Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky to je krásný, najednou se to tu rozrodilo, tak Vám holky přeju hlavně zdravá miminka.
KRML píše:
tak hlásím že se nám 8.11. narodil Honzík 4340g a 53 cm měl žloutenku tak jsme si to v porodnici prodloužili.Chrudim porodnice-super!!!!porod vyvolávaný a za 4 hodky bylo hotovo
takže za mě dobrý
moc gratuluju, njn, Chrudim, ta je skvělá, já rodial první 2 děti v Pardubicích, děs, když na to ted zpětně vzpomenu, no apak už jsem měla dost požadavky, tak jsem s erozhodoval mezi Pardubicemi a Chrudimí, rodila jsme v Chrudimi anaprostá spokojenost, ve všem mi vyšli vstříc, moc s emi tam líbilo. Furt ted přemýšlím, kd erodit, zpočátku jsme říkala, že Chrudim, ak jsme si říkala, že bych to možná psychicky špatně nesla, že určitě Pardubice a ted začínám opět přemýšlet nad Chrudimí. Hele furt tam tak řvou ty havrani?
Jinak mo cgratuluju k chlapákovi, byl teda velikej, jste šikulky
![]()
Kaculi-havrani byli za oknem, ale neslyšela jsem že by řvali
![]()
KRML píše:
Kaculi-havrani byli za oknem, ale neslyšela jsem že by řvali![]()
Havrani tam měli hnízdo hned u pokoje, kde ležely maminyk, co měli jít rodit, na odd. po šestinedělí jsem se již nedostala, ale ty havrani byly děsnýýýýýýýý. Ale začínám čím dál víc nad Chrudimí přemýšet, po tom, co jsem se opět dozvěděla na Pardubice, no jsem zvědavá, s čím budou chodit ted holky, my máme ještě čas ![]()
Já zatím po porodu Anet a ještě jedný kamarádky jsem ZATÍM pro Pardubice ![]()
Joo a jinak už vím, co jsme si vyrobili, čekáme klučíka
![]()
Já jdu tady do Pardubic, ono se všude něco najde, takže nebudu vymýšlet…
Reinko, tak se těšíte na klučíka? nebo si chtěla spíš holčičku?
Reinka píše:
Já zatím po porodu Anet a ještě jedný kamarádky jsem ZATÍM pro PardubiceJoo a jinak už vím, co jsme si vyrobili, čekáme klučíka
![]()
Holky a kde je odkaz, co a jak Anet? Já se k tomu nějak nedostala…
womanz píše:
Reinko, tak se těšíte na klučíka? nebo si chtěla spíš holčičku?
Já chtěla holku, já jediná
jinak celá rodina chtěla kluka
No, takže když mi doktorka řekla, že je to kluk, zmohla jsem se jen na „Hmmm“
tak na mě tak koukala divně
už si na to začínám zvykat, ale asi mi to bude ještě trvat, tak nějak jsem byla o tý holčičce přesvědčená ![]()
Ale hlavní samozřejmě je, aby byl prcek zdravej, s pindíkem nebo bez ![]()
Reinka píše:
Ale hlavní samozřejmě je, aby byl prcek zdravej, s pindíkem nebo bez
Tak tak
hlavně to zdravíčko. Mě od začátku tipovali kluka všichni, tak jsem se s tím nějak zžila, že to bude kluk, no a když nám ve 20tt řekli, že to bude nejspíš holka,tak jsem tomu nemohla uvěřit
pak to ještě 3× potvrdili dva doktoři nezávisle na sobě, tak snad se nespletli
jinak bude hošíček v růžovém ![]()
womanz píše:Reinka píše:Tak tak
Ale hlavní samozřejmě je, aby byl prcek zdravej, s pindíkem nebo bezhlavně to zdravíčko. Mě od začátku tipovali kluka všichni, tak jsem se s tím nějak zžila, že to bude kluk, no a když nám ve 20tt řekli, že to bude nejspíš holka,tak jsem tomu nemohla uvěřit
pak to ještě 3× potvrdili dva doktoři nezávisle na sobě, tak snad se nespletli
jinak bude hošíček v růžovém
to já vždycky říkám, lepší holka v modrým, než kluk v růžovým
ale s tím klukem si byla 100% jistá
takže jsem seděla v hračkářství, sledovala maminky s klučíkama a všechny ty klučičí hračky a zasněně pokukovala po panenkách
![]()
Reinka píše:womanz píše:Já chtěla holku, já jediná
Reinko, tak se těšíte na klučíka? nebo si chtěla spíš holčičku?jinak celá rodina chtěla kluka
![]()
No, takže když mi doktorka řekla, že je to kluk, zmohla jsem se jen na „Hmmm“
![]()
![]()
tak na mě tak koukala divně
už si na to začínám zvykat, ale asi mi to bude ještě trvat, tak nějak jsem byla o tý holčičce přesvědčená
Já když byla poprvé těhu před 13i lety, tak se na UTZ chodilo jen 3×, někdy v počátku, pak 20. a 30. týden. No a já jsem tak nějak vnitřně cítil,a že čekám chlapečka, byla jsem o tom 100%ně přesvědčená a i všichni okolo mne říkali, že je to jasný kluk, tolik jsme se s tou myšlenkou zžila, že jsme si ani nic jiného nepředstavoval, když jsem na bříško mluvila, tak to bylo samé Kubíčku tohle a tamto. Pak jsme jeli na ten UTZ ve 20.tt a doktor mě prohlížel a ptal s emě, zda chci vědět pohlaví, že je hezky vidět, tak jsme mu řekla, že jo, i když jsme si říkala, že je to blbost, že to vím, celkově i mateřsky cítím, že je to kluk, no a on mi řekl, že je to holčička. Já byla totálně mimo, já se zmohla jen na „holka????“ a on, no ano, děvčátko, no vylezla jsme odtamtud jak spráskanej pes, manžel namě koukal a ptal se, co se stalo, já mu řekla, že je to holčička a on mi řekl, že kecám. Pak jsme jeli domů a celou cestu jsme jeden druhého přesvědčovali, že holka je také dobrá, že jhe vlastně lepší než kluk, pak zase on na to, no a kdo se mnou bude chodit na ryby? tak já na to, že holka, no hele pamatuju si to zklamání doted. Byla jsem z toho úplně hotová a potřebovala jsme čas, pak jsme s ejiž na holčičku samozřejmě těšil aa ted jsem tak štastná, že tu mojí holku mám, u druhého těhu jsme si to nenechala říci, no a vylezl Daneček, u třetího jsem to chtěla vědět, tak holčička, no a teď jsme si také mo cpřáli holčičku a podařilo se, tak jsme rádi, ale i kdyby to byl kluk, tak bychom byli štastný, to jen mé pocity v prvním těhu
![]()
určitě holka může mít všechny barvy, kluk červenou klidně, ale růžovou, to je blbé, já holky danovi nechtěla kupovat holinky, když je za celej rok má 3×, tak jsme mu na fotbalové soustředění dala holinky po Lucce, ale to mne nenapadlo, co s ebude dít, byl ve 2. třídě, no a tam samý klic, fotbalové soustředění a on chudák holiny růžové s žirafou, tak to mám na talíři ještě i dnes, tak to opravdu neee ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.