Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22242
2.11.11 11:37
Savi7 píše: :mrgreen: No tak do 18 snad ne do konce tohodle tejdne stačí :-D Ale jedno čeho se bojim to je vyvolaní :zed: tak bych si radši počkala ještě klidně až do neděle :-D ale ať se ji zachce samotný :D Ale myslim že ne mistr MINDŽAK poovidal že když nic tak se zitra budem domlouvat na vyvolaní protože je mala celkem veliká…Ach holky ja k němu tak nechci :zed:

Zkus být arogantní, ono to někd ypomáhá, protože k němu jde každá vyjukaná, vyděšená, prostěmu tak nějak ukázat hranice, kam až může, jinak prostě arogance, malou odhadují na jak velkou váhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
2.11.11 11:41

No na 3900g :cert: Ale nevim no moje mamina mi řikala že mně odhadovali na 4kg a narodila jsem se 3400g a odhadli to tak protože v ní bylo moc vody…Uvidíme no ale ja silně doufam že se mala narodi přirodně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
2.11.11 11:44

A nebo bude fakt větší z tohože ja miluju špenat :mrgreen: jedla bych ho deně :D zrovna včera jsem vařila… Do těhotenstvo jsem ho nemusela a po 3 měsici mi nějak zachutnal..teď ho žeru kilama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
2.11.11 11:48
Savi7 píše:
No na 3900g :cert: Ale nevim no moje mamina mi řikala že mně odhadovali na 4kg a narodila jsem se 3400g a odhadli to tak protože v ní bylo moc vody…Uvidíme no ale ja silně doufam že se mala narodi přirodně :srdce:

u kámošky se sekli také o půl kg, což je dost, to by se až tolik stávat nemělo, hele to dáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
2.11.11 11:49

Ja už to přenašení beru nějak optymisticky :D Prostě ať vyleze kdy se ji zachce hlavně že jsme donosili… To bylo kecu od 5měsice že mam ryzikovy ptž hrozí předčasny porod že nesmim do prace,, magnesium,,nohy nahoru… bla bla bla… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
2.11.11 11:52
Savi7 píše:
Ja už to přenašení beru nějak optymisticky :D Prostě ať vyleze kdy se ji zachce hlavně že jsme donosili… To bylo kecu od 5měsice že mam ryzikovy ptž hrozí předčasny porod že nesmim do prace,, magnesium,,nohy nahoru… bla bla bla… :twisted:

nejsi tím magnesiem zabetonovaná?,, :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
2.11.11 12:03

U nás taky vůůůůbec nic, žádná změna…takže příští úterý poslední poradna a pak na mě čeká pan doktor Mindžák :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
2.11.11 12:39

Asi jo no…zabrtonovali mně :cry: Lyri maš dost času tak se pomalu psychycky připravuj na pana doktora…Ale třeba ještě porodiš :wink: Kolikrt čtu jak holky pišou že byli na kontrole a nic a večer to na ně prostě přišlo… Což tera neni muj připad :cert: Jooo holky dneska mi konečně přišla první mateřska :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
2.11.11 13:14
lyrica píše:
U nás taky vůůůůbec nic, žádná změna…takže příští úterý poslední poradna a pak na mě čeká pan doktor Mindžák :cry: :cry: :cry: :cry:

ty máš ještě tak měsíc čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
2.11.11 13:15
Káčulaa píše:
lyrica píše:
U nás taky vůůůůbec nic, žádná změna…takže příští úterý poslední poradna a pak na mě čeká pan doktor Mindžák :cry: :cry: :cry: :cry:

Na co měsíc čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
2.11.11 14:44

Ach jo ale už mam nervy všichni rodi a ja ne :zed: Jdu si dat prochazku po polabinach když mi přišla ta mateřska :andel: :mrgreen: a třeba se tak nachodim že to na mně přijde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
2.11.11 15:03

Savi já ti tak přeju abys to měla už za sebou..
Anet, ty se možná už také příští kontroly nedočkáš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
2.11.11 16:08

Normalně sem šla tera na prochazku a po 20 minutach mně chytly zada celkem dost tak sem šla radši domu :D tak třeba už už :D uvidime no teď tu bolest nějak tak nechapu je takova divna ani to nějak moc neboli ale je to jinší než každodenní posly… tak třeba to neni planej poplach.. No nechci tomu ani věřit :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
2.11.11 16:11
lyrica píše:
Káčulaa píše:
lyrica píše:
Na co měsíc čas?

dělala jsme si srandu, ale dle metříku jsi 38, respektive do 42tt to jde ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
2.11.11 16:13
Savi7 píše:
Normalně sem šla tera na prochazku a po 20 minutach mně chytly zada celkem dost tak sem šla radši domu :D tak třeba už už :D uvidime no teď tu bolest nějak tak nechapu je takova divna ani to nějak moc neboli ale je to jinší než každodenní posly… tak třeba to neni planej poplach.. No nechci tomu ani věřit :D:D

jak je ted? či jsi už v porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková