Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Káčulaa píše:
já jsem 25.12., to se roděj super lidi
hanulka78 píše:Káčulaa píše:
já jsem 25.12., to se roděj super lidi![]()
a nebo že by malej vydržel až do 4.1.
![]()
to jsem zas narozená já
Ach jo holky přenašim teprve 4 dny ale mam pocit že celou věčnost
No proč se jen ty naši princezně nechcce ven?? Ja mam takovej podcit že ještě par dni a umřu
spat nemužu 26 kilo+
každych 15 minut litam čurat… vyskoušela jsem snad všechny babske rady ale nic prostě se ji nece ![]()
Savi7 píše:
Ach jo holky přenašim teprve 4 dny ale mam pocit že celou věčnostNo proč se jen ty naši princezně nechcce ven?? Ja mam takovej podcit že ještě par dni a umřu
spat nemužu 26 kilo+
každych 15 minut litam čurat… vyskoušela jsem snad všechny babske rady ale nic prostě se ji nece
savi já tě chápu, mě na těhu nejvíce vadila ta nejistota, že stále nic, já ještě mám ke všemu daleko práh bolesti, tak já vážněnetušila, že už to je k porodu, to čekání, jestli, kd yuž, to bylo pro mne asi nejtěžší, já si myslím, že budu rodit o dost dřív, je to už 4. miminko, ted jsme také rodila o 8 dní dříve, ale já zas euž ted od té doby, co malou cítím, tak ji furt hlídám a běda, jak sebou nemele, tak se hned bojím a mám strach, přitom by mi doktor nepomohl, kdyby s etam něco stalo, tak jsme kolikrát nervní jako svina, no musíš vydržet, oni by správně porod vůbec vyvolávat neměli, aby to bylo spontální a tak, jak to miminko právě potřebuje a jak je přichystané, no uvidíš, ale tady jasně vidíš to, že někomu stačí vyběhnout schody, nebo pověsit záclony a letí rodit a některé mimčo prostě nechce, i když děláš psí kusy
![]()
Tjn ja ležim a povidam si s břiškem..: Teodorko prosíím pojď už ven ořeci nechceš zase jit k Mindžakovi
tak uvidime jestli mně poslechne ![]()
Savi a nedělal ti ten exot Mindžák hamiltna
to on strašně rád ![]()
Savi tam bylo tolik lidí, že nevím..
Já jsem byla sama u zdi u dveří.
Třeba ještě do čtvrtka porodíš
Já mám opačný problém
spíš vydržet.
Savi7 píše:
coto??![]()
Tak to ti ho asi nedělal,se divím.hamiltnův hmat bys poznala dost to bolí,mě ho tenkrát dělal a já lezla skoro po zdi a on mi ještě trapně řekl,chcete rodit?tak držte
sice jsem rodit nezačla,ale bolelo to jako čert.
Holky já mám depku..já chci už rodit..kolem mě rodí holky, co mají termín až za mnou a já to nezvládám jako
Posílám dnešní pupík..
yri zlato vydrž,máš ještě 14dní a vem si že můžeš klidně rodit až ve 42 týdnu,tak nekoukej na to která jak rodí,mysli na to že malej je v pořádku a pěkně se tam dopéká
vydrž,furt jsi blíž než já
![]()
womanz píše:
Anet vydrž
Já vím Zuzi,..
ale je to teda psychicky už nějaký náročný.. ![]()
womanz píše:
pupík krásnej, koukala jsem na fotky na FB, moc pěkný
Díky ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.