Porodnice v Kolíně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102
14.6.13 13:54

@fenny No koukám, že se fakt nenudíš… :) Jé to že nevíte pohlaví vám závidim… my si to chtěli nechat jako překvápko a on na nás při velkém utz ukázal krásně roztažené nožky a doktor pouze: no otázka jestli chcete znát pohlaví je asi zbytečná :mrgreen: :mrgreen: Tak ted už se jen rozhodujeme mezi Kryštofem a Martinem :-) Já se vrhnu dneska na nějaké to praní a žehleníčko.. musim využít toho, že je trochu chladněji aspon u toho nebudu tolik funět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
14.6.13 14:01

@Nikoolacek Já jsem právě při každém ultrazvuku hned hlásila, že nechci vědět co to je a právě Bečvář mi povídal: No miminko, co by to bylo :mrgreen: A můj doktor se ptal jednou, jestli to chci vědět a já jsem řekla že ne, ale jestli on to ví… tak řekl, že se teda schválně podívá a prý smůla - má nožičky moc u sebe… tak se právě obávám, že to bude holka, když se to stydělo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
14.6.13 14:07

@fenny Naše byla taky stydlína :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
14.6.13 14:17

@Hřiběnka Sakra… já chci kluka! No ale když to bude holka, tak si ji taky necháme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
14.6.13 14:19

@fenny Taky jsem původně chtěla :lol: Ale je pravda, že po těch cca 20 týdnech, co vím, že to je holka, si už kluka „nedovedu“ představit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
14.6.13 14:20

@Hřiběnka Co jsme si udělali, to máme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
14.6.13 14:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
15.6.13 09:19

Holky jak vás tak čtu tak snad tedy čekáme holčičku oba kluci na UZ se vystavovali a teď první UZ úplně v rohu nechtělo se to ukázat a poslední fotečku co jsem dávala byl unikát vyfotit ne a ne se pootočit ukázat se no mazec jako ještě když e vrátím ke klukům tak byli i živý lomcovali tam sebou nosíla a teď sem tam pohyb na UZ spíše mi dejte pokoj nabírám sílu :-D

Jinak u Adama jsem na předporodním kurzu byla a nelitovala jsem a to už je 6let a u Táji už ne to už jsem věděla do čeho lezu :lol: ikdyž nakonec jsem šla sekcí takže hrozně moc držím palce a věřím že vše dopadne na jedničku :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

Jinak já se taky v porodnici u Táji potkala se svojí nej kamarádkou tady z emimča takže držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
16.6.13 15:14

Ahojky tak se hlásíme čerstvě doma z porodnice :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
16.6.13 16:50
@Eugiinka píše:
Ahojky tak se hlásíme čerstvě doma z porodnice :mavam: :mavam:

Ahojky ták jak? :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
16.6.13 17:58
@nikil píše:
Ahojky ták jak? :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

sice neplánovaně, ale stejně císař…spinál a celkově s kolínem 100% spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
16.6.13 19:13
@Eugiinka píše:
sice neplánovaně, ale stejně císař…spinál a celkově s kolínem 100% spokojenost :palec:

ták aspon že ták :kytka: :kytka: :kytka: co mimčo jaký míry máte?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
16.6.13 19:20

Matýsek měl 3,82kg a 51cm…a je to úžasný zlatíčko  :srdce:

Jestli vás něco zajímá ohledně porodky, tak se ptejte…pokud budu vědět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
16.6.13 19:49

@Eugiinka Ahoj, gratuluju k miminku :kytka: My se asi zkusíme jít podívat na ten předporodní kurs, ale půjdem asi až 10.7., snad do té doby neporodím :-) Navíc jsem si celou dobu myslela, že to budu mít do porodnice jenom přes město a teď to vypadá, že se asi v červenci budeme stěhovat, to bude veselo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
16.6.13 20:19
@Eugiinka píše:
Matýsek měl 3,82kg a 51cm…a je to úžasný zlatíčko :srdce:Jestli vás něco zajímá ohledně porodky, tak se ptejte…pokud budu vědět :lol:

já mám porod za sebou v Kolíně dokonce i císaře :pankac: tkž vše vím…a kdo ti prováděl císaře?..krásný jméno i míry :kytka: :kytka: :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková