Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, mám termín za dva měsíce a taky se chystám do Kolína, poprvé, tak jsem zvědavá…
Tak to já tašu už balila někdy v květnu…první byl 32tt.
A ted čekám druhýho chlapečka…
pokud se dotorka ve 2Ott nespletla
Ano mám doma dva kluky po sekci jsem rok a půl a u mě už normální porod nehrozí na to mě už upozornil primář Toman takže asi tak
Jinak dnes jsem byla na kontrole mimi se má krásně jsme 10+5 a taky jdeme na screening nejdříve na krev a pak se domluvím na UZ
A tady slíbená fotečka
Jinak TP je 2.1.2014 ale bude to dřív takže to asi stihneme ještě letos
Jsem z Kolína ![]()
@luciblank1 píše:
Ano mám doma dva kluky po sekci jsem rok a půl a u mě už normální porod nehrozí na to mě už upozornil primář Toman takže asi takJinak dnes jsem byla na kontrole mimi se má krásně jsme 10+5 a taky jdeme na screening nejdříve na krev a pak se domluvím na UZ
A tady slíbená fotečkaJinak TP je 2.1.2014 ale bude to dřív takže to asi stihneme ještě letos
Jsem z Kolína
@luciblank1 takže třetí císař??? nebo jsi prvního rodila normalně??
@Eugiinka prvního jsem rodila normálně 22hodin a dle primáře Tomana to byli tehdá blázni že to neukončili dříve sekcí tohle bude sekce druhá
@nikil tak to jsem ani nevěděla.-) aby jsme se ještě nesešly
kdy přesně máš termín.-)
@luciblank1 píše:
@nikil tak to jsem ani nevěděla.-) aby jsme se ještě nesešlykdy přesně máš termín.-)
no přesně se stále eště neví podle PM 21.12 ale ve čvrtek se dozvím přesný termín ![]()
@nikil Tak to dej určitě vědět
o kdyby se to narodilo 19.12 bylo by to na moje narozky.-D ale bude to krásný dárek pod stromeček
a necháš si říct co to bude??
@luciblank1 píše:
@nikil Tak to dej určitě věděto kdyby se to narodilo 19.12 bylo by to na moje narozky.-D ale bude to krásný dárek pod stromeček
a necháš si říct co to bude??
jj nechám
jsem zvědavá
ale si myslím, že mi řeknou na 99% až na 3D utz ptž už jsem byla zklamaná ze skreningu že řekli že kluk a pák holku
no Vánoční dáreček budem mít určitě ![]()
@nikil no já asi taky mám doma dva kluky a tak toužím po holce že ani nevíš teď mi každý okolo říká holka čekáš holčinu jsi nateklá bledá bez života tak uvidíme a popravdě oproti klukům si zažívám a je to úplně jiné tak uvidíme snad se štěstí usměje se pak na tebe příjdu juknout ![]()
@luciblank1 píše:
@Eugiinka prvního jsem rodila normálně 22hodin a dle primáře Tomana to byli tehdá blázni že to neukončili dříve sekcí tohle bude sekce druhá
chudáku…tak držím palce at to dobře dopadne…chcete holčičku?? ![]()
Já jsem bývalá kolínačka, ted bydlím u záboří nad labem ![]()
@Eugiinka moc děkuji zatím to tak vypadá že snad… ale raději se moc netěším víš jak to pak je no co ve finále se budu radovat stejně ale byla by to krásná změna
No na to jak je Kolín velký je tu smutno
@luciblank1 já počítala s holčičkou ted
byla jsem si naprosto jistá!!! naprosto jiný těhu, než u prvního.
A manžel to nemohl pár dní rozdýchat, jak byl zklamanej ![]()
Nevím, jestli mi ještě někdy povolí třetí dítko, ale pokud bych do něj šla, že bude počítat s třetím klukem
![]()
u nich jsou prostě jen kluci, on z kluků, jeho táta, děda ![]()
@Eugiinka no uvidíme pak vám to řeknu nevím jak to je u něj on je taky z kluků ale je si jistý co dělá 2× věděl 100% že kluka a teď tvrdí že je to holčička no chlapi člověk nikdy neví ale snad budu jedna z těch šťastnějších
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.