Porodnice v Kolíně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1181
4.6.13 13:02

Jo to jo, to bylo snad 3× za ten den co já byla na jipce… jen se nepřisával, pořád spal a ublinkával, jak byl nalokanej vody, ale my máme stejně problém s kojením, nechce baštit z prsa, nějak to nevytahne, tak odstříkávám… pak co jsem byla už druhý den na šestinedělí tak už jsem ho měla celý den u sebe, ale na noc jsem ho dala ještě sestrám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.13 17:27

Taky moc dekuji za podrobne popsani me toto vse ceka za 14 dni tak snad to zvladnu taky jsem mela cisar akutni a ted bych chtela lokalku abych hned jak vyndaji maleho ho mohla videt jinak jake spodni pradlo si berete tako ve to jednorazove jako by sitovane a nebo normalni bavlnene??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
4.6.13 17:34

@petrapodlipska já měla síťované jednorázové.. asi nutné nejsou, protože u císaře ta nutnost větrání není, ale já za ně byla moc ráda.. byly hodně pohodlné. Doma jsem se vrátila k pohodlným bavlněným, ale měla jsem tu gumičku přímo na jizvě, takže to moc pohodlné ze začátku nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.13 17:40

Dekuju moc za radu i kdyz sice rodim uz podruhe ale je to po dlouhe pauze tak mi prijde jako by to bylo poprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
4.6.13 17:43

@petrapodlipska no my se tam určitě někde potkáme :mavam:
taky mám jednorázový sitovaný, měla jsem je i u prvního a byla jsem spokojená…ale jsem zvědavá, jestli ten spinál zvládnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.13 17:50

No pokud malej nebude chtit driv tak se urcite potkame a treba i na stejnem pokoji :lol: takze zitra si jdu jeste koupit sitovane kalhotky a mozna uz si i zabalim tu tasku ted na to nejak nespecham rikam si ze mam stale dost casu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
4.6.13 17:53

U nás se zatím teda nic dřív nechystá 8) ale to se může klidně změnit, to je fakt :palec:
já jdu v pátek na kontrolu, tak se poptám na upřesnění toho data :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.13 17:56

No ja se vubec netesim na zitrek jdu na kontrolu do nymburskeho spitalu a taky budu oznamovat panu primari ze menim porodnici tak snad to probehne v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
4.6.13 18:24

Holky, držím vám palce. Taky uvažuju o druhém, ale manžel nechce. Takže to bude ještě boj. Za rok mi končí rodičák, tak to musím nějak vymyslet :-)Nejsem nejmladší a tak celkem spěchám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.13 18:35

Tak budu drzet palce at ti to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
4.6.13 18:42
@petrapodlipska píše:
No ja se vubec netesim na zitrek jdu na kontrolu do nymburskeho spitalu a taky budu oznamovat panu primari ze menim porodnici tak snad to probehne v pohode

no je to přeci tvá volba, ale počítej spíš s tím, že budou nepříjemní :roll:
Tak držím palce :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.13 18:44

Tak pritel jde semnou tak snad bude vse v poradku hlavne jsem zvedava jak bude obhajovat svoje chyby ve sve zprave co napsal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
4.6.13 18:51
@Eugiinka píše:
no je to přeci tvá volba, ale počítej spíš s tím, že budou nepříjemní :roll:
Tak držím palce :) :palec:

DRžím palce a nenech se rozhodit. Já se ti nedivím, že měníš. V Kolíně budeš spokojená, doktoři tady toho moc nenamluví, ale všichni jsou dobří. Důležitý je aby jsi byla spokojená a ve formě ty, ne nějakej potrefenej doktor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
4.6.13 18:54
@petrapodlipska píše:
Tak pritel jde semnou tak snad bude vse v poradku hlavne jsem zvedava jak bude obhajovat svoje chyby ve sve zprave co napsal

jak je tam chlap, tak si nedovolí nic :palec: :palec:
a budou tě ještě kontrolovat, nebo jdeš jen oznámit změnu a pak jedeš do kolína???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.13 19:01

Bude me jeste kontrolovat a pak to oznamim tak jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková