Porodnice v Kolíně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.6.13 07:54

Tak jedna se o primare kolarika ja nechci nikoho strasit treba s nim budes mit lepsi zkusenosti ale kdyz mi do zpravy napise ze jsem ve 35tt a ja jsem ve 36tt a dokonce podle biometrie malej odpovida 37tt pak mi tam pise veci na ktere se me vubec nezepta takze jsou nepravdive. Ale opravdu te nechci strasit budu ti prat hodne stesti ja jdu prave rodit do kolina k panu primari Tomanovi ktrery mi byl doporucen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
4.6.13 08:00

@petrapodlipska
Aha, dekuju za info. Me ho prave moje gyndarka chvalila. Pracovala s nim v Praze u Apolinare. Ja mam Kolin sice pres pole, ale chtela jsem Nymburk z duvodu toho, ze je tam vetsi klid, tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.13 08:04

Me ho moje doktorka taky doporucovala ale kdyz prirovnam vyho vysetreni tak se ve me hrabal jako v nejake krave opravdu jsem mela co delat dojit domu ale aspon ze jsem nekrvacela a ani nespinila jinak puvodne pan primar toman byl u nas v nymburce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
4.6.13 08:15
@Eugiinka píše:
ty jejich košile už nedávají??? 8o

Na kurzu říkala, že jejich košile k dispozici budou, ale ať si vezmeme radši i nějakou svoji, kdyby se stalo, že zrovna chvíli nebudou. Jinak je prý jedno, v čem tam budeme chodit, klidně domácí úbor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
4.6.13 08:50

Ahojky, pan primář Toman mě tedy nevyšetřoval, ale je to velmi milej a slušnej chlap. Aspoň tak na mě tedy působil. Když jsem odcházela z porodnice, tak mi dokonce podal ruku, což moc obvyklé není, nesetkala jsem se s tím tedy nikde :-)
Jinak Kolínská porodnice je vpohodě. Sestřičky na šestinedělí jsou moc fajn, sestřičky na dětském mají své mouchy, ale není to rozhodně katastrofa. Prostě některým chybí kapka empatie, obzvlášť když třeba s maminkou pracují hormony a ne vše bere s klidnou hlavou.Ale vysloveně si nemohu na nikoho stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.13 09:11

Presne tak pan primar Toman je opravdu prijeny doktor mel profesionalni jednani uz jen kdyz jsem se s nim sesla na konzultaci a taky proto jsem si ho vybrala aby mi porodil syna. Udelal mi zakladni vysetreni kterych jsem se u primare v nymburce nedockala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
4.6.13 09:47
@petrapodlipska píše:
Tak ja to mam planovane a mela bych byt 38 plus asi píše: Více

tak to nám vychází asi stejně, to se možná potkáme :lol: v pátek jdu na kontrolu, tak se zeptám na datum :cert: chci to taky vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.6.13 10:09
@petrapodlipska píše:
Ahojky maminky jsem tu nova a po problemech v nymburske porodnici jsem si vybrala kolinskou porodnici jen mam problem nevim co si mam sebou vzit jak pro sebe tak pro mimco poradte mi dekuju

ahojky..já rodila před měsícem v Kolíně. Sebou si vzít určitě ubrousky a plenky(nejmenší 2-5kg) pro mimi, jinak dostaneš reklamní krabici a v ní bude i mazání pro mimi, ale to tam dostaneš taky i s olejíčkem po koupání. Pro mimi si o oblečení můžeš kdykoliv požádat u sestřiček na novorozeneckým-mimoto jsou moc fajn a se vším ti pomůžou-kojení, koupání..popřípadě ti ho večer vemou, pokud moc brečí a ty si potřebuješ odpočinout…já teda měla sebou i ponožky a rukavičky pro mimčo a hodili se.Pro sebe si vem ty vložky, ručníky+kosmetiku, ideální kojící košile, ale mužeš i to co nosím doma, záleží na tobě. Hlavně vody a něco dobrého k jídlu. Co se týče stravy, sice večeře 2×, ale stojí to z houby..mně tam teda vubec nechutnalo, holt neocniční strava. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
4.6.13 10:51
Též souhlasím, že pan primář Toman je třída, opravdu dost milý chlápek též mi podal ruku při propuštění domů…jinak mě tedy nerodil ale přišel za mnou, než mu skončila služba a zařídil aby mi píchli epidural :lol: co se táká sester na porodním, prostě jak která vám padne do oka ale to je normálka! Co se týká šestinedělí též na jipce novor. sestry jsou milé ale některé né ale to je všude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: co se týče jídla no nevím já nejedla, byla jsem na dietě :lol: tkž jsme jídla ani neoškotovala…
@dostyna píše:
Ahojky, pan primář Toman mě tedy nevyšetřoval, ale je to velmi milej a slušnej chlap. Aspoň tak na mě tedy působil. Když jsem odcházela z porodnice, tak mi dokonce podal ruku, což moc obvyklé není, nesetkala jsem se s tím tedy nikde :-)
Jinak Kolínská porodnice je vpohodě. Sestřičky na šestinedělí jsou moc fajn, sestřičky na dětském mají své mouchy, ale není to rozhodně katastrofa. Prostě některým chybí kapka empatie, obzvlášť když třeba s maminkou pracují hormony a ne vše bere s klidnou hlavou.Ale vysloveně si nemohu na nikoho stěžovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
4.6.13 11:16
@Hřiběnka píše:
Na kurzu říkala, že jejich košile k dispozici budou, ale ať si vezmeme radši i nějakou svoji, kdyby se stalo, že zrovna chvíli nebudou. Jinak je prý jedno, v čem tam budeme chodit, klidně domácí úbor…
:palec: :palec: já si jednu beru, ale radši budu špinit tu jejich, když bude k dispozici…jen aby měli volno
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
4.6.13 11:24
@Eugiinka píše: :palec: :palec: já si jednu beru, ale radši budu špinit tu jejich, když bude k dispozici…jen aby měli volno

tu jejich se dostává jakmile nastoupíte na porodní sál, ale tu košili jsem sundala ihned jak mě přeložili z Jipky na šestinedělí…a nikdy více :mrgreen: jejich košile…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
4.6.13 12:28

Nazdárek, dnes je to přesně 3 týdny co jsem rodila v Kolíně… už podruhé… u obou šlo o císaře… první byl akutní v celkové anestézii, na jipce bylo plno, tak mě nastěhovali pak rovnou na pokoj na šestinedělí, tentokrát jsem nastoupila v pondělí večer, večer přišel primář a dohodli jsme se na vedení porodu, že prostě nejlepší bude zase císař, malý měl špatné průtoky… ráno v úterý jsem šla první na sál, bylo asi 8h. nejdřív jsme mysleli, že to půjde ve spinálu, ale já měla nerva a strašnou třesavku, kterou jsem nemohla ovládnout, že mě nakonec uspali zase celou… na Jip jsem byla do rána, sestřička jedna milá, druhá horší… ráno ve středu šup do sprchy a hurá na šestinedělí… malého mi přinesli asi 3× na přisátí, ale jen jsme se pomuchlovali, nechtěl vůbec pít… na šestinedělí jsem byla celou dobu na pokoji sama, což mi vyhovovalo… jídlo děs - fazolové lusky, gothaj s rohlíkem jako druhá večeře… ale stejně 2dny po císaři je dietka, piškoty, čistý vývar bez ničeho, krupicová kaše, bramborová kaše… ale v sobotu jsem mohla jít domů, bylo to příjemný zjištěný, čekala jsem že to bude až v pondělí, takže pokud je mimi v poho a mamka taky, tak i po císaři se jde 4 den domů… sestřičky ženské zrovna vyšly všechny super, dětské byly horší, ale já si nenechám nic líbit, taky matka v letech od 3 dětí… jinak doktoři jsou asi dobří všichni, jen většina jich moc nekomunikuje - výjimka Mudr. Adámek, Kohoutková, Toman… ale když se člověk nezeptá, tak se nic nedozví… Mudr. Bečvář a Hanzlík jsou machři, ale slovo z nich nevypadne jen tak a vypadají i přísně… pak je tam dost mladých doktorek, vypadají sice lehce nepřístupně, ale to může být jen zdání… tak všem co čekají na své poklady, přeju pokud možno rychlé a pohodové porody… PS: erár košili mi dávali na příjmu a byla poslední a navíc mě malá, na jip jsem ležela nahá, ale příjemně mě překvapili vložky na záchodě, ale nebude to pravidlo, takže vložky určitě svoje, nebyl ani líh na pupíček, ten bych si vzala taky kdybych to věděla, že nebude… jinak mazání na tělo jsem si vezla svoje, jejich věci do koupele jsem nepoužívala, já i doma koupám jen v čisté vodě… jo a já jsem měla ještě svojí malou varnou konvici, abych si mohla vařit kojící čaje a přebalovací podložky pod sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
4.6.13 12:36

@gaborka18 děkuji za detailní popis :hug:
taky mě čeká druhý císař, a u prvního jsem měla stejný problém - třesavka, tak mi doporučil celkovou narkozu!!! chtěla bych ted spinál, ale jestli to bude jako u pprvního…
za jak dlouho ti malýho přinesli ukázat, když jsi se probrala na JIPce???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
4.6.13 12:49

@Eugiinka to si moc dobře nepamatuju, nekoukala jsem na hodiny a hodně jsem spala, ale myslím, že to bylo až někdy po obědě… no já právě prvně rodila přirozeně, druhý akutním císařem, protože se dusil, takže celková narkoza, tak jsem chtěla zkusit u posledního porodu zase něco jiného, ať mám tedy zase jiný zážitek a chtěla jsem mít manžela u toho, no zase plány jsou od toho, aby se měnili a rušili… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
4.6.13 12:55
@gaborka18 píše:
@Eugiinka to si moc dobře nepamatuju, nekoukala jsem na hodiny a hodně jsem spala, ale myslím, že to bylo až někdy po obědě… no já právě prvně rodila přirozeně, druhý akutním císařem, protože se dusil, takže celková narkoza, tak jsem chtěla zkusit u posledního porodu zase něco jiného, ať mám tedy zase jiný zážitek a chtěla jsem mít manžela u toho, no zase plány jsou od toho, aby se měnili a rušili… :lol: :lol:

no mě odtekla voda a kvůli příčné poloze, jsme měli císaře. ale nervy pracovaly, hlavně to bylo 32tt.
Ted bych chtěla ten spinál, ale jestli se budu zase klepat…tak asi jak říkáš, plány můžu mít jakýkoliv :zed:
Nemusím přesný čas, jen jestli ti ho přinesli ještě ten den, já měla prvního na JIPce, takže mě za ním vezl manžel, až druhý den odpoledne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková