Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@fenny No koukám, že se fakt nenudíš…
Jé to že nevíte pohlaví vám závidim… my si to chtěli nechat jako překvápko a on na nás při velkém utz ukázal krásně roztažené nožky a doktor pouze: no otázka jestli chcete znát pohlaví je asi zbytečná
Tak ted už se jen rozhodujeme mezi Kryštofem a Martinem
Já se vrhnu dneska na nějaké to praní a žehleníčko.. musim využít toho, že je trochu chladněji aspon u toho nebudu tolik funět ![]()
@Nikoolacek Já jsem právě při každém ultrazvuku hned hlásila, že nechci vědět co to je a právě Bečvář mi povídal: No miminko, co by to bylo
A můj doktor se ptal jednou, jestli to chci vědět a já jsem řekla že ne, ale jestli on to ví… tak řekl, že se teda schválně podívá a prý smůla - má nožičky moc u sebe… tak se právě obávám, že to bude holka, když se to stydělo ![]()
@Hřiběnka Sakra… já chci kluka! No ale když to bude holka, tak si ji taky necháme ![]()
@fenny Taky jsem původně chtěla
Ale je pravda, že po těch cca 20 týdnech, co vím, že to je holka, si už kluka „nedovedu“ představit ![]()
Holky jak vás tak čtu tak snad tedy čekáme holčičku oba kluci na UZ se vystavovali a teď první UZ úplně v rohu nechtělo se to ukázat a poslední fotečku co jsem dávala byl unikát vyfotit ne a ne se pootočit ukázat se no mazec jako ještě když e vrátím ke klukům tak byli i živý lomcovali tam sebou nosíla a teď sem tam pohyb na UZ spíše mi dejte pokoj nabírám sílu ![]()
Jinak u Adama jsem na předporodním kurzu byla a nelitovala jsem a to už je 6let a u Táji už ne to už jsem věděla do čeho lezu
ikdyž nakonec jsem šla sekcí takže hrozně moc držím palce a věřím že vše dopadne na jedničku
![]()
Jinak já se taky v porodnici u Táji potkala se svojí nej kamarádkou tady z emimča takže držím palečky
@Eugiinka píše:
Ahojky tak se hlásíme čerstvě doma z porodnice![]()
Ahojky ták jak?
![]()
@nikil píše:
Ahojky ták jak?![]()
![]()
![]()
sice neplánovaně, ale stejně císař…spinál a celkově s kolínem 100% spokojenost ![]()
@Eugiinka píše:
sice neplánovaně, ale stejně císař…spinál a celkově s kolínem 100% spokojenost
ták aspon že ták
co mimčo jaký míry máte?? ![]()
Matýsek měl 3,82kg a 51cm…a je to úžasný zlatíčko ![]()
Jestli vás něco zajímá ohledně porodky, tak se ptejte…pokud budu vědět ![]()
@Eugiinka Ahoj, gratuluju k miminku
My se asi zkusíme jít podívat na ten předporodní kurs, ale půjdem asi až 10.7., snad do té doby neporodím
Navíc jsem si celou dobu myslela, že to budu mít do porodnice jenom přes město a teď to vypadá, že se asi v červenci budeme stěhovat, to bude veselo…
@Eugiinka píše:
Matýsek měl 3,82kg a 51cm…a je to úžasný zlatíčkoJestli vás něco zajímá ohledně porodky, tak se ptejte…pokud budu vědět
já mám porod za sebou v Kolíně dokonce i císaře
tkž vše vím…a kdo ti prováděl císaře?..krásný jméno i míry
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.