Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@fenny píše:
@nikil Mě právě vyšetřovala úplně na začátku (vůbec nechápu, proč mě tam hnali) - řekla, že tam možná asi něco je, ale že by se teda ještě vůbec neodvažovala tvrdit, že jsem těhotná… no a za dva dny už tam byl
každý lékař jiný názor no…
Ahojky děvčata
Tak se k vám vmáčknu s dotázkem… myslíte si, že je k něčemu jít na jejicch přeporodní kurz? Jsme ve 33tt tak nad tím začínám uvažovat
Jinak v kolíně jsem ležela před měsícem na 1patře (rizikovka) pár dní a nemohla jsem si na nikoho stěžovat tak doufám, že to bude takové i nahoře ![]()
@Nikoolacek K dotazu se klidně přidám, taky nevím… mmch, jsme stejný týden, třeba se tam potkáme ![]()
@Nikoolacek Ahojky, my na něm s manželem byli, cca kolem toho 34. týdne
A nelituju, že jsme tam šli. Většinu (valnou) toho infa o tom, jak probíhá porod jsem sice už měla načteno, ale nebylo špatný slyšet to od někoho live
Navíc přidala informace o tom, jak to probíhá přímo v Kolíně. Co se děje po porodu, kdy dostaneš miminko atd. Taky co si vzít s sebou, co ti dají. A na závěr prohlídka hekáren a sálů, což není k zahození
Za tu stovku na osobu jsme dostali krom kurzu prenatal box a ještě další vzorečky, v boxu byla třeba poukázka do chicca (v Praze na Čerňáku) v min. hodnotě 100,– a tu jsme použili, takže se to zaplatilo ![]()
@Hřiběnka Tak to asi půjdeme vyzkusit… já jsem si zas říkala, že by se to mohlo hodit minimálně k tomu, ať tam potom nebloudím po chodbách ![]()
@Nikoolacek byli jsme.. pozor - ikdyž všude píšou, že je to na 3. patře, tak to bylo na 4… čekali jsme jak paka než nás napadlo se někoho optat
Myslím, že to zato stálo - řekli co si sebou vzít a co dostaneme, dostali jsme boxík se vzorkama a letáčkama. Bylo to fajn
Prohlídku jsme neměli, zrovna měli nějaký komplikovaný porod.
@HanHa My taky nejdřív čekali na 3. patře
Pak manžel vlezl do čekárny na UTZ, vzpomněl si, že tam o tom jednou četl a tam psali 4. patro ![]()
@Hřiběnka díky za popis tak ho nakonec teda zkusíme
Teda doufám, že to stihnem od včera mi slezlo bříško nák extra moc dolu a vůbec se necítim ve své kůži tak doufám, že se nic neděje… ![]()
@fenny No tak abychom se tam nepotkali
My půjdeme asi toho 26.6 to vycháází na sudý týden… a kdy máš termín?
@Nikoolacek Uvidíme
Taky bych vyrazila toho 26.6., ale nevím, jestli to bude stíhat muž, snad jo… za dalších 14 dní už by třeba mohlo být pozdě
Termín mám 5.8.
@Nikoolacek @fenny To půjdete tři dny před mým TP, takže kdyby vás nechtěli vzít na sál, že tam zrovna rodí nějaká hysterka, tak to budu možná já ![]()
@Hřiběnka Že by?
Holky, já začínám být děsně zvědavá, jaký to bude… asi mi už hrabe ![]()
@fenny tak jáá 6.8 abychom se nesešli na hekárně
už pereš výbavičku? neboj nejsi sama komu hrabe
už se tak moc těším, že bych šla rodit nejradši zítra, ale zároven ten pocit strachu ha ad žijou hrmony ![]()
@Nikoolacek No tak to se třeba sejdem
Výbavičku ještě neperu, čekám na nástup na mateřskou, pojedu k našim a vyperu všechno u mamky… tady v bytě mi to blbě schne. Jinak asi nás ještě čeká stěhování, asi mi z toho hrábne
A do toho chci do porodu dopsat diplomku… jsem na to moc zvědavá, už teď se nemůžu soustředit
A ještě ke všemu nevíme pohlaví, tak pořád přemýšlím, co to asi bude ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.