Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak moc děkuji! Doufám, že tam mimísci vydrží alespoň do konce 32.týdne, snažím se jim doumlouvat. Lyri, bylo by fajn, kdybychoom se tam potkali, ale jinak přeji, aby se malý narodil o víkendu ![]()
luciedostal píše:
Tak moc děkuji! Doufám, že tam mimísci vydrží alespoň do konce 32.týdne, snažím se jim doumlouvat. Lyri, bylo by fajn, kdybychoom se tam potkali, ale jinak přeji, aby se malý narodil o víkendu
Určo vydržííí
Bychom si to mohly vyměnit, já ti dám můj ukázkovej nález a ty mě zkracující čípek, joo?
![]()
Mi povídej… Hned bych se tolik nenervovala a byla víc vklidu…
luciedostal píše:
Mi povídej… Hned bych se tolik nenervovala a byla víc vklidu…
Já taky
![]()
A odkud vůbec jsi přesně?
Tak my máme s přítelem podnájem v Polabinách, za obi, za labem.
luciedostal píše:
Tak my máme s přítelem podnájem v Polabinách, za obi, za labem.
A jsi taky docela mladá, nebo podle fotky mi připadá.. ![]()
A kdy máte termínek?
Tak mě bude v březnu 22. Na dnešní dobu na mimčo mladá, tj fakt, ale vždycky jsem chtěla být mladou maminkou. Termín mám až 21.2, ale s dvojčatama prej mám počítat, že se narodí už koncem ledna/začátkem února.
No mě je čerstvejch 24, tak to taky nejsem ještě žádná škatule
![]()
Jééé a víte, co to bude? Dvojčátka, mazeček!
luciedostal píše:
Tak mě bude v březnu 22. Na dnešní dobu na mimčo mladá, tj fakt, ale vždycky jsem chtěla být mladou maminkou. Termín mám až 21.2, ale s dvojčatama prej mám počítat, že se narodí už koncem ledna/začátkem února.
Luci já měla první dítě ve 23 letech a jsme naprosto spokojená, zato třeba holky, co mají rodit se mnou, tak jsou věkově kolem 30i let a spousty mají umělé oplodnění, není to ted asi žádná sranda
lyrica píše:
No mě je čerstvejch 24, tak to taky nejsem ještě žádná škatule![]()
![]()
Jééé a víte, co to bude? Dvojčátka, mazeček!
jak to myslíš tou škatulí? To bysme s emohli skoro urazit, my v tom nejlepším věku
![]()
Káčulaa píše:lyrica píše:jak to myslíš tou škatulí? To bysme s emohli skoro urazit, my v tom nejlepším věku
![]()
Jééé a víte, co to bude? Dvojčátka, mazeček!![]()
![]()
lyrica píše:Káčulaa píše:lyrica píše:jak to myslíš tou škatulí? To bysme s emohli skoro urazit, my v tom nejlepším věku
![]()
Jééé a víte, co to bude? Dvojčátka, mazeček!![]()
![]()
![]()
![]()
jééé, omlouvám se
![]()
![]()
Dvojčátka… jj.. je to mazec, byl to šok, ale už se nemůžeme dočkat
jedno víme, že bude kluk, druhý se zatím nechce ukázat, tak je to zatím překvápko… uvidíme na UTZ v 30.týdnu.
To jsem právě nechtěla, abych se rozhodla mít dítě někdy až ve 30 a potom s tím mít třeba problémy a muset na umělý…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.