Porodnice Plzeň Lochotín - nadstandartní pokoj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
28.2.13 07:30

Malý měl světle zelenou, ale už je to pár let zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
svej
28.2.13 07:32

To ano, ale spis me zajima nejaky motiv. Treba, jestli modra barva byla v pruzich a tak. Ale moc dekuji

• Citovat
  • Upravit
svej
28.2.13 07:34

Potrebovala bych aktualne :)

• Citovat
  • Upravit
60142
28.2.13 07:43

Motiv? Zadny tam nebyl, paska je jednobarevna. Proc to potrebujes vedet? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
svej
28.2.13 08:46

Je to moc osobni a tady to psat nechci. Je tedy cela jednobarevna a ne treba bila a modre prouzky na okraji pasky? Jinak dekuji a kdyztak to pak napisu do zprav, ale misela bych se zaregistrovat :roll:

• Citovat
  • Upravit
60142
28.2.13 08:51

To takhle vypada, ze chces bud o miste porodu nebo vubec o diteti lhat a chces si to posichrovat, kdyby se nahodou nekdo ptal.
Kvuli mne se registrovat nemusis, mne je po tom prd : twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
svej
28.2.13 10:07

Prave mam podezreni, ze nekdo pekne lze me

• Citovat
  • Upravit
svej
28.2.13 10:12

Bohuzel jsem daleko a prisla mi jen fotka, zadne jine spol pratele nejsou a na te fotce je jen miminko a jediny znak ten pasek. Nikde zadne dukazy o tehotenstvi a taky pra nic nemam psat na verejny portal. Ja opravdu nevim, zreba krivdim a to by me mrzelo. Ale vse vypada doooost divne a jestli mam pravdu, tak ten clovek je opravdu nemocnej. Jinak diky

• Citovat
  • Upravit
7449
28.2.13 10:32
@svej píše:
Bohuzel jsem daleko a prisla mi jen fotka, zadne jine spol pratele nejsou a na te fotce je jen miminko a jediny znak ten pasek. Nikde zadne dukazy o tehotenstvi a taky pra nic nemam psat na verejny portal. Ja opravdu nevim, zreba krivdim a to by me mrzelo. Ale vse vypada doooost divne a jestli mam pravdu, tak ten clovek je opravdu nemocnej. Jinak diky

Sice chápu, že je to pro tebe asi důležité, ale jak tvůj dotaz souvisí s tématem diskuze?
Jinak naše malá měla zelenou celobarevnou cedulku se jménem, datumem a časem narození, číslem porodu a tuším rodným číslem bez koncovky za lomítkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
28.2.13 10:40
@maritimka píše:
Sice chápu, že je to pro tebe asi důležité, ale jak tvůj dotaz souvisí s tématem diskuze?
Jinak naše malá měla zelenou celobarevnou cedulku se jménem, datumem a časem narození, číslem porodu a tuším rodným číslem bez koncovky za lomítkem…

tak to bude asi tak, ze vezmou to, co jim prijde pod ruku. Ja tam rodila pred 16ti dny a zelenou jsem mela ja a mala ruzovou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
28.2.13 11:01
@eva420 píše:
tak to bude asi tak, ze vezmou to, co jim prijde pod ruku. Ja tam rodila pred 16ti dny a zelenou jsem mela ja a mala ruzovou ;)

Já měla taky zelenou. Schválně se mrknu na fotky, jestli neměla malá tedy taky růžovou, abych tady neplácala kraviny… Máme je schované, ale tak důkladně, že nevím, kde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
28.2.13 11:19

:D ja jsem si je taky schovala, ale zatim je to chvilka, tak si jeste pamatuju kde jsou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
svej
28.2.13 12:53
Prave mam podezreni, ze nekdo pekne lze me
@maritimka píše:

Hledala jsem diskuzi ve ktere se daval prispevek v roce 2013 a byla s Vami, kteri rodili na Lochaci. Tot vse a dulezite to je, pro me. Diky

• Citovat
  • Upravit
7449
28.2.13 21:20
@svej píše:
Prave mam podezreni, ze nekdo pekne lze meHledala jsem diskuzi ve ktere se daval prispevek v roce 2013 a byla s Vami, kteri rodili na Lochaci. Tot vse a dulezite to je, pro me. Diky

Tak pošli foto, jestli je tam vidět i kousek pokoje. To by ti taky mohl někdo poradit, jestli je to opravdu Locháč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
1.3.13 07:51

Svej tady je virtuální prohlídka kromě sálů jsou zde i pokoje http://www.fnplzen.cz/…l/index.html

Z toho by mělo být dobře poznat jestly jde o FNL pokud máte pochyby chtějte vidět rodný list popřípadě průkaznější fotky pokud máte podezření že se Vás někdo pokouší obelhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková