Porodnice v Kolíně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2716
12.6.13 18:41

@fenny já jí v porodnici ani nevytáhla.. neměla jsem moc mlíka, ale holčina co byla se mnou na pokoji by bez ní (bez tamponů v ní) být nemohla.. takže bych si jí určitě vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
12.6.13 18:46

@HanHa To mám v plánu… asi vyrazím do futura :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
12.6.13 21:33

Já teda u prvního svoji košili nepoužila :mrgreen: špinila jsem jen ty jejich :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
13.6.13 08:04

Dobré ráno tak odběry na screnin hotové a jen co se vrátím z Moravy tak mě čeká UZ budu sice o 1000 lehčí ale pro klidný spánek to stojí :D
Holky které z vás byly na screningu ve 12 týdnu jak probíhal UZ??? Jdu na něj prvně tak jen jestli něco k tomu řeknou nebo budou zase potichu ať vím na co se připravit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
13.6.13 10:00

@luciblank1 Já jsem měla Bečváře a moc toho nenamluvil teda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
13.6.13 10:21

@luciblank1 Já měla taky Bečváře.. Moc toho nenamluvil, ale na druhou stranu - je na tyhle UTZ v Kolín nejlepší, takže „vem čert“, jak je ukecnej, hlavně, že to udělá pořádně :) Akorát si pamatuju, že pořád komentoval, jaké je to naše mládě divoké, ať si pořídíme řetěz :)
Ale i tak to byl vůbec nejhezčí UTZ z celého těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
13.6.13 10:27

Holky a nevíte kdy tam Bečvář bývá???
No já u kluků moc štěstí neměla zlatá Praha ale jezdit kvůli velkým Uz do Prahy se mi nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
13.6.13 11:40

@luciblank1 Řekla bych, že ne podle nějaká rozvrhu, ale je tam dost často. Celkem mi v nemocnici dělali UTZ 6× a z toho to bylo 5× u Bečváře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
13.6.13 11:44

Já měla dvakrát Bečváře a dvakrát Piškytlovou… ale kdy tam kdo bývá, to netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
13.6.13 13:57
@luciblank1 píše:
Dobré ráno tak odběry na screnin hotové a jen co se vrátím z Moravy tak mě čeká UZ budu sice o 1000 lehčí ale pro klidný spánek to stojí :D
Holky které z vás byly na screningu ve 12 týdnu jak probíhal UZ??? Jdu na něj prvně tak jen jestli něco k tomu řeknou nebo budou zase potichu ať vím na co se připravit :-)

Ahojky dnes jsem byla…vše ok. Byla tam paní lékařka Pyškintlová vše ukáže vše popíše :pankac: :pankac: se mi líbil její přístup…i foto mám :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
13.6.13 16:22

@nikil No tak paráda, že je všechno v pořádku. Tahle doktorka se mi taky zdá hodně pečlivá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
13.6.13 20:07

@nikil tak doufám že 27.6 jak půjdu na ten UZ tak tam bude ta Pyškintlová jsem baba zvědavá :pankac:
A dopadlo vše dobře?? A kollik berou v nemocnici za fotku?? :hug:
Jinak moc super že je vše v pořádku :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
13.6.13 20:16
@luciblank1 píše:
@nikil tak doufám že 27.6 jak půjdu na ten UZ tak tam bude ta Pyškintlová jsem baba zvědavá :pankac:
A dopadlo vše dobře?? A kollik berou v nemocnici za fotku?? :hug:
Jinak moc super že je vše v pořádku :hug: :hug: :hug: :hug:

100, za foto + 1000 za UTZ…děkuji jsem ráda že je vše v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
13.6.13 20:17
@fenny píše:
@nikil No tak paráda, že je všechno v pořádku. Tahle doktorka se mi taky zdá hodně pečlivá ;)

mě tedy jednou vyšetřovala na konci těhu, no byla taká nepříjemná ale změnila se :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
13.6.13 20:21

@nikil Mě právě vyšetřovala úplně na začátku (vůbec nechápu, proč mě tam hnali) - řekla, že tam možná asi něco je, ale že by se teda ještě vůbec neodvažovala tvrdit, že jsem těhotná… no a za dva dny už tam byl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková