Porodnice v Kolíně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2854
28.1.15 17:18

@Peony1
2 x Neratovice ( uplně nadšená, rodinná porodnice, dítě stále u tebe i po sekci ) a 1 x Podolí ( když jsou komplikace, tak asi to nej ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.1.15 21:00

Já jsem v Kolíně rodila dvakrát a na nikoho si nemohu stěžovat. Naopak. Při porodu byli všichni zlatí. Dokonce můžu srovnat - oproti prvnímu „předoktorovanému“ porodu byl ten druhý jen s porodní asistentkou, dr. se stavila jen na rutinní prohlídku. Nebýt „komplikací“, byl by to ukázkový klidný porod. Např. nikdo mi nediktoval polohu, ve které mám rodit nebo nenutil medikaci, přítomná byla jen PA, prostě paráda. A je tam možnost být na nadstandardu, pokud nebude obsazený. Dle mého svou PA jako doprovod mít můžeš, to je na tobě, koho si s sebou vezmeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
29.1.15 00:04

Já si také nemůžu stěžovat. Rodila jsem tam 3 x (před 15-ti, 10-ti lety a před rokem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
29.1.15 00:08

@Helik123 já musím Kolín pochválit..první dva syny jsem rodila v Čáslavi..dcerku v Kolíne..bylo to tam mnhem lepší a u porodu vše na jedničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
3.6.16 15:47

Tak mne Koín zase po 9,5 letech čeká nyní červen/červenec.
Už jsme tam byla na udržovačce před asi měsíce, ležela jsme přímo na porodnici, protože bylo na rizik. plno a PA, která měla službu byla super, tu byhc si přála chytit i k porodu :-), další taky dobré, některé méně.
Ale - dříve jsem na mimčo měla jen plenky a ubrousky, kosmetika tam byla..je tedy stále? A hodně ted maminky říkají ( z různých porodnic), že musí mít s sebou tetra osušku na mimčo - v Kolíně taky ale byly erár, nevíte jak ted? Díky moc a krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
3.6.16 16:31

Stačí jen plenky, ubrousky a já měla i bepanthen, ostatní věci mají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
4.6.16 09:04

@Gabriela3 diky moc a jinak na porodnici spokojenost? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
4.6.16 20:59

:-) já si nemohu stěžovat. Asi taky koho chytneš, já měla štěstí na tu nejhodnější PA, jenže jméno si nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
6.6.16 21:31

Jé tak to možná bude ta co se o mne starala, když jsem tam před měsícem ležela..tu bych taky mooc chtěla..tak uvidíme, na koho budu mít štěstí já :-)
Díky moc za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
7.6.16 14:59

@katka82 Také se chystám rodit v Kolíně, už po druhé, termín mám za 14 dní :)
Snad narazim na příjemné lidi, i když vesměs já nikoho neřešim, každý je nějaký :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
7.6.16 18:54

@adelajd přesně tak, stejně jde o pár hodin v životě když se to tak vezme, pak pár dní v nemocnici a hurá dom a na lidi si už ani nevzpomeneme..i když můj mudr, co mi rodil dceru na toho nezapomenu v životě - arogantní blb hodně slušně řečeno, ale to byl Nymburk :mrgreen:
každopádně držím palečky k porodu at je vše ok a chytneš někoho tobě příjemného :pankac: já mám termín cca 17,7, a 21,7, ale dvě děti jsem už měla touto dobou na světě, tak hlídáme ( ted konec 34TT), ale vypadá to, že malá jen provokuje a pak tam nakonec snad i vydrží do termínu a to už sotva funím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
7.6.16 20:02

@katka82 Mě je vesměs jedno, ať se tváří každý jak chce, hlavně ať dělají dobře svou práci :palec: A když ne, tak mám pusu, tak se ozvu :)
A jaktože teď do Kolína a před tím Nymburk? Tak to čekáte už tedy třetí dítko?
Tak snad tam ještě vydrží, ještě má čas :)
Já do porodnice jedu na dovolenou, chci si tam odpočinout, tak snad mi to tam nikdo nebude kazit..
Syn se narodil o týden dřív, tak také už jsme doma v pohotovosti kdy to přijde, jediné co fakt nechci je přenášet :) Ale zatím to na porod vůbec nevypadá..
Já se teda cítím naprosto skvěle, všichni koukaj když jim řeknu že už se blíží termín..:)
Jediné co mě štve, že se do ničeho moc nevejdu, tak doufám, že snad brzy splasknu a ještě si léto užiju :)
Tak vydrž, poslední měsíc je takový na prd.. hlavně to čekání kdy už :zed:
Třeba se tam nakonec potkáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
8.6.16 08:33

@adelajd no já už se cítím jak velryba měsíc, mám rizik těhu, což o to, ale spíš že fakt břicho bolí furt a nemůžu ani na delší procházku, protože hned pupek stávkuje, tvrdne a bolí, jj čekáme 3.mimi, a třeba bolesti v tříslech jsme vůbec neznala, ted pomalu nezvednu nohu bez opření se něčeho..kluk byl právě narozen 34TT a holka 35TT, ale včera na ko ( 33+6) vše ok, tak vypadá, že ještě nějakou dobu vydržím, i když ona to vždy byla pak akce hurá z ničeho nic :mrgreen:
jinak první jsme byla taky na udržovací v Nymburku, ale neměli tam pro nedonošence, takže když se to pak stejně rozjelo tak mě převáželi rychlou do kolína, kvůli malému. Holku v tom 35 TT už tam dali - hlavně všichni tehdy nadávali na kolín a já tam byla fakt spokojena a naopak chválili Nymburk, tak jsme tam chtěla a hruza..dr by mě nechal vykrvácet na sále, ještě že přišla jiná dr a ta hned poslala na sál..to už jsme ale byla mimo, tak jsem se nemohla ani právě ozvat( první císař a tehle komplik. jsem chtěla zkusit rodit normálně, no stálo to za to, holka šla na svět cca 20hodin s ručičkou u hlavy, nejdřív že chce ven a když jsme šli tlačit tak že nejde a držela se uvnitř druhou rukou dělohy..¨). Jinak na ko chodím právě k Tomanovi, který dřív dělal primáře právě na Nymburku a nyní v Kolíně
A tobě držím taky palečky, třeba jo třeba se potkáme, přenášení chápu, taky nechci, sama jsem zvědavá, jestli malá půjde dřív nebo vydrží až do konce. Ale to co dělá ted v bříšku to je děs, to ani ty dvě dohromady nesvedli, to co předvádí ona :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
15.6.16 11:11

@katka82 Ve výsledku si myslím, že když jde vše jak po másle, není problém v žádné porodnici.
Teda, ale rodit 20 hodin, to musel být mazec :zed:
Syn byl od prasknuté vody za 7h na světě, tak počítám se stejným, nebo rychlejším průběhem. Ale nakonec šel Vexem, všude sem samozřejmě slyšela, no vidíš, když by si rodila třeba v Praze, tam se ti to nestane.. Podle mě je to ale jedno, nešel mi vytlačit v Kolíně, nešel by ani v Praze :nevim:
Tak bolest v tříslech já teda meznám, u syna jsem měla bloklé SI skloubení a to byl mazec, vůbec jsem nemohla chodit, teď mám zas oteklé ruce, brní a nějaké prsty už mám necitlivé :zed: V noci to tak bolí, že se ani už nevyspím..
Dnes přesně 39tt, týden do termínu, jdu na KO, ale počítám, že se stejně nic zase neděje ještě.. A při tom jsem dnes spala docela dobře, tak si říkám, že by to dnes šlo :D
Jak se cítíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
16.6.16 13:30

@adelajd Ahojky tak co stále 2v1? :D já jsme ko..v tomto stavu jsem už nikdy nebyla, jak šly děti dřív, tak ted jsem 36TT a to už byly venku, takže pro mě je už ted toto jako poprvé :mrgreen:, ale jako už tak měsíc to je docela záhul. včera jsem si všimla, že mi začínají otékat dole nohy, tak jsem chtěla sundat raději prstýnek a měla jsme co dělat, abych ho sundala..jinak nejvíc mi asi vadí ty bolavá třišla, že se v noci ani mnemůžeš postavit a ujít těch pár kroku nawc a pak pálení žáhy, mě se to vrací až do krku a mnohdy mám co dělat, hlavně v noci, abych doběhla se napít mléka a nevyhodila to ven..min týden mě břicho hodně bolelo, tak jsme jeli do kolína, tam vše že ok, že holt to budu mít bolestivější, ale že porod by mohl být o to rychlejší :mrgreen: no tak mě paní mudr navnadila, ale moc tomu s mím štěstím nevěřím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková