Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, pan doktor Hanzlík je poněkud mrzutý, ale jeho pověst ho předchází, jako výtečného odborníka. Dokonce jsem zažila, jak ho jedna paní na chodbě prosila, aby šel k jejímu porodu
Takže bych nedala hned na první dojem, lékaři jsou taky jen lidi a někdy nemají náladu
Já jsem měla na utz jiného lékaře a také moc nemluvil, takže je to asi normální.
Ahoj,
holky, co jste rodily v Kolíně, mám dotaz, jak to je s registrací do porodnice? Kdy, od kolika, co s sebou?
Díky moc za odpovědi.
Billi píše:
Ahoj,holky, co jste rodily v Kolíně, mám dotaz, jak to je s registrací do porodnice? Kdy, od kolika, co s sebou?
Díky moc za odpovědi.
Ahoj,
sepsání porodopisu se dělá od 36tt,sepisuje se to na oddělení šestinedělí,hned když tam vejdeš tak jsou to asi 3dveře napravo naproti kuchyňky.Jsou tam příjemní a je to rychlovka.
Do porodnice si vezmi vše pro mimi i sebe.jediné co tam je automatický,tak je oblečení pro mimča.Ćili oblečení nebudeš potřebovat.jinak veškerý hygienický potřeby(vložky,plinky,mýdlo,toaletní papír ssebou.Kdyby jsi ještě něco potřebovala vědět,ozvi se ![]()
dostyna píše:Billi píše:Ahoj,
Ahoj,holky, co jste rodily v Kolíně, mám dotaz, jak to je s registrací do porodnice? Kdy, od kolika, co s sebou?
Díky moc za odpovědi.
sepsání porodopisu se dělá od 36tt,sepisuje se to na oddělení šestinedělí,hned když tam vejdeš tak jsou to asi 3dveře napravo naproti kuchyňky.Jsou tam příjemní a je to rychlovka.
Do porodnice si vezmi vše pro mimi i sebe.jediné co tam je automatický,tak je oblečení pro mimča.Ćili oblečení nebudeš potřebovat.jinak veškerý hygienický potřeby(vložky,plinky,mýdlo,toaletní papír ssebou.Kdyby jsi ještě něco potřebovala vědět,ozvi se
Moc díky, mám ještě jeden dotaz.
Mají na to registrování vyhražené časy a dny, nebo tam můžu dojít v pracovní dny třeba do 17:00?
Billi píše:dostyna píše:Moc díky, mám ještě jeden dotaz.Billi píše:Ahoj,
Díky moc za odpovědi.
Do porodnice si vezmi vše pro mimi i sebe.jediné co tam je automatický,tak je oblečení pro mimča.Ćili oblečení nebudeš potřebovat.jinak veškerý hygienický potřeby(vložky,plinky,mýdlo,toaletní papír ssebou.Kdyby jsi ještě něco potřebovala vědět,ozvi se
Mají na to registrování vyhražené časy a dny, nebo tam můžu dojít v pracovní dny třeba do 17:00?
Můžeš kdykoliv.Prý je nejlepší přes oběd,ale není problém kdykoliv
Ahojky,
mohly byste mi holky, které jste rodily v Kolině napsat co všechno s sebou?? SIce jsem byla na předporodním kurzu, ale zapomněla jsem se zeptat, co všechno musím mít na miminko s sebou.
Moc děkuji
Lenka
zaloha píše:
Ahojky,
mohly byste mi holky, které jste rodily v Kolině napsat co všechno s sebou?? SIce jsem byla na předporodním kurzu, ale zapomněla jsem se zeptat, co všechno musím mít na miminko s sebou.Moc děkuji
Lenka
Ahojky,
pro miminko vezmi dostatek plínek a ubrousků na utírání prdelky,zbytek už v porodnici je.Oblečení je tam erární,je zbytečný brát mimču svoje z domu.Kosmetika jako je olejíček na mytí a mazání se dostává,takže ten nemusíš.Moje rada,vezmi si i pár bavlněných plínek když se ti mimčo pozvrací,víkendové dny je to tam s měněním prádla slabší a tak jsem dlouho čekala než mi donesli čistou.Jinak mě nic nenapadá co pro prcka ještě
Moc děkuji za cenné info a maminka pro sebe??
Vložky asi erarní nejsou že??
Lenka
Co vím od kamarádek a co nám tam říkaly, tak vložky s sebou na 100%.
Zdravím,
já jsem rodila v Kolíně v září a jestli budu ještě těhotná, půjdu rodit tam. Nic mě neohromilo, ale ani neodstrašilo, prostě normál.
Z věcí pro maminky - vše jsem měla svoje. Na příjmu jsem dostala jen tu jejich bílou košili, ale tu jsem po porodu svékla, byla uspišněná
a pak jsem byla ve svojí. Ale některé maminky byly celý pobyt v té nemocniční.
Pro mimi - plínky, ubrousky. Vše ostatní - věci, kosmetika, atd. jsme dostaly v nemocnici.
Hodně zdaru.
Ahoj holky,
Dostaly jste v roce 2011 v Kolíně takový ten kufřík pro novorozence?
No ne že by to bylo podstatné pro výběr porodnice, ale spíš mě to zajímá ze zvědavosti.
Já ho u první dosala a byly tam super věci.
Jo ten kufřík se vzorky dávají.
Jinak na mimino sebou jen plíny, ubrousky a případně látkovku, když miminko blindí, ale ty tam myslím dávají. Oblečení je erární. Kosmetiku tam používají Johnsons, tu jsem si koupila i domů a když ji u mě viděl pediatr, tak řekl vyhodit, že to neradi vidí, lepší je sebamed nebo weleda, což můžu potvrdit. Takže při dalším si beru i vlastní olej na koupání. Olejíček a líh na pupík to všechno tam je.
Co se týká vložek, tak určitě mít svoje, ale mě došly, tak jsem si došla k sestrám a v poho mi pár dali, druhý den už jsem si koupila opět svoje. Jinak určitě sebou toaletní papír a mýdlo na ruce (krom dalších hygienických potřeb co kdo používá)
Holky, mám ještě jeden dotaz. Jak se staví Kolínská porodnice k dudlíkům? Má cenu ho s sebou brát?
Billi píše:
Holky, mám ještě jeden dotaz. Jak se staví Kolínská porodnice k dudlíkům? Má cenu ho s sebou brát?
Klidne si ho vezmi.Je to tvoje dite a ikdyz se muze najit sestra co budr brblat,tak bych to neresila.Pokud budes mit uplakany dite,tak je tonutnost
Pokud ale bude hodne,tak i tak ti v tasce moc mista nezabere ![]()
Dudlík si sebou klidně vezmi, je to tvoje věc,ale co já vím, tak dětská mudra je zásadně proti a sestry nevím, asi jak která, takže se na to připravit, že z toho nadšený nebudou a buď si to obhájit nebo dávat potají…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.