Porodnice v Kolíně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3282
16.6.13 22:30

@nikil měla jsem Hanslíka a děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
16.6.13 22:43
@Eugiinka píše:
@nikil měla jsem Hanslíka a děkuji :hug:

jéé tohodle pána nemám ráda…j to sice třída ale mě nikdy nesednul :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
17.6.13 06:19
@nikil píše:
jéé tohodle pána nemám ráda…j to sice třída ale mě nikdy nesednul :think: :think: :think:

mě taky ne, při operaci něco hlásil, že ho museli vzbudit a bude celý den nevrlej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: at si…bylo mi to fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
17.6.13 10:02

Já ho teda neznám, ale slyšela jsem, že umí bejt pěkně protivnej… mi to bude taky fuk, zvlášť jestli umí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
17.6.13 16:26
@fenny píše:
Já ho teda neznám, ale slyšela jsem, že umí bejt pěkně protivnej… mi to bude taky fuk, zvlášť jestli umí :)

protivný bručoun :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
18.6.13 16:35

Holky, vím že se to dozvím na předporodním kursu (jestli ho teda stihnu ještě před porodem :mrgreen: ), ale od kolikátého týdne se může rodit v Kolíně? Vím že mají novorozeneckou JIPku, ale odkdy to zvládají? 34.tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
18.6.13 18:38

@fenny Myslím, že říkali 32, ale už si nejsem moc jistá… Jestli ne 32, tak 34 určitě, ale řekla bych těch 32.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
18.6.13 18:40

@Hřiběnka Jéé, tak to už se nemusím bát, že by mě hnali do Prahy, kdyby něco… paráda :-) Děkuju za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
18.6.13 18:53

@fenny myslím, že 34tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
18.6.13 21:00

Holky a jak je natom Kolín s kojením? Pomůžou, poraděj nebo je lepší mít zajištěnou nějakou laktační poradkyni? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
18.6.13 21:11

@Nikoolacek no mě moc nepomohly… jenom vždycky koukly jestli cucá.. ale že chudák první dva dny sál vzduch to už je druhá. „nutili“ mě kojit v leže (po císaři) a malej v téhle poloze neumí sát pořádně doteď. Jak nás začali trápit s převažováním po kojení, tak jsem se naštvala a začala kojit v sedě a bylo vyhráno :) Ale je fakt, že jsem se tam moc neptala - kolegyňce radily co s nalitými prsy. Mě pak zachránila kojení brožůrka co byla v kufříku pro mimča :)
Laktační poradkyně podle mě třeba není, spíš teoreticky naštudovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
19.6.13 10:38
@fenny píše:
Holky, vím že se to dozvím na předporodním kursu (jestli ho teda stihnu ještě před porodem :mrgreen: ), ale od kolikátého týdne se může rodit v Kolíně? Vím že mají novorozeneckou JIPku, ale odkdy to zvládají? 34.tt?

od 32tt malej se narodil 32+1 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
19.6.13 10:40

@Nikoolacek taky jsme najeli na kojení v leže po císaři, ale mě nutili vstát už 6hodin po operaci jsem za to vděčná, že se to rohýbalo a třetí den jsme šli domů :dance:
A s kojením by asi poradili, ale my přibírali krásně :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
19.6.13 11:10
@Eugiinka píše:
od 32tt malej se narodil 32+1 :srdce:

Jůů, drobeček… a krásně to zvládnul, viď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
19.6.13 14:58
@fenny píše:
Jůů, drobeček… a krásně to zvládnul, viď :kytka:

jojo je to můj bojovník…dneska vypadá jako školák  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková