Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Savi7 píše:No tak do 18 snad ne do konce tohodle tejdne stačí
Ale jedno čeho se bojim to je vyvolaní
tak bych si radši počkala ještě klidně až do neděle
ale ať se ji zachce samotný
Ale myslim že ne mistr MINDŽAK poovidal že když nic tak se zitra budem domlouvat na vyvolaní protože je mala celkem veliká…Ach holky ja k němu tak nechci
Zkus být arogantní, ono to někd ypomáhá, protože k němu jde každá vyjukaná, vyděšená, prostěmu tak nějak ukázat hranice, kam až může, jinak prostě arogance, malou odhadují na jak velkou váhu?
No na 3900g
Ale nevim no moje mamina mi řikala že mně odhadovali na 4kg a narodila jsem se 3400g a odhadli to tak protože v ní bylo moc vody…Uvidíme no ale ja silně doufam že se mala narodi přirodně ![]()
A nebo bude fakt větší z tohože ja miluju špenat
jedla bych ho deně
zrovna včera jsem vařila… Do těhotenstvo jsem ho nemusela a po 3 měsici mi nějak zachutnal..teď ho žeru kilama ![]()
Savi7 píše:
No na 3900gAle nevim no moje mamina mi řikala že mně odhadovali na 4kg a narodila jsem se 3400g a odhadli to tak protože v ní bylo moc vody…Uvidíme no ale ja silně doufam že se mala narodi přirodně
u kámošky se sekli také o půl kg, což je dost, to by se až tolik stávat nemělo, hele to dáš ![]()
Ja už to přenašení beru nějak optymisticky
Prostě ať vyleze kdy se ji zachce hlavně že jsme donosili… To bylo kecu od 5měsice že mam ryzikovy ptž hrozí předčasny porod že nesmim do prace,, magnesium,,nohy nahoru… bla bla bla… ![]()
Savi7 píše:
Ja už to přenašení beru nějak optymistickyProstě ať vyleze kdy se ji zachce hlavně že jsme donosili… To bylo kecu od 5měsice že mam ryzikovy ptž hrozí předčasny porod že nesmim do prace,, magnesium,,nohy nahoru… bla bla bla…
nejsi tím magnesiem zabetonovaná?,,
![]()
U nás taky vůůůůbec nic, žádná změna…takže příští úterý poslední poradna a pak na mě čeká pan doktor Mindžák
![]()
Asi jo no…zabrtonovali mně
Lyri maš dost času tak se pomalu psychycky připravuj na pana doktora…Ale třeba ještě porodiš
Kolikrt čtu jak holky pišou že byli na kontrole a nic a večer to na ně prostě přišlo… Což tera neni muj připad
Jooo holky dneska mi konečně přišla první mateřska ![]()
lyrica píše:
U nás taky vůůůůbec nic, žádná změna…takže příští úterý poslední poradna a pak na mě čeká pan doktor Mindžák![]()
![]()
![]()
ty máš ještě tak měsíc čas ![]()
Káčulaa píše:lyrica píše:ty máš ještě tak měsíc čas
U nás taky vůůůůbec nic, žádná změna…takže příští úterý poslední poradna a pak na mě čeká pan doktor Mindžák![]()
![]()
![]()
Na co měsíc čas?
Ach jo ale už mam nervy všichni rodi a ja ne
Jdu si dat prochazku po polabinach když mi přišla ta mateřska
a třeba se tak nachodim že to na mně přijde ![]()
Savi já ti tak přeju abys to měla už za sebou..
Anet, ty se možná už také příští kontroly nedočkáš ![]()
Normalně sem šla tera na prochazku a po 20 minutach mně chytly zada celkem dost tak sem šla radši domu
tak třeba už už
uvidime no teď tu bolest nějak tak nechapu je takova divna ani to nějak moc neboli ale je to jinší než každodenní posly… tak třeba to neni planej poplach.. No nechci tomu ani věřit ![]()
![]()
lyrica píše:Káčulaa píše:Na co měsíc čas?lyrica píše:ty máš ještě tak měsíc čas
![]()
![]()
dělala jsme si srandu, ale dle metříku jsi 38, respektive do 42tt to jde ne? ![]()
Savi7 píše:
Normalně sem šla tera na prochazku a po 20 minutach mně chytly zada celkem dost tak sem šla radši domutak třeba už už
uvidime no teď tu bolest nějak tak nechapu je takova divna ani to nějak moc neboli ale je to jinší než každodenní posly… tak třeba to neni planej poplach.. No nechci tomu ani věřit
jak je ted? či jsi už v porodnici?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.