreen: :jazyk: bodejt by pak ty moje děti měly normální váhu když se takhle nechaj od matky živit! :mrgreen: :zed:

vyžírkové, já myslela sebe, že to mám za dlouho, ale vy…no nevím, jak kdo, dá s epřenášet dlouho, já s přestávkopu 6i týdnů jsme těhotná už 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková