Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@katka82 Ahoj, ano stále celá ![]()
Od včera mám ale bolesti jak na ms, tak je to spíš opruz, když se stejně nic neděje.. otevřená jsem na prst, no to je super ![]()
No tak ty vlastně zažíváš, co si nezažila, ale nechci tě strašit, ale může být ještě hůř ![]()
![]()
No jako živě si to ještě při posledním porodu pamatuji, a pak že se na to zapomene, no asi mám „jinou“ pamět, ale porod Verunky si fakt pamatuju a to dost..to je asi taky jediné v těhu, z čeho mám fakt strach - z toho porodu. No a právě bolesti jako u ms jsem měla ten min týden, ale fakt brutus, první vana pomohla dopoledne, ale druhá odpol už ne a bricho jak šutr a do toho ty bolesti, tak jsme jeli a nic..a mám to tak obden..takže super ![]()
@katka82 No já to mám od včera auž teď mě to nebaví.. a taky mi to připomíná, že porod asi fakt bolet bude ![]()
@katka82 tak ja uz se hlasim z porodnice doma
o pulnoci, toho 16. mi praskla voda, a mala se narodila 17. ve 2:48, takze porod rychlovka a vse bez komplikaci.. v porodnici v pohode, na porodnim jsem ani nijak nic nepostrehla.. takovy vsichni ospaly
a navic jsem tam fakt byla jen hodinku a pul od prijezdu
na sestinedeli i na detskem vsichni moc hodny a ochotny, ale jak uz mam druhe, tak me vesmes nechavali byt a ja si uzivala malickou
a jak to vypada s vami??? ![]()
@adelajd no tak to moc moc gratuluji, hlavně zdravíčko at slouží
a tedy porod fakt fofr, čéče jak jsi to udělala, já chci taky ![]()
jinak já byla v úterý na ko, na monitoru kontrakce po 5ti min, Toman mě chtěla hnát do kolína ( jsem si říkala, že se tam třeba fakt potkáme
), že pomalu rodim a aspon týden ještě abych vydržela, já doma 2 děti, tak jsme se domluvily, že kdybych zase měla bolesti, tak že tam hned pojedu..no a od té doby nic moc..před tou kontrolou v pondělí na uterý v noci docela hnusný bolesti, až jsme pomalu jeli na kolín, ale po hodině to přešlo a už jen to tvrdnutí a kontrakce, které se docela dají..no a od kontroly v uterý ty bolesti asi 2×, včera mě to vzalo zase docela hodně, jako hodně ms bolesti a takové píchání, ale v noci zase celkem ok a dnes přes den taky celkem..jsem z toho docela už utahaná, a snad bych už raději rodila než toto..jako že to vypadá, že rodim a po pár hodinách kde nic tu nic..jako tohle ještě držet necelý měsíc, no nevím nevím..sestřička, že si myslí, že se v úterý na ko už neuvdíme, ale já myslím, že jo..
a co fotečka, nebyla by? at se taky pokochám a mám se ještě víc na co těšít ![]()
Ahoj, prosím rodila jste teď některá v Kolíně nebo docházíte na gyndu do nemocnice? Zajímalo by mně jak je to s návštěvami po porodu a s doprovodem na utz, děkuji ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.