Porodnice v Kolíně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13843
13.6.13 20:47
@fenny píše:
@nikil Mě právě vyšetřovala úplně na začátku (vůbec nechápu, proč mě tam hnali) - řekla, že tam možná asi něco je, ale že by se teda ještě vůbec neodvažovala tvrdit, že jsem těhotná… no a za dva dny už tam byl :-)

každý lékař jiný názor no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
13.6.13 22:09

Ahojky děvčata :-) Tak se k vám vmáčknu s dotázkem… myslíte si, že je k něčemu jít na jejicch přeporodní kurz? Jsme ve 33tt tak nad tím začínám uvažovat :nevim: Jinak v kolíně jsem ležela před měsícem na 1patře (rizikovka) pár dní a nemohla jsem si na nikoho stěžovat tak doufám, že to bude takové i nahoře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
14.6.13 09:20

@Nikoolacek K dotazu se klidně přidám, taky nevím… mmch, jsme stejný týden, třeba se tam potkáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
14.6.13 09:23

@Nikoolacek Ahojky, my na něm s manželem byli, cca kolem toho 34. týdne :) A nelituju, že jsme tam šli. Většinu (valnou) toho infa o tom, jak probíhá porod jsem sice už měla načteno, ale nebylo špatný slyšet to od někoho live :) Navíc přidala informace o tom, jak to probíhá přímo v Kolíně. Co se děje po porodu, kdy dostaneš miminko atd. Taky co si vzít s sebou, co ti dají. A na závěr prohlídka hekáren a sálů, což není k zahození :) Za tu stovku na osobu jsme dostali krom kurzu prenatal box a ještě další vzorečky, v boxu byla třeba poukázka do chicca (v Praze na Čerňáku) v min. hodnotě 100,– a tu jsme použili, takže se to zaplatilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
14.6.13 09:58

@Hřiběnka Tak to asi půjdeme vyzkusit… já jsem si zas říkala, že by se to mohlo hodit minimálně k tomu, ať tam potom nebloudím po chodbách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
14.6.13 10:46

@fenny Určitě, ukážou, kde máš pak zazvonit  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
14.6.13 11:03

@Hřiběnka No, tak to by se taky mohlo hodit  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
14.6.13 11:57

@Nikoolacek byli jsme.. pozor - ikdyž všude píšou, že je to na 3. patře, tak to bylo na 4… čekali jsme jak paka než nás napadlo se někoho optat :roll: Myslím, že to zato stálo - řekli co si sebou vzít a co dostaneme, dostali jsme boxík se vzorkama a letáčkama. Bylo to fajn :) Prohlídku jsme neměli, zrovna měli nějaký komplikovaný porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
14.6.13 12:09

@HanHa My taky nejdřív čekali na 3. patře :lol: Pak manžel vlezl do čekárny na UTZ, vzpomněl si, že tam o tom jednou četl a tam psali 4. patro :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
14.6.13 12:26

@Hřiběnka díky za popis tak ho nakonec teda zkusíme :-) Teda doufám, že to stihnem od včera mi slezlo bříško nák extra moc dolu a vůbec se necítim ve své kůži tak doufám, že se nic neděje… :?

@fenny No tak abychom se tam nepotkali :-D My půjdeme asi toho 26.6 to vycháází na sudý týden… a kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
14.6.13 12:42

@Nikoolacek Uvidíme :-) Taky bych vyrazila toho 26.6., ale nevím, jestli to bude stíhat muž, snad jo… za dalších 14 dní už by třeba mohlo být pozdě :-) Termín mám 5.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
14.6.13 12:53

@Nikoolacek @fenny To půjdete tři dny před mým TP, takže kdyby vás nechtěli vzít na sál, že tam zrovna rodí nějaká hysterka, tak to budu možná já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
14.6.13 13:09

@Hřiběnka Že by? :mrgreen: Holky, já začínám být děsně zvědavá, jaký to bude… asi mi už hrabe :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
14.6.13 13:43

@fenny tak jáá 6.8 abychom se nesešli na hekárně :-D už pereš výbavičku? neboj nejsi sama komu hrabe :-D už se tak moc těším, že bych šla rodit nejradši zítra, ale zároven ten pocit strachu ha ad žijou hrmony :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
14.6.13 13:48

@Nikoolacek No tak to se třeba sejdem :D Výbavičku ještě neperu, čekám na nástup na mateřskou, pojedu k našim a vyperu všechno u mamky… tady v bytě mi to blbě schne. Jinak asi nás ještě čeká stěhování, asi mi z toho hrábne :roll: A do toho chci do porodu dopsat diplomku… jsem na to moc zvědavá, už teď se nemůžu soustředit :lol: A ještě ke všemu nevíme pohlaví, tak pořád přemýšlím, co to asi bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková