Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
To ano, ale spis me zajima nejaky motiv. Treba, jestli modra barva byla v pruzich a tak. Ale moc dekuji
Motiv? Zadny tam nebyl, paska je jednobarevna. Proc to potrebujes vedet? ![]()
Je to moc osobni a tady to psat nechci. Je tedy cela jednobarevna a ne treba bila a modre prouzky na okraji pasky? Jinak dekuji a kdyztak to pak napisu do zprav, ale misela bych se zaregistrovat ![]()
To takhle vypada, ze chces bud o miste porodu nebo vubec o diteti lhat a chces si to posichrovat, kdyby se nahodou nekdo ptal.
Kvuli mne se registrovat nemusis, mne je po tom prd : twisted:
Bohuzel jsem daleko a prisla mi jen fotka, zadne jine spol pratele nejsou a na te fotce je jen miminko a jediny znak ten pasek. Nikde zadne dukazy o tehotenstvi a taky pra nic nemam psat na verejny portal. Ja opravdu nevim, zreba krivdim a to by me mrzelo. Ale vse vypada doooost divne a jestli mam pravdu, tak ten clovek je opravdu nemocnej. Jinak diky
@svej píše:
Bohuzel jsem daleko a prisla mi jen fotka, zadne jine spol pratele nejsou a na te fotce je jen miminko a jediny znak ten pasek. Nikde zadne dukazy o tehotenstvi a taky pra nic nemam psat na verejny portal. Ja opravdu nevim, zreba krivdim a to by me mrzelo. Ale vse vypada doooost divne a jestli mam pravdu, tak ten clovek je opravdu nemocnej. Jinak diky
Sice chápu, že je to pro tebe asi důležité, ale jak tvůj dotaz souvisí s tématem diskuze?
Jinak naše malá měla zelenou celobarevnou cedulku se jménem, datumem a časem narození, číslem porodu a tuším rodným číslem bez koncovky za lomítkem…
@maritimka píše:
Sice chápu, že je to pro tebe asi důležité, ale jak tvůj dotaz souvisí s tématem diskuze?
Jinak naše malá měla zelenou celobarevnou cedulku se jménem, datumem a časem narození, číslem porodu a tuším rodným číslem bez koncovky za lomítkem…
tak to bude asi tak, ze vezmou to, co jim prijde pod ruku. Ja tam rodila pred 16ti dny a zelenou jsem mela ja a mala ruzovou ![]()
@eva420 píše:
tak to bude asi tak, ze vezmou to, co jim prijde pod ruku. Ja tam rodila pred 16ti dny a zelenou jsem mela ja a mala ruzovou
Já měla taky zelenou. Schválně se mrknu na fotky, jestli neměla malá tedy taky růžovou, abych tady neplácala kraviny… Máme je schované, ale tak důkladně, že nevím, kde ![]()
ja jsem si je taky schovala, ale zatim je to chvilka, tak si jeste pamatuju kde jsou ![]()
@maritimka píše:
Hledala jsem diskuzi ve ktere se daval prispevek v roce 2013 a byla s Vami, kteri rodili na Lochaci. Tot vse a dulezite to je, pro me. Diky
@svej píše:
Prave mam podezreni, ze nekdo pekne lze meHledala jsem diskuzi ve ktere se daval prispevek v roce 2013 a byla s Vami, kteri rodili na Lochaci. Tot vse a dulezite to je, pro me. Diky
Tak pošli foto, jestli je tam vidět i kousek pokoje. To by ti taky mohl někdo poradit, jestli je to opravdu Locháč…
Svej tady je virtuální prohlídka kromě sálů jsou zde i pokoje http://www.fnplzen.cz/…l/index.html
Z toho by mělo být dobře poznat jestly jde o FNL pokud máte pochyby chtějte vidět rodný list popřípadě průkaznější fotky pokud máte podezření že se Vás někdo pokouší obelhat.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.