Porodnice v Kolíně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
4.9.11 12:39

Ahoj, pan doktor Hanzlík je poněkud mrzutý, ale jeho pověst ho předchází, jako výtečného odborníka. Dokonce jsem zažila, jak ho jedna paní na chodbě prosila, aby šel k jejímu porodu :-) Takže bych nedala hned na první dojem, lékaři jsou taky jen lidi a někdy nemají náladu :-) Já jsem měla na utz jiného lékaře a také moc nemluvil, takže je to asi normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
12.10.11 19:56

Ahoj,

holky, co jste rodily v Kolíně, mám dotaz, jak to je s registrací do porodnice? Kdy, od kolika, co s sebou?
Díky moc za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
3392
12.10.11 20:43
Billi píše:
Ahoj,holky, co jste rodily v Kolíně, mám dotaz, jak to je s registrací do porodnice? Kdy, od kolika, co s sebou?
Díky moc za odpovědi.

Ahoj,
sepsání porodopisu se dělá od 36tt,sepisuje se to na oddělení šestinedělí,hned když tam vejdeš tak jsou to asi 3dveře napravo naproti kuchyňky.Jsou tam příjemní a je to rychlovka.
Do porodnice si vezmi vše pro mimi i sebe.jediné co tam je automatický,tak je oblečení pro mimča.Ćili oblečení nebudeš potřebovat.jinak veškerý hygienický potřeby(vložky,plinky,mýdlo,toaletní papír ssebou.Kdyby jsi ještě něco potřebovala vědět,ozvi se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
12.10.11 20:51
dostyna píše:
Billi píše:
Ahoj,holky, co jste rodily v Kolíně, mám dotaz, jak to je s registrací do porodnice? Kdy, od kolika, co s sebou?
Díky moc za odpovědi.
Ahoj,
sepsání porodopisu se dělá od 36tt,sepisuje se to na oddělení šestinedělí,hned když tam vejdeš tak jsou to asi 3dveře napravo naproti kuchyňky.Jsou tam příjemní a je to rychlovka.
Do porodnice si vezmi vše pro mimi i sebe.jediné co tam je automatický,tak je oblečení pro mimča.Ćili oblečení nebudeš potřebovat.jinak veškerý hygienický potřeby(vložky,plinky,mýdlo,toaletní papír ssebou.Kdyby jsi ještě něco potřebovala vědět,ozvi se :-)

Moc díky, mám ještě jeden dotaz.
Mají na to registrování vyhražené časy a dny, nebo tam můžu dojít v pracovní dny třeba do 17:00?

• Citovat
  • Upravit
3392
12.10.11 21:23
Billi píše:
dostyna píše:
Billi píše:
Díky moc za odpovědi.
Ahoj,
Do porodnice si vezmi vše pro mimi i sebe.jediné co tam je automatický,tak je oblečení pro mimča.Ćili oblečení nebudeš potřebovat.jinak veškerý hygienický potřeby(vložky,plinky,mýdlo,toaletní papír ssebou.Kdyby jsi ještě něco potřebovala vědět,ozvi se :-)
Moc díky, mám ještě jeden dotaz.
Mají na to registrování vyhražené časy a dny, nebo tam můžu dojít v pracovní dny třeba do 17:00?

Můžeš kdykoliv.Prý je nejlepší přes oběd,ale není problém kdykoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.10.11 10:06

Ahojky,
mohly byste mi holky, které jste rodily v Kolině napsat co všechno s sebou?? SIce jsem byla na předporodním kurzu, ale zapomněla jsem se zeptat, co všechno musím mít na miminko s sebou.

Moc děkuji

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
13.10.11 10:16
zaloha píše:
Ahojky,
mohly byste mi holky, které jste rodily v Kolině napsat co všechno s sebou?? SIce jsem byla na předporodním kurzu, ale zapomněla jsem se zeptat, co všechno musím mít na miminko s sebou.

Moc děkuji

Lenka

Ahojky,
pro miminko vezmi dostatek plínek a ubrousků na utírání prdelky,zbytek už v porodnici je.Oblečení je tam erární,je zbytečný brát mimču svoje z domu.Kosmetika jako je olejíček na mytí a mazání se dostává,takže ten nemusíš.Moje rada,vezmi si i pár bavlněných plínek když se ti mimčo pozvrací,víkendové dny je to tam s měněním prádla slabší a tak jsem dlouho čekala než mi donesli čistou.Jinak mě nic nenapadá co pro prcka ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.10.11 10:20

Moc děkuji za cenné info a maminka pro sebe??
Vložky asi erarní nejsou že??
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
13.10.11 11:33

Co vím od kamarádek a co nám tam říkaly, tak vložky s sebou na 100%.

• Citovat
  • Upravit
20
13.10.11 16:13

Zdravím,
já jsem rodila v Kolíně v září a jestli budu ještě těhotná, půjdu rodit tam. Nic mě neohromilo, ale ani neodstrašilo, prostě normál.
Z věcí pro maminky - vše jsem měla svoje. Na příjmu jsem dostala jen tu jejich bílou košili, ale tu jsem po porodu svékla, byla uspišněná :wink: a pak jsem byla ve svojí. Ale některé maminky byly celý pobyt v té nemocniční.
Pro mimi - plínky, ubrousky. Vše ostatní - věci, kosmetika, atd. jsme dostaly v nemocnici.
Hodně zdaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
13.10.11 16:56

Ahoj holky,
Dostaly jste v roce 2011 v Kolíně takový ten kufřík pro novorozence?
No ne že by to bylo podstatné pro výběr porodnice, ale spíš mě to zajímá ze zvědavosti.
Já ho u první dosala a byly tam super věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michelle32
13.10.11 18:14

Jo ten kufřík se vzorky dávají.

Jinak na mimino sebou jen plíny, ubrousky a případně látkovku, když miminko blindí, ale ty tam myslím dávají. Oblečení je erární. Kosmetiku tam používají Johnsons, tu jsem si koupila i domů a když ji u mě viděl pediatr, tak řekl vyhodit, že to neradi vidí, lepší je sebamed nebo weleda, což můžu potvrdit. Takže při dalším si beru i vlastní olej na koupání. Olejíček a líh na pupík to všechno tam je.

Co se týká vložek, tak určitě mít svoje, ale mě došly, tak jsem si došla k sestrám a v poho mi pár dali, druhý den už jsem si koupila opět svoje. Jinak určitě sebou toaletní papír a mýdlo na ruce (krom dalších hygienických potřeb co kdo používá)

• Citovat
  • Upravit
Billi
13.10.11 21:52

Holky, mám ještě jeden dotaz. Jak se staví Kolínská porodnice k dudlíkům? Má cenu ho s sebou brát?

• Citovat
  • Upravit
3392
14.10.11 07:26
Billi píše:
Holky, mám ještě jeden dotaz. Jak se staví Kolínská porodnice k dudlíkům? Má cenu ho s sebou brát?

Klidne si ho vezmi.Je to tvoje dite a ikdyz se muze najit sestra co budr brblat,tak bych to neresila.Pokud budes mit uplakany dite,tak je tonutnost :-) Pokud ale bude hodne,tak i tak ti v tasce moc mista nezabere :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michelle32
17.10.11 21:20

Dudlík si sebou klidně vezmi, je to tvoje věc,ale co já vím, tak dětská mudra je zásadně proti a sestry nevím, asi jak která, takže se na to připravit, že z toho nadšený nebudou a buď si to obhájit nebo dávat potají…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková