Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Eugiinka píše:
@nikil měla jsem Hanslíka a děkuji
jéé tohodle pána nemám ráda…j to sice třída ale mě nikdy nesednul
![]()
@nikil píše:
jéé tohodle pána nemám ráda…j to sice třída ale mě nikdy nesednul![]()
![]()
mě taky ne, při operaci něco hlásil, že ho museli vzbudit a bude celý den nevrlej
at si…bylo mi to fuk
Já ho teda neznám, ale slyšela jsem, že umí bejt pěkně protivnej… mi to bude taky fuk, zvlášť jestli umí ![]()
@fenny píše:
Já ho teda neznám, ale slyšela jsem, že umí bejt pěkně protivnej… mi to bude taky fuk, zvlášť jestli umí
protivný bručoun
![]()
Holky, vím že se to dozvím na předporodním kursu (jestli ho teda stihnu ještě před porodem
), ale od kolikátého týdne se může rodit v Kolíně? Vím že mají novorozeneckou JIPku, ale odkdy to zvládají? 34.tt?
@fenny Myslím, že říkali 32, ale už si nejsem moc jistá… Jestli ne 32, tak 34 určitě, ale řekla bych těch 32.
@Hřiběnka Jéé, tak to už se nemusím bát, že by mě hnali do Prahy, kdyby něco… paráda
Děkuju za info.
Holky a jak je natom Kolín s kojením? Pomůžou, poraděj nebo je lepší mít zajištěnou nějakou laktační poradkyni? ![]()
@Nikoolacek no mě moc nepomohly… jenom vždycky koukly jestli cucá.. ale že chudák první dva dny sál vzduch to už je druhá. „nutili“ mě kojit v leže (po císaři) a malej v téhle poloze neumí sát pořádně doteď. Jak nás začali trápit s převažováním po kojení, tak jsem se naštvala a začala kojit v sedě a bylo vyhráno
Ale je fakt, že jsem se tam moc neptala - kolegyňce radily co s nalitými prsy. Mě pak zachránila kojení brožůrka co byla v kufříku pro mimča ![]()
Laktační poradkyně podle mě třeba není, spíš teoreticky naštudovat.
@fenny píše:
Holky, vím že se to dozvím na předporodním kursu (jestli ho teda stihnu ještě před porodem), ale od kolikátého týdne se může rodit v Kolíně? Vím že mají novorozeneckou JIPku, ale odkdy to zvládají? 34.tt?
od 32tt malej se narodil 32+1 ![]()
@Nikoolacek taky jsme najeli na kojení v leže po císaři, ale mě nutili vstát už 6hodin po operaci jsem za to vděčná, že se to rohýbalo a třetí den jsme šli domů ![]()
A s kojením by asi poradili, ale my přibírali krásně
![]()
@Eugiinka píše:
od 32tt malej se narodil 32+1
Jůů, drobeček… a krásně to zvládnul, viď ![]()
@fenny píše:
Jůů, drobeček… a krásně to zvládnul, viď
jojo je to můj bojovník…dneska vypadá jako školák ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.