Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
womanz píše:
Anet, plíny taky nějaké dostaneš, tak Ti zbytek může přinést druhej den tatínek
No na to raději spolíhat nebudu, že mi je dají, já si je vezmu rovnou..
Jé, holky, koukám jak balíte. No já jsem jela s kufrem na kolečkách
![]()
Monika H. píše:
Jé, holky, koukám jak balíte. No já jsem jela s kufrem na kolečkách![]()
![]()
Já tam přišla bez dokladů, bez ničeho, byslala jsme u nemocnice a jen s emi něco nezdálo, šli jsme na pocházku se psem a oni si mě tam nechali že je to k porodu, já neměla sebou nic ![]()
Manža pro to pak šel rychle domů, byl za 10 minut zpět, ale také jsme tam dostala řádně vynadáno
což se ani nedivím
Káčulaa píše:Monika H. píše:Já tam přišla bez dokladů, bez ničeho, byslala jsme u nemocnice a jen s emi něco nezdálo, šli jsme na pocházku se psem a oni si mě tam nechali že je to k porodu, já neměla sebou nic
Jé, holky, koukám jak balíte. No já jsem jela s kufrem na kolečkách![]()
![]()
Manža pro to pak šel rychle domů, byl za 10 minut zpět, ale také jsme tam dostala řádně vynadánocož se ani nedivím
Kačko, nechápu proč vynadáno
…
Kačko, psala jsi mi sz, ale nejde mi to otevřít, hlásí to nějakou chybu ![]()
Monika H. píše:
Kačko, psala jsi mi sz, ale nejde mi to otevřít, hlásí to nějakou chybu
Vynadáno, protože jsem tam přišla bez ničeho, nic jsem sebou neměla, ani doklady, takže s enedivím, prostě ta nemocnice byla okolo, když jsme šli se psem, neměla jsem ani jako nějaké extra problémy, byli jsme na procházce a tam jsme dostala divný pocit a pak manža letěl pro doklady a věci, protože už mi nedávali ani YAL, nic, už jsme skoro rodila, tak asi tak, já ti říkala, že u mne rychlovka.
Ta SZ nevím, já tam jen psal ao sportu, jinak nic ![]()
Ahojky, prosímvás, nebyl někdo z vás na odběru na tripply v pardubické nemocnici? Mám si tam zítra volat, ale nemám číslo
![]()
Reinka píše:
Ahojky, prosímvás, nebyl někdo z vás na odběru na tripply v pardubické nemocnici? Mám si tam zítra volat, ale nemám číslo![]()
nemocnice je 466011111, to je na ústřednu, na gyndu tě přepojej, ale když mrkneš na net, tak si zadej porodnice pardubice a nalezneš tam potřebná čísla
Káčulaa píše:Reinka píše:nemocnice je 466011111, to je na ústřednu, na gyndu tě přepojej, ale když mrkneš na net, tak si zadej porodnice pardubice a nalezneš tam potřebná čísla
Ahojky, prosímvás, nebyl někdo z vás na odběru na tripply v pardubické nemocnici? Mám si tam zítra volat, ale nemám číslo![]()
Jenže jich tam je x
a já s tím jejich přepojováním už mám zkušeností až až, proto se ptám, jestli někdo nemá přímo to číslo, jinak na gyndu ho mám. ![]()
Ahoj holky, pár dnů vás jen dočítám - vy teda jedete.. V první řadě, zdravím Dukelačky!!! Já jsem rodilá Dukelačka (Jilemnického)- teď už tam mám jen taťku a bydlím v Čivicích. Na Duklu ale jezdíme k Haltuchové na dětský ![]()
Jinak já jsem rodila před skoro čtyřmi týdny, vyšlo na mě malování v pardubické porodnici a musela jsem do HK (absolutně si na ně ale nemůžu stěžovat, bylo to tam super). V Pcích mě ale tradične vytočil Mindžák- psala jsem to už i na této diskuzi, byla jsem v termínu,po minulé sekci, s těhu cukrovkou a velkým váhovým odhadem mimča a nulovým nálezem na čípku a on mě dva dny před zavřením porodky řekl, ať si další týden jedu někam do okresky(myšleno Chrudim), že tam ať si se mnou dělaj co chtěj…No nakonec jsme jeli hned do HK a tam mi okamžitě naplánovala primářka císaře… Při vstupním vyšetření mi pak dr. řekl, že s mým nálezem bych normálně prostě neporodila… Toho chlapa (Mindžáka) by někdo měl už prohodit oknem, fakt…
![]()
Ahoj holky, dnes budíček o půl sedmé, nějak už nemůžu spát a to jsem šla chrápat v jednu ![]()
oggyaozzy, hlavně, že je malej v pořádku, Mindžák je a vždy bude idiot, s tím mi už nic nenaděláme, jen doufám, že to brzy zjistí i v nemocnici a vykopnou ho
oggyaozzy píše:
Ahoj holky, pár dnů vás jen dočítám - vy teda jedete.. V první řadě, zdravím Dukelačky!!! Já jsem rodilá Dukelačka (Jilemnického)- teď už tam mám jen taťku a bydlím v Čivicích. Na Duklu ale jezdíme k Haltuchové na dětskýJinak já jsem rodila před skoro čtyřmi týdny, vyšlo na mě malování v pardubické porodnici a musela jsem do HK (absolutně si na ně ale nemůžu stěžovat, bylo to tam super). V Pcích mě ale tradične vytočil Mindžák- psala jsem to už i na této diskuzi, byla jsem v termínu,po minulé sekci, s těhu cukrovkou a velkým váhovým odhadem mimča a nulovým nálezem na čípku a on mě dva dny před zavřením porodky řekl, ať si další týden jedu někam do okresky(myšleno Chrudim), že tam ať si se mnou dělaj co chtěj…No nakonec jsme jeli hned do HK a tam mi okamžitě naplánovala primářka císaře… Při vstupním vyšetření mi pak dr. řekl, že s mým nálezem bych normálně prostě neporodila… Toho chlapa (Mindžáka) by někdo měl už prohodit oknem, fakt…
![]()
jsem z Dukly a do Čivic také často jezdíme ![]()
jůůů vy jste to tu rozjely..... já taky rodila v pce , ale sekcí a to už skoro před půl rokem… mno jo mindžákk… panečku co oknem už by ho mohly přestěhovat úplně někam jinam..... a jinak můžete pro nás hlasovat
http://prozeny.blesk.cz/…565/vojtisek
ZdrVÍM holky tak dneska jsem byla na ryzikovce a hadejte u koho??
No přeci u pana doktora MINDŽAKA.. Byl pěkně protivnej furt hazel s propiskou prej mi řika hmm když neporodite do čtvrtka tak sem přidte ale račte už porodit laskavě… Ja na něj koukam jak tvrdy y…tak doufam že fakt porodim :-/ Jinak jsem se dozvěděla že jsem otevřena na 2 prsty ale žek porodu nic nenaznačuje
No bylo to hrozny dnes.. Od pul 8 rano do 1 jsem tam byla…Až teď jsem dovalila domu a jsem uplně mrtva.. ![]()
Savi, tak jsi se ho měla zeptat jak to asi máš udělat, ať ti poradí chytrolín… Je to idiot, já doufám, že nebudu přenášet a nebudu mít tu čest se s ním potkat ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.