Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@svej píše:
Prave mam podezreni, ze nekdo pekne lze meHledala jsem diskuzi ve ktere se daval prispevek v roce 2013 a byla s Vami, kteri rodili na Lochaci. Tot vse a dulezite to je, pro me. Diky
Malej měl světle modrou s bilym prostorem pro udaje
Ahoj holky
,mám takovej dotaz, chci se zeptat jestli ste se musely dopředu jít do porodnice na Lochotín zaregristrovat? Já jsem 2× rodila v Plzni na Slovanech a vím, že sem se tak ukazovala na ozvách a byla sem tam zaregristovaná k porodu.Ale tady nevím. A nebo vás přijmou k porodu bez objednání, chci nadstandart, tak jestli si ho mám zamluvit dopředu. Moc děkuji ![]()
Registrace se nedelaji a nadstandart si dopredu nezamluvis. Rekni si u prijmu, jestli bude nejaky volny, tak ho dostanes, jinak budes muset pockat az se nadstandartni pokoj uvolni.
Ahoj, mě muj gynekolog řekl, že to je bez nahlášení a tak jsem se nehlásila a vzali mne. A nadstandart si zamluvit nelze, to až tam na šestineděli povíš, že máš zájem a daj tě do řady.
Já řekla u příjmu, že chci nadstandart, ale řekli mi, at si o to zažadam až na šestineděli.
Záleží jestli budeš na 6ti nedeli nebo na pooperačnim. Na pooperačním měli nadstandarty volny. Na 6ti nedeli si musiš nahlasit u přijmu ![]()
Nadstandardů mají poměrně dost, dostala jsem ho pokaždé (2×) v pohodě, jednou po cca 3h strávených na třílůžáku, podruhé jsem šla rovnou tam (pokaždé z JIP, měla jsem sekci). Nic se nezamlouvá, žádné registrace.
@Samamama Super,to sem ráda, všichni mě straší, že se musim v čas nahlásit jinak mě tam při porodu nepřimou a poženou mě jinam. Já mám vždy rychlej porod, jen tak tak jsem při dětech stačila doject do porodnice ![]()
@heli111 Tak to sem hned klidnější
,když nebude tak to 3dny vydržim ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.