Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@fenny já jí v porodnici ani nevytáhla.. neměla jsem moc mlíka, ale holčina co byla se mnou na pokoji by bez ní (bez tamponů v ní) být nemohla.. takže bych si jí určitě vzala.
Já teda u prvního svoji košili nepoužila
špinila jsem jen ty jejich ![]()
Dobré ráno tak odběry na screnin hotové a jen co se vrátím z Moravy tak mě čeká UZ budu sice o 1000 lehčí ale pro klidný spánek to stojí ![]()
Holky které z vás byly na screningu ve 12 týdnu jak probíhal UZ??? Jdu na něj prvně tak jen jestli něco k tomu řeknou nebo budou zase potichu ať vím na co se připravit ![]()
@luciblank1 Já měla taky Bečváře.. Moc toho nenamluvil, ale na druhou stranu - je na tyhle UTZ v Kolín nejlepší, takže „vem čert“, jak je ukecnej, hlavně, že to udělá pořádně
Akorát si pamatuju, že pořád komentoval, jaké je to naše mládě divoké, ať si pořídíme řetěz ![]()
Ale i tak to byl vůbec nejhezčí UTZ z celého těhu ![]()
Holky a nevíte kdy tam Bečvář bývá???
No já u kluků moc štěstí neměla zlatá Praha ale jezdit kvůli velkým Uz do Prahy se mi nechce
@luciblank1 Řekla bych, že ne podle nějaká rozvrhu, ale je tam dost často. Celkem mi v nemocnici dělali UTZ 6× a z toho to bylo 5× u Bečváře ![]()
Já měla dvakrát Bečváře a dvakrát Piškytlovou… ale kdy tam kdo bývá, to netuším.
@luciblank1 píše:
Dobré ráno tak odběry na screnin hotové a jen co se vrátím z Moravy tak mě čeká UZ budu sice o 1000 lehčí ale pro klidný spánek to stojí
Holky které z vás byly na screningu ve 12 týdnu jak probíhal UZ??? Jdu na něj prvně tak jen jestli něco k tomu řeknou nebo budou zase potichu ať vím na co se připravit
Ahojky dnes jsem byla…vše ok. Byla tam paní lékařka Pyškintlová vše ukáže vše popíše
se mi líbil její přístup…i foto mám
![]()
@nikil No tak paráda, že je všechno v pořádku. Tahle doktorka se mi taky zdá hodně pečlivá ![]()
@nikil tak doufám že 27.6 jak půjdu na ten UZ tak tam bude ta Pyškintlová jsem baba zvědavá ![]()
A dopadlo vše dobře?? A kollik berou v nemocnici za fotku?? ![]()
Jinak moc super že je vše v pořádku
![]()
@luciblank1 píše:
@nikil tak doufám že 27.6 jak půjdu na ten UZ tak tam bude ta Pyškintlová jsem baba zvědavá
A dopadlo vše dobře?? A kollik berou v nemocnici za fotku??
Jinak moc super že je vše v pořádku![]()
![]()
![]()
100, za foto + 1000 za UTZ…děkuji jsem ráda že je vše v pořádku..
@fenny píše:
@nikil No tak paráda, že je všechno v pořádku. Tahle doktorka se mi taky zdá hodně pečlivá
mě tedy jednou vyšetřovala na konci těhu, no byla taká nepříjemná ale změnila se ![]()
@nikil Mě právě vyšetřovala úplně na začátku (vůbec nechápu, proč mě tam hnali) - řekla, že tam možná asi něco je, ale že by se teda ještě vůbec neodvažovala tvrdit, že jsem těhotná… no a za dva dny už tam byl ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.