Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj pardubandy ![]()
Lyriko po TP tě určitě pošlou do rizikovky, já tam byla v pondělí a byl tam Mindžák taky, ale myslím, že tam má svojí ordinaci i primářka Kokrdová, jen to k ní bude čekání na celé dopoledne. Ona odbíhá i k porodům. Myslím, že má ordinaci hned vedle ultrazvuku.
Jinak Gobel je mladej dr, moc příjemnej, já ho zažila osobně na vizitě a před porodem jsem ležala na monitoru a on za plentou vyšetřoval jednu přenášející těhulku a byl k ní opravdu moc hodný. Právě, že to byl takový sympaťák, že jsem si právě proto četla jak se jmenuje.
Novopečeným maminkám moc gratuluju a přeju hlavně zdravá miminka
a holky čekatelky na blížící se termín, Vám přeju, ať se co nejdříve dočkáte co možná nejméně bolestivého porodu, hlavně bez komplikací. Zatím hooodně odpočívejte a čerpejte síly, bude se Vám to moooc hodit ![]()
krmar no já jsem ho právě zažil v pátek a mám z toho takovej pocit, že už ani nechci rodit
![]()
Copak ti provedl? Právě jsem se o něm dnes bavila i s kamarádkou, že ji rodil a taky velice pozitivní zkušenost. Ale třeba je náladovej. No holka rodit už budeš muset, tak ti přeju ať narazíš na dobrý personál.
Hoj holky, no ja Gobla zazila 2× na utz, dost machroval a este jako veljej odtup,hrozne neosobni… pri prvnim porodu to byl cucak,krerej jen prihlizel a po trech letech Velkej Pan doktor… jako na Mindzaka nema,ale sympos to teda pro me neni… kdybyste zazily ty doktory v hradci… jen kvuli nim bych snad znova rodila. I ten,co me prijimal a pak rodil-pohodar,ale poctivej,osobne me prisel zkontrolovat mimo vizitu jak na Jip,tak na sestinedeli… a ti co chodili po vizitach-no radost! Fakt Hk doporucuju!
Lyri, mě Gobel rodil, ale leden 2009, nemůžu teda říct ani slovo proti, příjemnej, milej, ochotnej, vtipnej,…
podle vel břicha mi odhadoval váhu miminka (první měla přes 4 kila, tak jsem se děsila, abych zas nerodila cvalíka), tipnu 3,5 kg a Terezka měla 3460g. Fakt jsem z něj byla poměrně nadšená.
A jinak perlička - vyšetřoval mě ve čtvrt na devět, nález nic moc, sázeli jsme se, jestli porodím do půlnoci a prej jo, kolem půlnoci to bude. Vtipnej manžel hodil do placu „já to vidím ve třičtvrtě na devět“…všichni prdelky, hahaha, no tak jsem byla pomalá, protože Terezka se narodila ve 20,48… ![]()
Ahoj holky,tak sem byla včera v poradně a byl tam ten Mindžák,mě nepřišel nějak hroznej,ale občas sem mu nerozuměla.Jinak na porod to furt nevypadá,tak v pátek jdu na vyvolání
ale třeba se rozrodíme dřív.Byla sem na ultrazvuku a odhadovaná váha 3600g,máte nějaká zkušenosti jak v pardubkách sou na tom s odhadem?Nechtěla bych žádného obříka nakonec.A do pátku asi mimi už moc nenabere co?
luccavon píše:
Ahoj holky,tak sem byla včera v poradně a byl tam ten Mindžák,mě nepřišel nějak hroznej,ale občas sem mu nerozuměla.Jinak na porod to furt nevypadá,tak v pátek jdu na vyvoláníale třeba se rozrodíme dřív.Byla sem na ultrazvuku a odhadovaná váha 3600g,máte nějaká zkušenosti jak v pardubkách sou na tom s odhadem?Nechtěla bych žádného obříka nakonec.A do pátku asi mimi už moc nenabere co?
Luc ty odhady jsou někdy opravdu +-0,5kg. Každej doktor mi vždy řekl něco jiného, záleží na tom, jak to měří.
Luccavon, tak přeju ať se rozdrodíš dřív…
já teda na Gobela neměla štěstí, nebo o tom nevím, třeba byl na nějaké vizitě, když jsem ležela na rizikovce
jak vůbec vypadá ![]()
luccavon - já měla odhad na UZ 3100gramů cca týden před porodem a malý se narodil 3660 gramů. Je to fakt +/- půl kila
Takže po dnešní poradně asi takhle, CS2, na monitoru kontrakce nic, takže parádička. Jen malej se tam má pořád dobře, no jo, pěknej domeček jsem mu postavila, komu by se z něj chtělo, ne? ![]()
Takže mě čeká rizikovka v porodnici, ALE, je jen v pondělí a ve čtvrtek a protože je svátek, tak tam můžu jít až v pondělí, takže se může stát, že v pondělí mi řeknou, ať už tam zůstanu nebo v úterý nástup na vyvolávačku..takže něco na moje nervy
![]()
Lyriko nemusíš se objednávat. Půjdeš rovnou do čekárny a sestra Tě pošle oběhnout utz a monitor a pak zpět k nim. Ale třeba to ještě dopadne ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.