Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3965
1.11.11 15:27
Káčulaa píše:
já jsem 25.12., to se roděj super lidi :palec:
:palec: :palec: a nebo že by malej vydržel až do 4.1. :mrgreen: :mrgreen: to jsem zas narozená já :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
1.11.11 15:57
hanulka78 píše:
Káčulaa píše:
já jsem 25.12., to se roděj super lidi :palec:
:palec: :palec: a nebo že by malej vydržel až do 4.1. :mrgreen: :mrgreen: to jsem zas narozená já :mrgreen:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
1.11.11 16:09

Ach jo holky přenašim teprve 4 dny ale mam pocit že celou věčnost :cert: No proč se jen ty naši princezně nechcce ven?? Ja mam takovej podcit že ještě par dni a umřu :zed: spat nemužu 26 kilo+ :poblion: každych 15 minut litam čurat… vyskoušela jsem snad všechny babske rady ale nic prostě se ji nece :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
1.11.11 16:14
Savi7 píše:
Ach jo holky přenašim teprve 4 dny ale mam pocit že celou věčnost :cert: No proč se jen ty naši princezně nechcce ven?? Ja mam takovej podcit že ještě par dni a umřu :zed: spat nemužu 26 kilo+ :poblion: každych 15 minut litam čurat… vyskoušela jsem snad všechny babske rady ale nic prostě se ji nece :evil:

savi já tě chápu, mě na těhu nejvíce vadila ta nejistota, že stále nic, já ještě mám ke všemu daleko práh bolesti, tak já vážněnetušila, že už to je k porodu, to čekání, jestli, kd yuž, to bylo pro mne asi nejtěžší, já si myslím, že budu rodit o dost dřív, je to už 4. miminko, ted jsme také rodila o 8 dní dříve, ale já zas euž ted od té doby, co malou cítím, tak ji furt hlídám a běda, jak sebou nemele, tak se hned bojím a mám strach, přitom by mi doktor nepomohl, kdyby s etam něco stalo, tak jsme kolikrát nervní jako svina, no musíš vydržet, oni by správně porod vůbec vyvolávat neměli, aby to bylo spontální a tak, jak to miminko právě potřebuje a jak je přichystané, no uvidíš, ale tady jasně vidíš to, že někomu stačí vyběhnout schody, nebo pověsit záclony a letí rodit a některé mimčo prostě nechce, i když děláš psí kusy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
1.11.11 16:17

:zed: Tjn ja ležim a povidam si s břiškem..: Teodorko prosíím pojď už ven ořeci nechceš zase jit k Mindžakovi :zed: :lol: tak uvidime jestli mně poslechne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
1.11.11 17:13

Savi a nedělal ti ten exot Mindžák hamiltna :?: :?: to on strašně rád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
1.11.11 17:26

coto?? :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
1.11.11 18:39

Savi tam bylo tolik lidí, že nevím.. :nevim: Já jsem byla sama u zdi u dveří.
Třeba ještě do čtvrtka porodíš :palec: Já mám opačný problém :lol: spíš vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
1.11.11 18:52
Savi7 píše:
coto?? :oops: :mrgreen:

Tak to ti ho asi nedělal,se divím.hamiltnův hmat bys poznala dost to bolí,mě ho tenkrát dělal a já lezla skoro po zdi a on mi ještě trapně řekl,chcete rodit?tak držte :cert: :cert: sice jsem rodit nezačla,ale bolelo to jako čert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.11.11 18:56

Holky já mám depku..já chci už rodit..kolem mě rodí holky, co mají termín až za mnou a já to nezvládám jako :nevim: Posílám dnešní pupík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
1.11.11 19:01

Anet vydrž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
1.11.11 19:02

yri zlato vydrž,máš ještě 14dní a vem si že můžeš klidně rodit až ve 42 týdnu,tak nekoukej na to která jak rodí,mysli na to že malej je v pořádku a pěkně se tam dopéká :mavam: vydrž,furt jsi blíž než já :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
womanz píše:
Anet vydrž :kytka:

Já vím Zuzi,.. :hug: ale je to teda psychicky už nějaký náročný.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157

pupík krásnej, koukala jsem na fotky na FB, moc pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.11.11 19:03
womanz píše:
pupík krásnej, koukala jsem na fotky na FB, moc pěkný :palec:

Díky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková