Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky, myslím, že už jsme tu psala jak je to s císařem v kolíně, tak mrkni. Jinak každá jde po císaři na JIPku, jen v případech, kdy je plno jde na normální pokoj a jsi pod dohledem. A nohy přišly k sobě celkem rychle, sotva mě dovezli na pokoj, už jsem je začala trochu cítit. Byla to docela úleva
Nic nepříjemného, ale je to fajn zase cítit svoje nohy ![]()
@Eugiinka 500 Kč platil, jj byla jsem do rána na JIP - to přicházení k sobě příjemné nebylo, člověk má potřebu tou nohou pohnout a ono to nejde
nejdřív bylo mravenčení v prstech, pak to postupovalo… ale dalo se to přežít v pohodě ![]()
Ahojky maminky jsem tu nova a po problemech v nymburske porodnici jsem si vybrala kolinskou porodnici jen mam problem nevim co si mam sebou vzit jak pro sebe tak pro mimco poradte mi dekuju
@petrapodlipska píše:
Ahojky maminky jsem tu nova a po problemech v nymburske porodnici jsem si vybrala kolinskou porodnici jen mam problem nevim co si mam sebou vzit jak pro sebe tak pro mimco poradte mi dekuju
pro sebe dost čistých nočních košil, kojící podprdy…pro mimčo hlavně ubrousky a plenky…a pro sebe vložky!!!
@petrapodlipska A ještě pro mimčo mazání na prdelku, to nám říkali na kurzu
Kosmetiku na koupání dostaneme (výběr weleda a johnson)
Kdy máš TP?
@Hřiběnka píše:
@petrapodlipska A ještě pro mimčo mazání na prdelku, to nám říkali na kurzuKosmetiku na koupání dostaneme (výběr weleda a johnson)
Kdy máš TP?
AHÁ MAZÁNÍ JE NÁKÁ NOVINKA
ale v tom kufříku co dostává každá maminka je vždy mazání ![]()
@petrapodlipska ahoj můžu se zeptat na ty problémy v nymburské porodce???
@nikil píše:
pro sebe dost čistých nočních košil, kojící podprdy…pro mimčo hlavně ubrousky a plenky…a pro sebe vložky!!!
ty jejich košile už nedávají??? ![]()
Za mě v Kolíně košile dávali - měla jsem i svoje, ale dávali. Na malého oblečení dávali v dostatečném množství. Olej a věci na mytí tam byly (za mě jen Johnson). Potřebovala jsem plenky, ubrousky, mazadlo na zadek, vložky (ikdyž nějaké tam byly).
Tak co se ono se to netyka ani tak porodnice a sestricek ale mam spatne zkusenosti a ne jen ja s primarem kdyz si me prebiral do pece ponevac ma obvodni ginekolozka sla na operace tak jsme se radili o o cisarskem rezu mam vetsi mimco a ja bych ho neporodila ale to ho moc nezajimalo a pak kdyz me prohlizel tak do me tak oslive sahl ze me spodek bolel dost dlouho nekolik dni a ten den jsem mela neustale tvrde brisko
@petrapodlipska píše:
Tak mam nastup 17.cervna a 18 jdu na cisarsky rez
jooo?? mě to taky nějak takhle čeká, ale ještě mi neřekli přesný datum…kolik to budeš mít tt??? ![]()
@petrapodlipska
Mohu se zeptat o jakeho primare slo? Je tam ted totiz novy a na toho mam reference dobre.Budu rodit v Nymburce v cervenci. Dekuju.
Ahojky před třemi týdny jsem rodila v Kolíne. vyvolávane o tři týdny dříve. Na porodním sále, rizikovém oddelení, detské jipce i sestinedelí ok. Kosile jsem mela svoje, plenky na miminko nedávají..ale jinak oblecení na mimi je dostatek. A vložky pro maminy nedávají také. Na druhou stranu bylo dost jídla svaciny i druhá večere.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.